Bildirim
iPad'den Mesaj Yollama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Aşmayan tarifede olduğum için numaramı aktive edemedim ama mail üzerinden kullanabiliyorum. Bunun sebep olabileceğini yazmışlar. Deneme imkanım yok malesef
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aynı durumu bende yaşadım uzun ugraşlar sonunda yapabildim. Artık iphone yanımda degilken ipadimmile arama ve sms yapabiliyorum.
Şimdi adım adım söylediklerimi yapın.
İpadden ayarlar-mesajlar -gönder ve al- Yeni yazışmaya şurdan başlat kısmını numaranızı seçin.
Sonra
İphone üzerinden
Ayarlar-mesajlar-mesaj iletme- ipadi seçin
İpadinizin ekranındaki şifreyi iphone'a girin böylelikle aktif olacak.
Bu şekilde ipad ile arama ve mesajlaşmaya başlayabilirsiniz..
Bu arada yukarıda söyledigim işlemin sonunda
İphone ve ipad aynı wifi üzerinde ise eğer iphone'a arama veya mesaj geldiginde ipad ekranından cevap verebiliyorsunuz. Sırf bu özellik için ios 8'e hayranım. Evdeyken iphone'a hiç ihtiyacım kalmıyor, ipad aynı zamanda telefon görevini görüyor..
quote:
Orijinalden alıntı: SaB0
Hocam aynı durumu bende yaşadım uzun ugraşlar sonunda yapabildim. Artık iphone yanımda degilken ipadimmile arama ve sms yapabiliyorum.
Şimdi adım adım söylediklerimi yapın.
İpadden ayarlar-mesajlar -gönder ve al- Yeni yazışmaya şurdan başlat kısmını numaranızı seçin.
Sonra
İphone üzerinden
Ayarlar-mesajlar-mesaj iletme- ipadi seçin
İpadinizin ekranındaki şifreyi iphone'a girin böylelikle aktif olacak.
Bu şekilde ipad ile arama ve mesajlaşmaya başlayabilirsiniz..
Evet ama girdim orda numaram çıkmıyor sadece mail adreslerim var.ipad wifi olduğu için mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bu arada yukarıda söyledigim işlemin sonunda
İphone ve ipad aynı wifi üzerinde ise eğer iphone'a arama veya mesaj geldiginde ipad ekranından cevap verebiliyorsunuz. Sırf bu özellik için ios 8'e hayranım. Evdeyken iphone'a hiç ihtiyacım kalmıyor, ipad aynı zamanda telefon görevini görüyor..
Aramada sorun yok onu yapıyorum da mesaj olmuyor
Benim ipad'de wifi.
Sizin o kısıma bir şekilde numaranızı eklemeniz lazım.. Telefonunuzda İmessage aktif mi?
@Simple Plan
quote:
Benim ipad'de wifi.
Sizin o kısıma bir şekilde numaranızı eklemeniz lazım.. Telefonunuzda İmessage aktif mi?
@Simple Plan
Evet aktif.Hatta az önce telefondan da baktım numara var ama seçilmiyor.
Facetime'da aktifse başka ne yapılabilir acaba araştırmak lazım
quote:
Facetime'da aktifse başka ne yapılabilir acaba araştırmak lazım
O da aktif evet.Ios 8 güncelleme yapınca kendiliğinden çıkmaya başlamıştı aramalar ipadde zaten
quote:
Orijinalden alıntı: gokooo
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Aşmayan tarifede olduğum için numaramı aktive edemedim ama mail üzerinden kullanabiliyorum. Bunun sebep olabileceğini yazmışlar. Deneme imkanım yok malesef
Tarifeyle ne alaka hocam anlamadım
Tarifem yurt dışına mesaj atmama izin vermiyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X