Şimdi Ara

TERCİH LİSTEM NASIL?ÖNERİLERE AÇIĞIM.(YENİLEDİM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5. tercihten sonrası gereksiz ennn kötü odtü inşaattısın yani benimde seninki gibi bi puan gelcek 13 binden kötü olcağını düşünmüyorum yinede hayırlısı olsun bekleyip görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

TERCİH LİSTEM
    Bu arada mf-4 ham 445 puanım var aobp=47 ankarada yaşıyorum bekarım

TERCİH LİSTEM NASIL?ÖNERİLERE AÇIĞIM.(YENİLEDİM)

bi parça daha yukardan başlayabilirsin bence puanlar düşcek diyollar hevesin vaarsa tabi yok ben bunu istiyom diyosan o daha iyi

• quote:

TERCİH LİSTEM

bence öncelikle hangi bölümü istediğine karar ver ;) bi ondan bi ondan yazmışsın..istediğin bölüme karar ver sonra odtü mü itü mü diye karar verirsin puanın da gayet iyi çoğu olabilir...ve tabiki hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: merdo.18

5. tercihten sonrası gereksiz ennn kötü odtü inşaattısın yani benimde seninki gibi bi puan gelcek 13 binden kötü olcağını düşünmüyorum yinede hayırlısı olsun bekleyip görelim

ne olur ne olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listenin başları güzel bir tercih olmuş , mekanik ağırlıklı liste yapmıssın genellikle. Burdan elektrik-elektronik istemediğin anlaşılıyor, o yzden kontrol yazmaman iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMERTCANAVAR2X -- 19 Temmuz 2012; 23:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

Listenin başları güzel bir tercih olmuş , mekanik ağırlıklı liste yapmıssın genellikle. Burdan elektrik-elektronik istemediğin anlaşılıyor, o yzden kontrol yazmaman iyi olmuş

evet e-e ve türevlerini düşünmüyorum.En azından ne istemediğimi biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel tercihler,beğendim kardeşim.İnşallah tutar da rahatlarsın ...

• quote:

TERCİH LİSTEM

Metalurji ile ilgili araştırma yaptın mı ?
  • Tercihlerinde Türkiye şartlarında en iyi bölüm inşaat mühendisliğidir.Bende inşaat 3.sınıf öğrencisiyim sana önerim 2-3 gün şantiye ortamını gör ondan sonra bu mesleği tercihlerinde bulundurabilirsin.Benim görüşüm bu meslekte sermayen yoksa bence tercih etme .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpbor

quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

türkiyedeki en büyük sektörlerden biri inşaattır. tipik liseliler gibi havalı bölüm seçmeyin, makina nedir türkiyede? saçma sapan konuşuyorlar bir halt bilmeden,

çok yanlış düşünce makineninde en az inşaat kadar iş imkanı vardır.

iş imkanı tabi vardır, bir yeni başlayan işaatçıya bakın bir de makinacıya, 5 yıl sonraki maaşlarını da ortaya koyun, farka bakın.

arada istisnalar tabi çıkar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.