Şimdi Ara

TERCİH LİSTEM NASIL?ÖNERİLERE AÇIĞIM.(YENİLEDİM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atillaoguz

Arkadaslar insallah herkes gonlundeki bolume yerlesir. Ancak siyasilikten cikilmisken eklemeden duramiyacagim. Ister sagci olun ister solcu hepsi bu vatanin evladi ama pkk denince olay 30 bin vatan evladinin kanina girmis ve girmeye devam eden o.c larina gittiginiz universitelerde firsat vermeyin. bu siyasallik ozgurluk degil orada bu vatanin ekmegiyle beslenip gun gelince bu vatanin evladini katledecek yataklik edecek o.c lere ne korkun nede meydan verin. verirseniz ilerde bunlar yasadikca birgun ya abiniz ya kardesiniz yada babaniz yada dayiniz sehit oldu haberlerini alacaksiniz. bunlarin yasamaya yiyecek ekmege hakki yok. eger bu vatanin evladiysaniz pkk orgutlenmesi veya sempatizanlari gibi yapilanmalara tek yumruk olalim. sagcida solcuda kardestir ama bunlar.kallestir.

üniversiteye bi git görürsün sağcı solcu vatan evladımı!
    PKKcılar yani yurtsever cephe bi eylem yaptı mı bütün komünistler destek verir. dışardan martaval okuması kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyub -- 19 Temmuz 2012; 1:58:01 >

• hacettepe otomotiv
  • biyomedikal
  • Hacettepe E-E M.
    ODTÜ-Makine
  • İTÜ KONTROL yazardım bence sende bu bölümü araştırmalısn
  • Mesajım bulunsun.Odtünün siyasetini falan s.et orda okuyan arkadaşlarım var aralarında milliyetçisi de var fetocusu da.Zaten üni.de siyasetle uğraşan adamlar gereksiz tiplerdir salak herifler sicillerine işlenince ilerde iş falan bulamayacaklar.Neyse öyle bişey olursa zaten cevabını verirsin benim de tercih dönemi zor geçecek gibi duruyor.İtü uçak müh.düşünmez misin? ya da İtü işletme müh.ni?
  • odtüdeki siyaset hakkında sunu eklemek isterim muhenislik fakültesi ile odtünün digerleri cok ayrıı yani orda okuyan arkadaslar muhendislikde olup siyaset yapanı hic gormedim diyor ikinciside o deniz gezmiş odtüsünden eser yok diyolar senelerdir gecen sene bi anma etkinligi vardı o kadar zaten sen siyasetten kacmaya calısırsan kacarsın sen okumaya gidiyosun odtü candır
  • türkiyedeki en büyük sektörlerden biri inşaattır. tipik liseliler gibi havalı bölüm seçmeyin, makina nedir türkiyede? saçma sapan konuşuyorlar bir halt bilmeden,
  • uçak, havacılık uzay ı da düşün derim.
  • odtü inşaat
  • itü inşaat bence.odtü de iyi ama istanbul gibi bir şehirde yaşamak da insana çok şey katar.
  • İTÜ Kontrol

Ehehehe ben yazdım 2 yıl önce

O deil de, burda milletin söylemesine bakma, sen asıl neye ilgilisin?? Hala karar veremediysen mutlaka tercih günlerine git. HER BÖLÜM HAKKINDA BİLGİ AL.
    Bölüm adı şekil olabilir, okul güzel olabilir ama sana zevk vermedikten sonra okumanın ne anlamı var??? Mümkünse İTÜye gelip, tanıtım günlerine katıl, fakülteleri lab.ları gez. Hocalarla konuş

Edit, illa İTÜye gel demiyorum. Bölümler hakkında bilgi al en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMERTCANAVAR2X -- 19 Temmuz 2012; 8:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

türkiyedeki en büyük sektörlerden biri inşaattır. tipik liseliler gibi havalı bölüm seçmeyin, makina nedir türkiyede? saçma sapan konuşuyorlar bir halt bilmeden,

çok yanlış düşünce makineninde en az inşaat kadar iş imkanı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T.O.B.B Biyomedikal M.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Mesajım bulunsun.Odtünün siyasetini falan s.et orda okuyan arkadaşlarım var aralarında milliyetçisi de var fetocusu da.Zaten üni.de siyasetle uğraşan adamlar gereksiz tiplerdir salak herifler sicillerine işlenince ilerde iş falan bulamayacaklar.Neyse öyle bişey olursa zaten cevabını verirsin benim de tercih dönemi zor geçecek gibi duruyor.İtü uçak müh.düşünmez misin? ya da İtü işletme müh.ni?

itü işletme geçen sene 10400 le almış uçak mühendisliği 10000 le odtü havacılık uzay da 9070 ile almış bu bölümler tutmaz gibi o yüzden sıraya yazmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: skubrick

itü inşaat bence.odtü de iyi ama istanbul gibi bir şehirde yaşamak da insana çok şey katar.

5 yıl yaşamıştım İstanbul da pek bir şey katmadı sanki yada ben farkında değilim
  • ankarada yaşadığım için odtü yada hacettepe seçerdim , bu aralar otomotiv mühendisliğide hoşuma gidiyor ama puanı yüksek biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

quote:

Mesajım bulunsun.Odtünün siyasetini falan s.et orda okuyan arkadaşlarım var aralarında milliyetçisi de var fetocusu da.Zaten üni.de siyasetle uğraşan adamlar gereksiz tiplerdir salak herifler sicillerine işlenince ilerde iş falan bulamayacaklar.Neyse öyle bişey olursa zaten cevabını verirsin benim de tercih dönemi zor geçecek gibi duruyor.İtü uçak müh.düşünmez misin? ya da İtü işletme müh.ni?

itü işletme geçen sene 10400 le almış uçak mühendisliği 10000 le odtü havacılık uzay da 9070 ile almış bu bölümler tutmaz gibi o yüzden sıraya yazmadım

Olm ben bile düşünüyorum sen her türlü gidersin ya bir de bu yıl kontenjanlar baya arttı hem düşebilir yani.Hacettepeyi listeden çıkart bence onlar genelde sağlık alanına yatırım yapıyolar tıp olan üni.de mühendislik okunmaz.

• quote:

Bak bak bana diyene bak kendi sonunu hazirliyosun olum

• quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

Bak bak bana diyene bak kendi sonunu hazirliyosun olum

Doğru dedin ha ama yazmıycam diyor adam ben bunu biliyorum inşaat istiyordu İTÜ yü tavsiye ederim @Jobbik bence İTÜ İnşaat seç

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.