Şimdi Ara

TERCİH LİSTEM NASIL?ÖNERİLERE AÇIĞIM.(YENİLEDİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada mf-4 ham 445 puanım var aobp=47 ankarada yaşıyorum bekarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arpad1 -- 19 Temmuz 2012; 21:36:25 >

• itü makine
  • odtü inşaat-itü inşaat aynı hatta itü daha iyi dite biliyorum ama ankarada olsam odtüyü tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam itü makine mühendisliği seçerdim, hedefimde o :) :) inş. hayırlsı olur senin için
  • odtü inşaat.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CB5E314-5 -- 18 Temmuz 2012; 22:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonlance_raistlin

odtü inşaat-itü inşaat aynı hatta itü daha iyi dite biliyorum ama ankarada olsam odtüyü tercih ederim

Ankarada yaşıyorum bu yüzden O.D.T.Ü daha cazip geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hacettepe ve TOBB u pek tavsiye etmem..tabi sadece tavsiye.. sonuçta orda koskoca ODTÜ var.. :) odtü ve itü inşaat olsun makine olsun yurtiçi ve yurtdışında oldukça itibarlı ve gelişmiş.. tabi bi de herkesin dediği gibi ve benimde artık duymaktan nefret ettiğim gibi 'kendini geliştirir ve kanıtlar'san iyi şeyler yapabilirsin ancak dediğim gibi kendini öne çıkartmalı ben varım beni seçin beni beni Allah belanızı kaldıra!!! (Haydo'ya selam :D) diyebilmelisin...
  • Odtü'de siyasi sorun yaşayabilirsin belki. İTÜ daha iyi olur senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

Odtü'de siyasi sorun yaşayabilirsin belki. İTÜ daha iyi olur senin için.

3 sene Batmanda yaşadım sorun olmaz alışığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

quote:

O zaman ben senin yerinde olsam ODTÜ yazardım ama genede iyice araştır derim.
  • odtü inş. ya da tobb biyomedikal derim inşaatın pek sağlıklı bir bölüm olmadığını söylüyorlar ama odtü olunca biraz kafa karıştırıyor biyomedikale gelince orda okuyanlarla bi konuş derim çünkü iş sahası artıyor önemi artıyor diyorlar ben pek anlamıyorum aslında yine de iyi araştır dostum senin için hayırlı olanı seçersin inşallah...
  • quote:

ne siyasi yaa bırakın şu önyargıyı.. herkesde aynı..odtü solcudur tutturmuşlar sanki hergün kampüsün içinde eylem falan yapıyolar... ne yani ilk 2500 e girip odtü elektrik elektroniği seçen zeki adamlar da mı o işlerle uğraşıyo.. hem hadi tamam Büyük siyasi bişi var diyelim.. İTÜ de yok mu... itüde de pkk kamplaşması ve örgütleşmesi var... ona niye bişey demiyosunuz?
  • quote:

quote:

quote:

O zaman ben senin yerinde olsam ODTÜ yazardım ama genede iyice araştır derim.

Aslında Otomotiv M. kafama yatmıştı ama şu 2 sene hazırlık olayı beni soğuttu.O yüzden odtü öne çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambam38

quote:

ne siyasi yaa bırakın şu önyargıyı.. herkesde aynı..odtü solcudur tutturmuşlar sanki hergün kampüsün içinde eylem falan yapıyolar... ne yani ilk 2500 e girip odtü elektrik elektroniği seçen zeki adamlar da mı o işlerle uğraşıyo.. hem hadi tamam Büyük siyasi bişi var diyelim.. İTÜ de yok mu... itüde de pkk kamplaşması ve örgütleşmesi var... ona niye bişey demiyosunuz?

Ya tabi ki 80'lerdeki olaylar yok ama okulda hep 1 mayıs afişleri, tkp standları falan vardı ben gittiğimde. Okumadan bilemeyiz sadece öngörü.

• İleride nasıl bir iş istiyorsun? Mesela ben otomotiv fabrikalarında çalışmak istiyordum. Hedefim de bu alanda en iyisi olan İTÜ Makine idi. Puanım yetmiyor. Ama ODTÜ Makine askeriyeye yetiştiriyor. Aselsan, Roketsan, Tai vs. gibi. Önceliğine göre seç. Yaşadığın yer de Ankara. ODTÜ'de güzel seçim olabilir. Kampüsünü çok övüyorlar.

Hacettee Otomotiv Mühendisliği'nin Mercedes ile anlaşması var. Yabana atmamak lazım. İlgi alanına bağlı biraz da..

Ekleme: Ben o puanı yapsaydım hedefim olan İTÜ Makine'yi yazardım. Hem İstanbul'da oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 18 Temmuz 2012; 22:20:21 >
  • Odtü inşaat seçerdim
  • quote:

O.D.T.Ü İnşaat M.
    İ.T.Ü İnşaat M.
    İ.T.Ü Makine M.
    Hacettepe Otomotiv M.
    Hacettepe E-E M.
    T.O.B.B Biyomedikal M.

itü inşaat ya da hacettepe eem.hacettepe eem den mezun yeni mezun biriyle görüştüm.vodafone da mı ne çalışıyordu.sinyal kontrol mü ne yapıyormuş.maaşı fena değildi.eem için hacettepeyi öneriyordu.hatta eğitiminin belki eemler arasında en zoru olduğunu idda etti.
    edit:anlatım bozukluğu olabilir.idda üzerine 1 dk da 2 tane kırmızı tuborg devirdim 5 dk önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyxx -- 18 Temmuz 2012; 22:32:07 >
  • hacettepe otoda okuyan arkadaşım var 2 sene hazırlık görürsün. odtü inşaatta okuyan arkadaşım var.iyi diyor oda.okul puanı olmayayadı odtü bilgisayara girerdin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bambam38

quote:

Ya tabi ki 80'lerdeki olaylar yok ama okulda hep 1 mayıs afişleri, tkp standları falan vardı ben gittiğimde. Okumadan bilemeyiz sadece öngörü.

arkadaşın abisi anlattı sürekli kavga dövüş oluyor diye ama ben bilmem yani. Tkp ve diğer solcu grupları bile aralarında taşlı sopalı kavga ediyor ise aralarındaki milliyetçiyi düşünemiyorum :( .
    Çünkü bir olay daha anlattı . Bir solcu grup üyesi olan çocuk bildiri dağıtıyormuş milliyetçi olan çocuk sinirlenip çocuğa yumruk atmış çocuğun burnu felan dağılmış . Ondan sonraki gün solcu çocuğun arkadaşları çocuğun yurtta kaldığı odayı bulmuşlar gece maske felan takip arka kapıyı kırdıktan sonra çocuğun odasını basmışlar hastanelik etmişler çocuğu . Biz böyle duyduk :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.