Şimdi Ara

ipad e tema yüklüyorum ama bazı icon lar oluyo icon lar olmuyo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: ayped2

neden ?

Çünkü belirli uygulamaları kapsar tema ikonları sonradan yüklenen bazı uygulamaların ikonlarının değişmemesi normal. Ya da temayı yapan arkadaş iphone da zaten olan bazı ikonları değiştirmemiştir. Takılmayı gerektirecek bir konu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaan22

quote:

Orijinalden alıntı: ayped2

neden ?

Çünkü belirli uygulamaları kapsar tema ikonları sonradan yüklenen bazı uygulamaların ikonlarının değişmemesi normal. Ya da temayı yapan arkadaş iphone da zaten olan bazı ikonları değiştirmemiştir. Takılmayı gerektirecek bir konu değil.

hayır. örneğin kamera safari not defteri değişmiyor. ama resimlerinde var. ne yaparsam yapayımnhep aynı kaldı bu üçü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fw farkından bile kaynaklanabilir telefonunuzda sorun aramayın bence
  • Sorun aslinda ikon isimlerini ayarlarken temayi yapan kullandigi dile gore yapiyor ornek veriyorum ingilizcede notes turkce notlar e haliyle sizin dil turkce ve notlar adam dili ingilizceye gore ayarliyor ve ikonun adini notes yapiyor ve ikon adi turkce olunca ikonda dehismiyor ben bunu birsekilde editleyerek hallediyordum ama nerden yapiyordum hatirlamiyorum uzun zamandir tema kullanmiyorum ama hatirladigim kadari ile temanin klasoru den var/stash/themesXXXX/tem adi klasorun icindeki ikon isimlerini mi rurkce yapiyordum oyle birsey yapiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.