Şimdi Ara

İpad e Usb flash disk takma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
44.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem84

Geçen gün bir mac dergisini incelerken şu ürünleri gördüm

http://www.hypershop.com/HyperDrive-s/119.htm

Guzelmis ama biraz pahali gibi geldi bana

Alıntıları Göster
    usb flash belleği iphone 4s te çalıştırmak istiyorum mümkünmü acaba

• usb belleği fat32 ye biçimlendirip deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

usb belleği fat32 ye biçimlendirip deneyin.
    fat 32 ile biçimlendirip 4 in 1 hdmi adapter ile usb flash disk bağlantısını yaptım, peki nereden ip4s te içeriği nereden görebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

fat 32 ile biçimlendirip 4 in 1 hdmi adapter ile usb flash disk bağlantısını yaptım, peki nereden ip4s te içeriği nereden görebilirim.

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Ben de ipad e uyumlu flash arıyorum. Ebatı küçük, 16 gb ipad de kullandığınız flash bellekleri söyleyebilir misiniz? Ona göre flash seçimi yapıpcam.[code][/code]
  • iphone5 te flash disk kullanılabilir mi acaba
    jb li cihazım
    hangi tür flash bellekleri çalıştırabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

iphone5 te flash disk kullanılabilir mi acaba
    jb li cihazım
    hangi tür flash bellekleri çalıştırabilirim
    arkadaşlar önemli bir husus aynı sorunu bende yaşıyom telfondaki rsim müzik vs. olanları usb ye atacam nasıl olur bi açıklama lütfen
  • Usb dıskı fat 32 bıcımlendırırsen gormesı gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

Usb dıskı fat 32 bıcımlendırırsen gormesı gerek.
    ultraslan teşekkür ederim ancak solediklerine göre sadece usb deki fotoları görebiliyomuşum doğrumu bu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa690

ultraslan teşekkür ederim ancak solediklerine göre sadece usb deki fotoları görebiliyomuşum doğrumu bu ??

Alıntıları Göster
    ipad uyumlu flash bellek marka/modeli bilen varsa lütfen cevaplasın.
  • uzunmurat U kullanıcısına yanıt
    kingstonun 2 gb lık (beyaz/yeşil) olan modeli uyum sağlamıştı benim ipadimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

kingstonun 2 gb lık (beyaz/yeşil) olan modeli uyum sağlamıştı benim ipadimde

eyvallah. onu ararım da böyle daha yeni modellerden var mı bir bildiğiniz ?
  • uzunmurat U kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef
  • Arkadaslar,

Acil yardimlarinizi bekliyorum, elimde 16 gb verbatim usb var, ebay'den bu urunu alip, ekstra guc kaynagi kullanmadan! iphone'a ifile ile sistemden bir seyler atip alabilir miyim ?

Urun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 2 Nisan 2014; 10:28:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Arkadaslar,

Acil yardimlarinizi bekliyorum, elimde 16 gb verbatim usb var, ebay'den bu urunu alip, ekstra guc kaynagi kullanmadan! iphone'a ifile ile sistemden bir seyler atip alabilir miyim ?

Urun...

ebay'de bir cok satıcı buldum ios 7 de calistigini iddaa ediyor yazdım eğer dönüş yaparlarsa bende bir tane almak istiyorum

saygılar

• burcink kullanıcısına yanıt
    Abi naber ? :)
    Bana acil lazim bi de cihaz jb li ios 6 zaten
  • quote:

Abi naber ? :)
    Bana acil lazim bi de cihaz jb li ios 6 zaten
    acil lazim nerden bulacaksın hocam :) ios 6 da sorun olacagini sanmıyorum sıkıntı 7 de :)

saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Yani acil dedigim en kisa surede pc yok bu aralar usbye dokuman atmatmak icin internet kafeye gidiyorum benim derdim calismasi degil ekstra guce ihtiyac duymadan calismasi
  • quote:

Yani acil dedigim en kisa surede pc yok bu aralar usbye dokuman atmatmak icin internet kafeye gidiyorum benim derdim calismasi degil ekstra guce ihtiyac duymadan calismasi
    benim baktiklarim direk pad'e takip calistiriyor ama ne kadar dogru bilemiyorum

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

benim baktiklarim direk pad'e takip calistiriyor ama ne kadar dogru bilemiyorum

saygılar

Alıntıları Göster
    hocam iphone 5s kullanıcısıyım açıkcası kıyıp jb yapmak istemiyorum ancak usb yede ihtiyacım var fat 32 yapsam yanımda net 5v yapsam usb nin + ve - sini usb ye bağlasam ardından sadece data kablolarını iohone a taksam olurmu açıkcası bunu ben düşündüm güç yetmiyor denince aklıma bu geldi teefona bi zararı olmassa deneycem
    telefonda kullanmam gereken usb biçimi fat32 mi yoksa ntfs mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa690

hocam iphone 5s kullanıcısıyım açıkcası kıyıp jb yapmak istemiyorum ancak usb yede ihtiyacım var fat 32 yapsam yanımda net 5v yapsam usb nin + ve - sini usb ye bağlasam ardından sadece data kablolarını iohone a taksam olurmu açıkcası bunu ben düşündüm güç yetmiyor denince aklıma bu geldi teefona bi zararı olmassa deneycem
    telefonda kullanmam gereken usb biçimi fat32 mi yoksa ntfs mi ?

Alıntıları Göster
    fat 32 gerçekten iphone 5s işe yararmı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.