Bildirim
ipad air sms gönderme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnternet bağlantısıyla Apple lar arası iMessage kullanabilirsiniz. Maalesef SMS özelliği yok cihazın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avea data hattı aldım faturasız, internet paketi satın alabilmek için sms atmam gerekiyor 5555e, özelliği yok derken? -
Sim karti telefona takip oyle sms gondereceksiniz ipadde telefon ve sms ozelligi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 8 Şubat 2014; 15:41:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nepasvior
Avea data hattı aldım faturasız, internet paketi satın alabilmek için sms atmam gerekiyor 5555e, özelliği yok derken?
müşteri hizmetlerini arayın ben öyle aldım paketi avea 15 gb 3 ay geçerli 59 TL -
iyi de bu nano sim hiçbir telefona uymuyor ki, bi tek iphone a oluyormuş bende note 3 var iphone yok maalesef, hayır anlamadığım data iletebilen her cihaz konuşma ve sms gönderebilir benim bildiğim donanım olarak, online işlemlere gireyim dedim onun şifresi için de sms atmak gerekiyormuş şaka gibi :)) Nasıl sms özelliği olmaz şoktayım resmen, bunu yapacak bir uygulama falan yok mudur rootlayıp?
Yoksa her seferinde müşteri hizmetlerini aramak gerekecek ki o da hem zaman hem de para kaybı -
başka numaradan arayıp şifre vs. bilmeden işlem yapıyorlar mı üstad ben de 39 luk olandan alacağım -
apple konusunda acemi olduğunuz belli :) ipad için nasıl sms olmaz diye sorup şoka girmişsiniz
keşke almadan önce azıcık araştırsaydınız -
hocam bu mantık dışı bir olay kimin aklına gelir sms olmayacağı, benim android bir tabletim de var ben tüm operatör işlerini sms ile hallediyorum, hayır sms olmadan kalan kullanım hakkımı da sorgulayamam ki yani çok saçma bence, böyle birşey olacağı aklımın ucundan geçmedi yani araştırdım ama kimse sms yok demedi :) Tüm operatörler internet paketlerini sms le satıyorken ve ipad internet paketi gerektiriyorken nasıl sms koymazlar anlamadım hani hiç mi araştırmıyorlar cihazı tasarlarken biz sms koymazsak millet Türkiye de nasıl paket alacak diye
keşke wifi modelini alsaydım, neyse aldığım yere gidip wifi ile değiştirmeyi deneyeceğim artık sms siz olmaz çok zor -
Hocam nano sim oluyor her telefona tam otutur çipli kismi telefona okuyor. Ayrica yapacak bisey yok sms yok .
valla ben note 3 e şimdi denedim oturtamadım onun da sim bölümü bi acayip zaten, ciddi wifi ile değiştirmeyi düşünüyorum olmadı artık telefondan paylaştıracam gerektiğinde diğer tableti kullanacam, sadece sms özelliği koymamanın ardında yatan motivasyonu anlamaya çalışıyorum şu anda :) -
Hocam aslinda iade edip androidli bir tablet almaniz sizin icin daha iyi olur.
androidli tabletim var zaten en iyisinden, bunu 2. tablet olarak aldım, ama androidin de başka sorunları var özellikle oyunlarda ve uygulamalarda yani ne apple tam ne android ikisini toplayınca adam gibi anca bi tablet edecek :)
İnternet için note u oyun uygulama için ipad i kullanıcam artık napalım, ya da kullanmadığım halde her ay internet paketine para ödemeyi göze alıp faturalı bi hat alıcam
Apple a mesaj atıp bunun mantığını sormaya karar verdim, belki müşteri talebi doğrultusunda ilerdeki modellerde değişiklik yaparlar
Edit: Sorması ayıp kalan internet kotanızı nasıl sorguluyorsunuz peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepasvior -- 8 Şubat 2014; 16:25:36 > -
Hocam avea kullandigim icin avea online islem icin 1 kere sifre aliyorum daha sonra resimle girebiliyorum. Ayrica data usage diye bir app indirdim. Birebir takip edebiliyosun.
İyiymiş demek ben çok geri kalmışım ben de bir iphone bulup online şifresi alıp öyle devam edeyim bari hiç uğraşmayayım değişimle falan teşekkürler
iPad'de yok malesef SMS
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sms yok ama whatsapp(jb) var skype var İmessage var çok sorun değil bence
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam avea online işlemlerden yapılmıyor mu? -
o dediklerinizden operatöre mesaj atılmıyor maalesef asıl sorunum buydu benim
@Kutu149
yapılıyor ama online işleme girmek için de sms atmak gerekiyor :) O yüzden iphone arıyorum bi tanıdıktan iphone a simi takıp mesaj atıp online işlem şifremi öğrenmem gerekiyor -
Bu kadar şok olduysanız SMS yok diye, geri iade edin cihazı.
Sıfır bilgi ile araştırmıyorsunuz sonra SMS yok diye tukaka yapıyorsunuz.
Gidin zandroid alın sms atıyor diye, alır almaz da virüs programı yüklemeyi unutmayın..
SMS mi kaldı bu devirde yahu
Benzer içerikler
- apk ios dönüştürücü
- ipad pil sağlığı
- goodnotes vs notability
- apple teslimat süresi neden uzun
- ipad 10. nesil alınır mı
- final cut pro fiyat
- ipad 10. nesil güncelleme alıyor mu
- ios 15 indir
- apple müzik öğrenci
- iphone fiyatları zam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X