Merhabalar arkadaşlar.. Bu sorunu çözebilecek kimse var mıdır veya sorunun çözümü var mıdır bilmiyorum ama eğer varsa burda bulurum gibi geldi. :) Paralı üyelik sistemiyle çalışan bir site var.. Bu siteye üye olunca sitedeki materyali bir web albümü şeklinde görüntüleyebiliyor, ve tıklanan resmin büyük hali açılınca sağ tıklayıp veya albümün üst kısmından "download"ı seçip bilgisayarımıza indirebiliyoruz. Bu resmin büyük halinin dosya yoluna baktığımızda :
Bu adresteki 1 kismi kategoriyi temsil ediyor. Yapmayi amacladigim sey ise. Herhangi bir program ile, kullanici adi ve sifre kullanilarak, 1 klasörünün içindeki tüm materyali indirmemiz mümkünmüdür yoksa hepsini tek tek tıklayıp, açıp, öyle mi kaydetmek zorundayız?
Flashget denedim, Filezilla denedim.. Yapamadım.. Bir fikri, tecrubesi, bilgisi, diyeceği olan var mıdır bu konu hakkında?
işte onu yapamadım.. çünkü klasörün içindeki resimlerin isimleri 1-2-3-4 diye sıralı gitmiyor.. karışık isimleri var.. ahmet.jpg, ucak.gif gibi.... ve mesela flashget'te: