Şimdi Ara

iPad den torrent linki eklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. BitTorrent destekli modemim var ve harici hdd’i modemin usb 3.0 portuna taktıktan sonra PC üzerinden modemin arayuzüne girerek torrent dosyasını ekledikten sonra pc ye gerek kalmadan yükleme yapıyorum bildiğiniz gibi. Ama bu indirmek istediğim torrent linklerini modemin arayuzune eklemek için pc şart oluyor çünkü ipad de kullandığım google chrome ve safari tarayıcılarından bu işlemi yapamıyorum. Bu linkleri pc ye gerek kalmadan eklemem için bir yöntem var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendeki modemde torrent destekli ben bilgisayar kullanmadan şöyle yapıyorum ilk öncehttps://1337x.to sitesine girip torrenti indiriyorum sonra Documents by Readdle, Readdle Inc. programı ile açıp programın ana dizinine torrenti kopyalıyorum sonra modemin arayüzünden torrentin nerede olduğunu gösteren ekran Readdle programı ile açılıyor oradan anadizindeki torrenti seçince indirmeye başlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlaşılma olmasın ben tablet üzerinden torrent yüklemek değil torrent linkini ipad den eklemek istiyorum ve modeme takılı olan hdd e filmin inmesini istiyorum yani her şeyi modem yapıyor pc ye gerek kalmadan. Sadece indireceğim torent linkini tablet üzerinden modem arayuzune ekleyeyim yeter. Anlatabilmişimdir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 20 Ağustos 2018; 17:25:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.