Şimdi Ara

(Tavsiye) Balığa başlayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle. daha önceden 2 kez balığa gitmişliğim var. ilk gidişimde kamışı kırdım :)
    İkinci gidişimde kamışa bi şey olmadı ama makaradan ses geliyodu paslanmıştı bi de ikisinide 20 tl ye almıştım.
    İstanbul Galata köprüsünde önümüzde ki pazar balığa çıkmayı planlıyorum. Güzel ve dayanıklı bi giriş seti dizmeyi planlıyorum yardımlarınızla.

Toplam büyçe max:150 tl
    Alınacaklar: Kamış, makara , Kaliteli misina , cansız yem , igne ağırlık vs vs

Misal makara :http://www.hepsiburada.com/liste/remixon-wonder-serisi-olta-makinesi/productDetails.aspx?productId=outpr326048&categoryId=1307056&SKU=OUTPR494837&propertyname=Secenek

kamış : http://www.hepsiburada.com/liste/protackle-fancy-teleskopik-kamis-150gr-atar-270-cm/productDetails.aspx?productId=outburc15362&categoryId=1307209

ikisi 85 tl gibi yapıyor bu iyi bi takım olur mu galata köprüsü için? ve kalan aksesuarlar için iğne vs süslü iğne için neleri tavsiye edersiniz ?

Hepsiburada dan biraz baktım ama 1 bilyalı 2 bilyalı filan diyo pek anlamadım ben hangisini almalıyım nasıl bi takım dizmeliyim ?

Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamninja -- 10 Ocak 2015; 23:53:55 >

• Uppp arkadaslar yardimci olacak olan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle kamışı biraz daha uzun alsaydın..2.70 biraz kısa gibi kıyı avcılığı için..onunla at çek yapılabilir fakat;kıyıdan 3,50 en az olmalı diyorum.
  • hocam almış bulundum . ama yinede iyi 37 tane istavrit yakaladım :D
  • Rastgele o zaman :)
  • saolun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi av olmuş yine de.. mayıs haziran gibi o zaman şov başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baracuda10 B kullanıcısına yanıt
    hocam aldım ürünleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamninja

hocam aldım ürünleri.

merhaba bende gittigidiyordan bugün olta sipariş ettim senin gibi galata veya unkapanının oralarda balık tutacağım bakalım ben 37 istavrit i geçebilecekmiyim daha önce birkaç kez gitmiştim tek başıma ilk kez gidicem sormak istediğim sende aynı yerlerde balık tutuyorsun bildiğin güzel bir bölge varmı tam konum belirtirmisin
  • hocam ben gece 3 de köprüye cıktım galatanın karaköy tarafına 30-40 metre açıkta takıldım. oraya ışıkda vuruyor zaten gece. balıklar üşüşüyo haliyle. ben orada tutmuştum. tavsiyem bol bol çapari seti alman olur.
  • quote:

hocam ben gece 3 de köprüye cıktım galatanın karaköy tarafına 30-40 metre açıkta takıldım. oraya ışıkda vuruyor zaten gece. balıklar üşüşüyo haliyle. ben orada tutmuştum. tavsiyem bol bol çapari seti alman olur.

valla yaşım 17 o saatte gidebileceğimi sanmıyorum :) ancak 7.30 da otobüse binip en erken 8 de orada olabiliyorum. bölge olarak bende o civarlarda tutuyordum (tutuyordum dememe bakmayın en ihtimalle kefal :D) tam olarak yani birşeyin karşısı tarzında bir yer verebilirmisiniz balıkçılığın her konusunda acemeyim bare yer sıkıntısı çekmiyeyim :D orada takım satan abiler oluyor onlardan o an hangi balık çok oluyorsa onun takımını istiyorum ve tutmaya çalışıyorum bakalım haftaya deniyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiryel2 -- 7 Mart 2015; 21:40:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önceden en büyük (37 istavritten önce ) rum kilisesiyle köprü arasında bu yeşil alan mesire alanı park filan olan bi yer var. orada liman var hocam liman tarzı yer orada tekneden baya iyi balık kaldırmıştım. istavrit bide 2 büyük balık almıştım istavrit caparisiyle :) orayıda da tavsiye ederim . verimli iki avım oldu biri köprü. hava 3 dereceydi kimse yoktu olanlar da iyi balık cekiyodu bende nasibimi aldım. bi de o limanın orası hocam. yok kefal a gidecem dersen de haliç eyüp lisesinin oradan bayabili kefal alıyolar. ben gitmedimde arkadaşlar alıyo yani.
  • quote:

daha önceden en büyük (37 istavritten önce ) rum kilisesiyle köprü arasında bu yeşil alan mesire alanı park filan olan bi yer var. orada liman var hocam liman tarzı yer orada tekneden baya iyi balık kaldırmıştım. istavrit bide 2 büyük balık almıştım istavrit caparisiyle :) orayıda da tavsiye ederim . verimli iki avım oldu biri köprü. hava 3 dereceydi kimse yoktu olanlar da iyi balık cekiyodu bende nasibimi aldım. bi de o limanın orası hocam. yok kefal a gidecem dersen de haliç eyüp lisesinin oradan bayabili kefal alıyolar. ben gitmedimde arkadaşlar alıyo yani.

evet hocam orayada gitmiştim ama baya yol yürünüyor ya karaköyün otaraflara doğru kıyıdan yürüyüp teknelerin durduğu yerde balık tutmuştum denizin baya ilerlerine olta gönderilebileceğimiz bir açıklık olduğu için iyi büyük balık yakalanabiliyor tavsiyeler için teşekkür ederim birde şeyi sorayım hangi havada daha iyi balık tutulur soğuk havadamı sıcak havadamı tabi istavrit vb. veya orta boy balık lar için soruyorum kefal falan değil ben kefalı zevk için tutuyordum geri salıyordum tatı hiç güzel değil çünkü pullu falan hemde pek iyi olmuyo uğraşmaya değmiyo

• valla hocam bence o şans işi hava filan. 3 derecede 37 istavrit aldık yazında (haziranda en az 30 derece ) 2 büyük biraz da küçük balık aldım yani onu tam bilmiyorum ama şansla alakalı bi durum. ama her balığın mevsimi var diye biliyorum bi nete yazarsan balık mevsimi diye daha detaylı bilgi hocam
  • quote:

valla hocam bence o şans işi hava filan. 3 derecede 37 istavrit aldık yazında (haziranda en az 30 derece ) 2 büyük biraz da küçük balık aldım yani onu tam bilmiyorum ama şansla alakalı bi durum. ama her balığın mevsimi var diye biliyorum bi nete yazarsan balık mevsimi diye daha detaylı bilgi hocam

mesajınızın ertesi günü yani tam geçen hafta bugün balığa gittim kargo yu yolda gördüm okula gitmekten vazgeçip oltayla beraber eminonun'e gittim tüm köprünün üzerinde 5 kişi ya vardı ya yoktu kimse balık tutamadı o gün şansıma balık "HİÇ" yoktu. Açıkcası hevesim kaçtı :D
  • Hacam balık şans işi biraz oyüzden de derler ya 'Rastgele !' diye belli olmaz hiç. ara ara gitmek lazım darlanınca.
  • galata köprüsünden balık tutmayı planlayıp netten olta siparişi vermekte ayrı bi fantazi olmuş
    karaköyde zilyon tane av marketi var ve sanalda satılan ürünleri hem görerek hem tavsiye alarak hemde yarı fiyatına almakta bir seçenekti oysa
  • Kardeşim balığa yeni başladıysan 1-2 zehirli balık var trakonya falan onları öğrende yanlışlıkla eline alma balığı.Sıkıntı yaşarsın sonra.Rasgele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.