Şimdi Ara

İpad air ses sorunu ve vatan bilgisayarın tutumu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum bir çalışıyor bir çalışmıyor yazmışsın bak şöyle yap temiz format çek ve mutlaka yedeksiz yani sıfırdan kurulum yap kullan bakalım eğer sorun tekrarlarsa o zaman götür
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

dostum bir çalışıyor bir çalışmıyor yazmışsın bak şöyle yap temiz format çek ve mutlaka yedeksiz yani sıfırdan kurulum yap kullan bakalım eğer sorun tekrarlarsa o zaman götür

ipad e sıfırdan kurulum nasıl yapılıyor hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramuli

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

dostum bir çalışıyor bir çalışmıyor yazmışsın bak şöyle yap temiz format çek ve mutlaka yedeksiz yani sıfırdan kurulum yap kullan bakalım eğer sorun tekrarlarsa o zaman götür

ipad e sıfırdan kurulum nasıl yapılıyor hocam ?

normal itunes'a bağlayıp sıfırla/geri yükle yapacaksın formatı bitince kuruluma geçecek yedeklemelerden geri yükle seçenekleri var oradan yeni bir ipad olarak başlat diyeceksin tamamdır
  • Selam dostum gecmis olsun oncelikle.

Sorunu hallettimmi bilmiyorum ama soracagin soru olursa mesajimi alintila sor ogrenir cevaplarim.

Kiz arkadasim vatanda magaza sorumlusu. Yardimci olmaya calisirim.

İyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. İpad te şu anda bir sıkıntı yok. O gün ben ipad i şarzda iken denemiştim şarzı tekrar azalınca şarza taktığımda tekrar deneyeceğim acaba şarzdayken mi yapıyor. Şarz aletinde mi bir sorun var. Yoksa aletin kafası mı gidip geliyor anlamadım. Tekrar denediğimde de yazacağım buraya. Hatta videoya çekip youtube'a yüklerim aynı sorun olursa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş vatanın servisi dolandırıcıdır dikkat et elemanlara felan

• iPad in içi açılmaz. Direk değişim olur :) hemen orada düzeltilecek bir şey değilse :)

• aynısı benimde başıma geldi yabancı forumlarda araştırdım ayarlar - genel - sıfırla bölümünden tüm ayarları sıfırla dediğinizde sesle ilgili tüm sorunlar çözülmekte hem uğraşmamış hem de veri kaybetmemiş oluyoruz böylece. bilgi olarak kalsın köşede
  • gorkej kullanıcısına yanıt
    çok teşekkur ediyorum. ilgin ve alakan için. sen yazmaktan erinmemişsin bende sana teşekkür etmekten erinmek istemedim. çok teşekkürler...
  • revanito R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum ne demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.