Şimdi Ara

İpad e harici ses kartı nasıl bağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ipad ile harici ses kartını bağlayıp garageband üzerinde mix yapmak istiyorum.
    elimde Behringer U-Phoria UMC204 harici ses kartı bulunmakta. ses kartına piyanodan midi çıkış , elektrogitar ve mikrafon bağlı.aynı ekipmanları pc ile fl studio da sorunsuz kullanabiliyorum. ipad e ses kartı bağlamak için usb dönüştürücü aldım. dönüştürücüde usb , micro sd , sd ve apple nın kendi çıkışı olan giriş mevcut. bu aparat a ses kartı usb bağlantısı yapıyorum ve diğer apple için olan girişe elektrikten güç sağlıyorum ipad şarj oluyor sıkıntı yok fakat ses kartı için '' cannot use accessory UMC204HD 192K: This accessory requires too much power. '' uyarısı almaktayım.

nasıl kullanabilirim yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yardımcı olmayacak mı

• Cevap bulabildin mi ? Benim bildiğim usb aparatı alacan lightning usb denen zımbırtı, eğer sen öğrendiysen banada söyle bende yararlanayım,bende merak ediyorum

• Bunu ben de bir süredir araştırıyorum. Orjinal olmayan çoklayıcı adaptörden ben de aldım. U-Phoria UmC204HD ses kartı var bende de. Ayrıca Ses kartı görevi de gören Boss VE-8'im var.

Genel olarak tüm mobil cihazlarda bu ses kartı bağlantısında çözüm bulamadım. Dahili güç sağlayan dandik bir usb hub da var elimde.

Şu linkte anlatıyor adam. Dediklerini yaptım. Tam randımanlı bir sonuca ulaşamadım. Bugün tekrar deneyeceğim.

• Denedim ve başarılı kayıt aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.