Şimdi Ara

TERCİH LİSTEM NASIL?ÖNERİLERE AÇIĞIM.(YENİLEDİM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam hergün olmuyo o olaylar... herkes kendi aleminde en azından çoğu kişi... sen bulaşmadığın sürece siyasete sorun yok.. ama o çocuk gibi bildiri falan dağıtır birilerini kaşırsan tepene binerler..bu her üniversitede geçerli... gazide odtü de istanbul ü. falan falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiccA35

quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

quote:

Orijinalden alıntı: bambam38

quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

Odtü'de siyasi sorun yaşayabilirsin belki. İTÜ daha iyi olur senin için.

ne siyasi yaa bırakın şu önyargıyı.. herkesde aynı..odtü solcudur tutturmuşlar sanki hergün kampüsün içinde eylem falan yapıyolar... ne yani ilk 2500 e girip odtü elektrik elektroniği seçen zeki adamlar da mı o işlerle uğraşıyo.. hem hadi tamam Büyük siyasi bişi var diyelim.. İTÜ de yok mu... itüde de pkk kamplaşması ve örgütleşmesi var... ona niye bişey demiyosunuz?

Ya tabi ki 80'lerdeki olaylar yok ama okulda hep 1 mayıs afişleri, tkp standları falan vardı ben gittiğimde. Okumadan bilemeyiz sadece öngörü.

arkadaşın abisi anlattı sürekli kavga dövüş oluyor diye ama ben bilmem yani. Tkp ve diğer solcu grupları bile aralarında taşlı sopalı kavga ediyor ise aralarındaki milliyetçiyi düşünemiyorum :( .
    Çünkü bir olay daha anlattı . Bir solcu grup üyesi olan çocuk bildiri dağıtıyormuş milliyetçi olan çocuk sinirlenip çocuğa yumruk atmış çocuğun burnu felan dağılmış . Ondan sonraki gün solcu çocuğun arkadaşları çocuğun yurtta kaldığı odayı bulmuşlar gece maske felan takip arka kapıyı kırdıktan sonra çocuğun odasını basmışlar hastanelik etmişler çocuğu . Biz böyle duyduk :)

Yurtta kalmayacağım için sorun yok.

• Tabi ki İTÜ inşaat!
  • inanır mısın bilmem kendimi gördüm sende, geçen sene ilk 6 tercihim bunlardı (sonra hacettepe otomotivi çıkarmıştım 6 yıl olduğu için, bir de mercedes olayı sallantıdaydı ve hep geriliyordu bölüm , neyse
    sonra 2 şıkka indirdim odtü inşaat mı tobb biyomedikal mi dedim aslında ikisini de istiyordum ama makineye ilgim daha yüksekti küçüklükten beri gelen ve biraz da farklı bi alan istedim o yüzden tobb etü bmm'i 1.sıraya yazdım ve geldi.
    eğer ankaradaysan itü'ye gitmene değmez zaten odtü tutuyor. hacettepe otomotivi de dediğim sebeplerden tercih etmem.

bence hacettepe eem, tobbetü bmm ve odtü inşaat arasında ilgi alanına göre bi karar vermelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

inanır mısın bilmem kendimi gördüm sende, geçen sene ilk 6 tercihim bunlardı (sonra hacettepe otomotivi çıkarmıştım 6 yıl olduğu için, bir de mercedes olayı sallantıdaydı ve hep geriliyordu bölüm , neyse
    sonra 2 şıkka indirdim odtü inşaat mı tobb biyomedikal mi dedim aslında ikisini de istiyordum ama makineye ilgim daha yüksekti küçüklükten beri gelen ve biraz da farklı bi alan istedim o yüzden tobb etü bmm'i 1.sıraya yazdım ve geldi.
    eğer ankaradaysan itü'ye gitmene değmez zaten odtü tutuyor. hacettepe otomotivi de dediğim sebeplerden tercih etmem.

bence hacettepe eem, tobbetü bmm ve odtü inşaat arasında ilgi alanına göre bi karar vermelisin

Zaten dil özürlü biriyim.İngilizceyi geçtim almanca falan kaldıramam gibime geliyor ama bölümde çok cazip geliyor.Öte yandan odtü inşaat boğaziçini saymazsak en iyi inşaat fakültesi(itüyle birlikte).Diğer bir yandan biyomedikalde güzel bir meslek bir yerde duymuştum abd de önümüzdeki yıllar içinde en çok talep edilecek meslek bm imiş artı tobb gibi bir yerde okuyacaksın.hacettepe eem itü makine bunlarda çok kaliteli.Tercih dönemi zor geçecek.

• Ben odtu inşaatı sececeğim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

quote:

inanır mısın bilmem kendimi gördüm sende, geçen sene ilk 6 tercihim bunlardı (sonra hacettepe otomotivi çıkarmıştım 6 yıl olduğu için, bir de mercedes olayı sallantıdaydı ve hep geriliyordu bölüm , neyse

Zaten dil özürlü biriyim.İngilizceyi geçtim almanca falan kaldıramam gibime geliyor ama bölümde çok cazip geliyor.Öte yandan odtü inşaat boğaziçini saymazsak en iyi inşaat fakültesi(itüyle birlikte).Diğer bir yandan biyomedikalde güzel bir meslek bir yerde duymuştum abd de önümüzdeki yıllar içinde en çok talep edilecek meslek bm imiş artı tobb gibi bir yerde okuyacaksın.hacettepe eem itü makine bunlarda çok kaliteli.Tercih dönemi zor geçecek.

aynı zorlukları yaşamıştım ama Ankara'da oturmam sebebiyle istanbul'u gerilere yazdım. rahatıma düşkünüm şahsen evim varken gidip 3-4 kişiyle birlikte kalıp kalmakla uğraşamam bu da önemli bi faktör. (lütfen kendi ayakların üzerinde duruyosun ama naber edebiyatı yapmayın )

baktım da söylememişsin, hangi şehir ?

bence hacettepe eem'i de elemelisin odtü,itü inşaat, makine, tobb biyomedikal varken yanına yaklaşamaz gibi geliyor.

• quote:

quote:

quote:

aynı zorlukları yaşamıştım ama Ankara'da oturmam sebebiyle istanbul'u gerilere yazdım. rahatıma düşkünüm şahsen evim varken gidip 3-4 kişiyle birlikte kalıp kalmakla uğraşamam bu da önemli bi faktör. (lütfen kendi ayakların üzerinde duruyosun ama naber edebiyatı yapmayın )

baktım da söylememişsin, hangi şehir ?

bence hacettepe eem'i de elemelisin odtü,itü inşaat, makine, tobb biyomedikal varken yanına yaklaşamaz gibi geliyor.

Ankarada yaşıyorum.Bende rahatıma çok düşkünüm , evden ayrılmak istemiyorum.Bu yüzden bende büyük ihtimalle istanbulu arkalara yazacağım.

• Dediğim gibi sektörün içinde birisi olarak şiddetle İTÜ'yü öneririm. Ama diyorsan Ankarada yaşıyorum ODTÜ de iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyub

Dediğim gibi sektörün içinde birisi olarak şiddetle İTÜ'yü öneririm. Ama diyorsan Ankarada yaşıyorum ODTÜ de iyidir.

sektörün içinden derken ?
  • quote:

quote:

Dediğim gibi sektörün içinde birisi olarak şiddetle İTÜ'yü öneririm. Ama diyorsan Ankarada yaşıyorum ODTÜ de iyidir.

sektörün içinden derken ?

Mülkiye için Harita Mühendisliğini son sınıfta bıraktım. Aynı sektörün elemanlarıdır Harita Mühendisleri ve İnşaat mühendisleri.
  • İTÜ inşaat akar panpa inşallah beraber yerlesiriz oraya.

• Ayrıca itüde kontrol , elektrik ve gemi makineleri mühendislikleride tutuyor gibi.
  • quote:

Ankarada yaşıyorum.Bende rahatıma çok düşkünüm , evden ayrılmak istemiyorum.Bu yüzden bende büyük ihtimalle istanbulu arkalara yazacağım.

kaldı 3 tercihin , sana kolay gelsin o zaman

Not : Tobb biyomedikal bu sene tam burslusunu 10dan 5e düşürdü yani puanın yükselme ihtimali var.
    Not2 : Sen odtü'ye gidecek gibi duruyorsun
    Not3 : Takipteyim
  • İTÜ'ye git Mühendislik Fakültesi değil İnşaat Fakültesi diploman olsun hemde bu toprakların en eski teknik okulundan mezun olmuş ol. Zamanında sınavla öğrenci alan 2 tane okul vardı biri şimdi ki İTÜ, diğer bütün yüksek öğretim programları sınavsız öğrenci alırdı...
  • quote:

quote:

kaldı 3 tercihin , sana kolay gelsin o zaman

Not : Tobb biyomedikal bu sene tam burslusunu 10dan 5e düşürdü yani puanın yükselme ihtimali var.
    Not2 : Sen odtü'ye gidecek gibi duruyorsun
    Not3 : Takipteyim

Benim hesapladığım puan gelirse(Ham 445 en kötü 440 desek 47 de aobp var bu yazdığım bölümler gelir gibi belki itü makine biraz zorlar) odtü inşaata gidecek gibi duruyorum.Biyomedikal işi kötü olmuş. puan geçen sene 497 idi sıralamada 16100 idi.Neyse son olarak

HAYIRLISI

• Arkadaslar insallah herkes gonlundeki bolume yerlesir. Ancak siyasilikten cikilmisken eklemeden duramiyacagim. Ister sagci olun ister solcu hepsi bu vatanin evladi ama pkk denince olay 30 bin vatan evladinin kanina girmis ve girmeye devam eden o.c larina gittiginiz universitelerde firsat vermeyin. bu siyasallik ozgurluk degil orada bu vatanin ekmegiyle beslenip gun gelince bu vatanin evladini katledecek yataklik edecek o.c lere ne korkun nede meydan verin. verirseniz ilerde bunlar yasadikca birgun ya abiniz ya kardesiniz yada babaniz yada dayiniz sehit oldu haberlerini alacaksiniz. bunlarin yasamaya yiyecek ekmege hakki yok. eger bu vatanin evladiysaniz pkk orgutlenmesi veya sempatizanlari gibi yapilanmalara tek yumruk olalim. sagcida solcuda kardestir ama bunlar.kallestir.

• quote:

İTÜ'ye git Mühendislik Fakültesi değil İnşaat Fakültesi diploman olsun hemde bu toprakların en eski teknik okulundan mezun olmuş ol. Zamanında sınavla öğrenci alan 2 tane okul vardı biri şimdi ki İTÜ, diğer bütün yüksek öğretim programları sınavsız öğrenci alırdı...

e de ne alaka bu yazdıkların, özellikle koyu olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaoguz

Arkadaslar insallah herkes gonlundeki bolume yerlesir. Ancak siyasilikten cikilmisken eklemeden duramiyacagim. Ister sagci olun ister solcu hepsi bu vatanin evladi ama pkk denince olay 30 bin vatan evladinin kanina girmis ve girmeye devam eden o.c larina gittiginiz universitelerde firsat vermeyin. bu siyasallik ozgurluk degil orada bu vatanin ekmegiyle beslenip gun gelince bu vatanin evladini katledecek yataklik edecek o.c lere ne korkun nede meydan verin. verirseniz ilerde bunlar yasadikca birgun ya abiniz ya kardesiniz yada babaniz yada dayiniz sehit oldu haberlerini alacaksiniz. bunlarin yasamaya yiyecek ekmege hakki yok. eger bu vatanin evladiysaniz pkk orgutlenmesi veya sempatizanlari gibi yapilanmalara tek yumruk olalim. sagcida solcuda kardestir ama bunlar.kallestir.

Ben solcuyada sağcıyada karşıyım.Benim için önemli olan milletimin daha rahat yaşamasıdır.Kim milletimin menfaatlerine göz dikerse ister akpli olsun ister ülkücü olsun hiç fark etmez beni karşısında bulur.Ben bunu bilir bunu söylerim gerisi benim için boş.

Not=Klavye delikanlısı değilim.

• yukarı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.