Şimdi Ara

İpad Almalımıyım? tavsiyelere açığım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polonyada eramus öğrencisiyim.Dönerken almanyadan iphone 5 almayı düşünüyorum.Şuan Galaxy SII kullanıyorum ve asus ultrabook um var. Size göre İpad 4 (Retina) almam işime yararmı yoksa İphone 5 + Ultrabook ikilisi yeterlimidir? Kesinlikle şuyum var buyum var diyipte hava atan biri değilim, geri dönerken uygun fiyatlardan yararlanmayı düşünüyorum.

• iPhone 5+ultrabook bence yeterlidir.Lakin bütçen el veriyorsa alabilirsin,ihtiyaçtan çok keyfi bir durum söz konusu gibi geldi bana.
  • Wallahı bende öyle dıyordum ama suan bu yazıyı ipad4 ıle yazıyorum:)

En çok karşı çıkan eşim bıle ıyı kı almışız bunu dıyor:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

iPhone 5+ultrabook bence yeterlidir.Lakin bütçen el veriyorsa alabilirsin,ihtiyaçtan çok keyfi bir durum söz konusu gibi geldi bana.

Aslında haklısınız keyfi durum söz konusu ultrabooku istediğim gibi taşıyabiliyorum, ipadi ne amaçla kullanacağım konusunda tıkanıyor durum, tavsiyeniz için sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

Wallahı bende öyle dıyordum ama suan bu yazıyı ipad4 ıle yazıyorum:)

En çok karşı çıkan eşim bıle ıyı kı almışız bunu dıyor:)

İşinizi görüyor kullanıyorken zevk alıyorsanız sorun yok alıp ta 2 gün sonra gereksiz almama gerek yokmu gibisinden nitelendirmek istemiyorum :) sağolun tavsiyeniz için
  • iPhone, iPad'in telefonlusu. Ee iPad'de Laptop'un portatifi ve her an zahmetsiz internet ve oyun sunuyor. Zaten iPhone, iPad'e yakın bir cihaz dedim. Yani iPhone 5 gibi bir cihaz varken ben mantıklı bulmuyorum. Tabi senin ne istediğin önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir almaktı niyetim, kararsız kaldığımdan dolayı, şuan almamaya niyetlendim, sağolun tavsiye için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TABLET ÖNERİSİ İSTİYORUM
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLeaF

Fikir almaktı niyetim, kararsız kaldığımdan dolayı, şuan almamaya niyetlendim, sağolun tavsiye için.

Bence oraya kadar gitmişken ipod touch 5 almadan dönme.Burdaki fiyatlar tavan yapmış durumda 550tl'lik cihaz burda 850-950tl arası satılıyor.Hem ekstra paran kalır cebinde hemde ios'u seversen bir tanede ipad alırsın senin için daha iyi uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 17 Ocak 2013; 20:36:41 >
  • Ultrabook varsa ekstradan ipad gereksiz olur, o olmasa sadece telefon olsa al derdim ki ben sadece telefon kullandığımdan şu aralar düşünüyorum.
    Bu arada iphone tamam epey fiyat farkı var ama ipad alacaksan da buradaki en uygun yerin fiyatlarıyla bir karşılaştır. Şu an ülkemizde ipad'lerin fiyatları
    yurtdışı ile hemen hemen aynı gibi bazı mağazalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

quote:

Fikir almaktı niyetim, kararsız kaldığımdan dolayı, şuan almamaya niyetlendim, sağolun tavsiye için.

Bence oraya kadar gitmişken ipod touch 5 almadan dönme.Burdaki fiyatlar tavan yapmış durumda 550tl'lik cihaz burda 850-950tl arası satılıyor.Hem ekstra paran kalır cebinde hemde ios'u seversen bir tanede ipad alırsın senin için daha iyi uygun olur.

İphone 5 + İpod touch 5 daha mantıksız değil mi ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Ultrabook varsa ekstradan ipad gereksiz olur, o olmasa sadece telefon olsa al derdim ki ben sadece telefon kullandığımdan şu aralar düşünüyorum.
    Bu arada iphone tamam epey fiyat farkı var ama ipad alacaksan da buradaki en uygun yerin fiyatlarıyla bir karşılaştır. Şu an ülkemizde ipad'lerin fiyatları
    yurtdışı ile hemen hemen aynı gibi bazı mağazalarda.

Aslında haklısınız ipad fiyatları düşmüş gördüğüm kadarıyla hatta çok az bi fiyat farkı var , aslında önce iphone 5 ile iOS u denesem daha iyi olucak sanırım, sağolun tavsiyeniz için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

quote:

İphone 5 + İpod touch 5 daha mantıksız değil mi ? :D

İphone 5 al diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum hocam. xD Keyfin bilir.

• :) sen yazmadın doğru ben almayı düşündüğümü söylemiştim neyse yanlış anlaşılma olmuş sanırım.
  • O parayla polonyada 1 hafta daha geçir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAViRA

O parayla polonyada 1 hafta daha geçir

O da farklı düşünce tabi :) ikinci dönem burdayım sorun yok
  • Anneme iPad 4 aldım geçenlerde kaçırdığı dizileri izlemesi icin birde yemek tariflerine falan baksın diye.bende biraz kurcaladım valla müthiş bı cihaz online film sitelerine girdim film izledim.şak diye acıyor hic kasma yok ekrani harika super bir şey.ben şiddetle tavsiye ederim Pişman olmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.