Şimdi Ara

iPad'e KALEM (ADONİT: Jot Script - Jot Touch - Jot Pro) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ipadde kalem hiç performanslı değil boşuna almayın. yakında yeni seri ipad çıkacak onda kalem olacaktır. şimdilik ucuz bi kalemle idare ediniz. do

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar,

Ince uclu not almak icin kullanmak uzere Lyntec Apex II kalemini deneyen oldu mu ?

http://www.lynktec.com/...ctive-Stylus-s/1860.htm

Hangi urunu tavsiye edersiniz ?

tesekkurler

• arkadaşlar bende wacom fineline var. offset problemi dışında çok memnunum, ince uçlu bir kalem. bir araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deimos

arkadaşlar bende wacom fineline var. offset problemi dışında çok memnunum, ince uçlu bir kalem. bir araştırın derim.

Offset probleminden kastınız tam olarak nedir. Cunku wacom arastırıyorum bende ve nerden satın alabiliriz wacom urunlerini turkiye sitesinde pek model bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygokalp -- 18 Şubat 2015; 19:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygokalp

quote:

Orijinalden alıntı: deimos

arkadaşlar bende wacom fineline var. offset problemi dışında çok memnunum, ince uçlu bir kalem. bir araştırın derim.

Offset probleminden kastınız tam olarak nedir. Cunku wacom arastırıyorum bende ve nerden satın alabiliriz wacom urunlerini turkiye sitesinde pek model bulamadım

ben amazon'dan sipariş verdim, 2-3 hafta içinde adresime teslim edildi, sorunsuz geldi. offset problemi ise şu, kalemin dokunduğu yerin yarım cm kadar yanına basmış gibi algılıyor. bu modelde yaygın bir sorun. alışınca sorun olmaz ama alışana kadar biraz problem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.