Şimdi Ara

İpad e Usb flash disk takma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
44.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selamlar arkadaşlar, foruma yeni üye oldum çömezim :) konuyu takip ettimm, benim de sorunum var , ıpad new sahibiyim cihaz jailbreakli, ifiles dosyası yüklü yani her şey tamam , usb dönüştürücü sipariş ettim ve kullanmak için start dedim ama bi türlü olmadı yani usb yi dönüştürüçüye takıp ifiles a girdigimde disk kısmında yaklaşık bi beş dakikak sonra usb çıkıyor tıkladıgımda da bir iki dakika sonra cihaz kendini kitliyor ve kapanıyor , usb içindeki videoları üç dört dakika oynatıyor direk tıklayınca ,
    bu her
    seferinde böyle oldu dönüştürücüyü geri gönderdim, başka bir dönüştürücü aldım sistem aynı sistem olayı oldu:)
    yani kullanabilen arkadaşlar varsa hangi marka dönüştürücü hangi model usb hangi model sd kart ile başarıya ulaştı beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem84

Geçen gün bir mac dergisini incelerken şu ürünleri gördüm

http://www.hypershop.com/HyperDrive-s/119.htm

Guzelmis ama biraz pahali gibi geldi bana

Birkaç gün (belki de hafta) bekleyip yine o Hypershop Sitesin ziyaret edin: iStick diye bir ürün bulacaksınız; 8 GB - 64 GB arası modelleri olacak!... Bir tarafı Lightning diğer tarafı da USB 2.0 (ama 3.0'ı uzunca bir süre olmayacakmış...) lan bir Flash Disk. Ama fiyatlarını görmeseniz de oluuur!...

• arkadaslar ipad retina var bendede orjinal ligthning cable ımda var fakat kingston(16gb) usbim ve harici hard diskimle(1tb) çalıstıramadm çok güç istiyor gibi bi uyarı cıkıo ikisinde de cihazım jbsiz ne yapmalıyım tam olarak? ios 8.1
     İpad e Usb flash disk takma İpad e Usb flash disk takma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• golcum G kullanıcısına yanıt
    Jb'siz hiçbir şey yapamazsınız, sadece bir önceki mesajda bahsettiğim o çok pahalı dediğim iStick'i bulup, alıp kullanmak dışında! Harici diskiniz wi-fi'li (kablosuz) ise wi-fi üzerinden iPad'e bağlanılabilir tabii ki!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce MacRumors'ta yayınlanan son haberlere göz atarken güzel bir haber gördüm; linki aşağıda:

http://www.macrumors.com/2014/11/13/sandisk-ixpand-flash-drive/

Yukarıda bahsedilmişti: Amerika'da Mac Aksesuarları (ve başka aksesuarlar konusunda da...) konusunda epeyce uzman olan bir firma [Sanho Corp. - "Hypershop" olarak de bilinmekte...] ilk kez bir USB - Lightning portlu ve iStick denilen bir çeşit USB bellek yapmıştı. Yani iOS'lu bir cihazdan data alıp bunu PC veya MAC tarzı bir cihaza aktarmak ya da tam tersini yapmak olayı.

Ancaaak fiyatları "muhteşemdi"; (Amerika'daki) Web Satış Sitesinde olan güncel fiyatlar halen de muhteşem (!!!):

8/16/32/64/128 GB'lık olanlar sırayla US$ 80/100/140/200/350.

Breh, breh !...

Bu arada 8GB'lık modeli ne akla hizmet ortaya çıkardıklarını da hala anlamış değilim.

Yukardaki linkte yazılana göre artık kendilerine ciddi bir rakip de piyasaya ürünlerini sürmüş vaziyette. bu rakip öyle sıradan bir rakip de değil zira --- SANDISK !...

Sandisk'in (Amerika'daki) WEB Satış Sitesinde 16GB olanı US$60 (yani iStick'den $40 daha ucuza), 64GB olanı da US$120 (iStick'den $80 daha ucuza) şu an satışa sunulmuş. 32GB olanı da Amerika'daki Best Buy zinciri sadece kendilerine münhasır olarak $80 (iStick'den $60 ucuza) satılacak imiş.

Bu ürünler bir süre sonra TR piyasasında, muhtemelen yukarıda belirttiğim Amerika fiyatlarından %50 kadar daha pahalıya boy gösterecektir.

Ayrıca Sandisk'in yaptığını başkaları (herhalde çok kısa gelecekte) da sunmaya başlayacaktır; Sandisk'i ilk takip edenin Kingston olacağını tahmin ederim.

Bilginize...

• Uzun süredir lightning usb kablosyula flashdiskleri ipade bağlayabiliyordum. Açıkçası çok işime yarıyordu fakat ios 8'e geçince mass storage desteklenmiyor hatasıyla karşılaştım. Kullandığım aparat piyasada 15-20 tl'ye satılanlardan yani orijinal değil. Eğer orijinal kablo içinde aynı sıkıntı varsa bu olay yeni iosa sahip cihazlar için şimdilik kapanmış gözüküyor. Orjinal kabloya sahip ios 8 kullanan ve deneyen var mı merak ediyorum. Acaba benim kablo mu bozuldu diye düşündüm ancak tam ios 8'e geçtikten sonra olması pek mantıklı gelmedi. Zaten aparata iphone bağlayıp fotoğraf ve videoları aktarabildiğime göre onunla ilgisi yok. Bu durumda en ekonomik çözüm kablosuz usb okuyucu almak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhterem11

Uzun süredir lightning usb kablosyula flashdiskleri ipade bağlayabiliyordum. Açıkçası çok işime yarıyordu fakat ios 8'e geçince mass storage desteklenmiyor hatasıyla karşılaştım. Kullandığım aparat piyasada 15-20 tl'ye satılanlardan yani orijinal değil. Eğer orijinal kablo içinde aynı sıkıntı varsa bu olay yeni iosa sahip cihazlar için şimdilik kapanmış gözüküyor. Orjinal kabloya sahip ios 8 kullanan ve deneyen var mı merak ediyorum. Acaba benim kablo mu bozuldu diye düşündüm ancak tam ios 8'e geçtikten sonra olması pek mantıklı gelmedi. Zaten aparata iphone bağlayıp fotoğraf ve videoları aktarabildiğime göre onunla ilgisi yok. Bu durumda en ekonomik çözüm kablosuz usb okuyucu almak gibi gözüküyor.

aynen kardeşim ios 8 benim ipad ve kablom orjinal hatta amerikada appledan almıştım fakat birbok yapamıyomıyorum orjinal kabloyla bile.Ama iki gün önce ilginç bişey keşfettim kablosuz klavyemi takıncada aynı güç uyarısını veriyor ama okeyleyince klavye takır takır çalışıyor flashdiskler neden calışmıyo anlamıyorum

• Jailbreak atarak ifile kurun iOS 5,6,7,8 e jailbreak atmayı gösterebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: tostosturan

Jailbreak atarak ifile kurun iOS 5,6,7,8 e jailbreak atmayı gösterebilirim

Hocam üstte yazdığım üzere ben bu zamana kadar iFile ile aynen dediğiniz gibi hafıza kartı veya usb bellek takabiliyordum fakat IOS 8'den sonra bağladığım cihazları görmüyor.
  • son durum nedir şu usb lightning denen aparatla ios 9a tanıtabilir miyiz o aparat yeterli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benrak87

son durum nedir şu usb lightning denen aparatla ios 9a tanıtabilir miyiz o aparat yeterli olur mu?

usb flash diskinde uyumlu olması gerekiyor. Ben sadece kingston un 2 gb lik flash diskini bulabilmiştim uyumlu olarak.
  • o usb kablosunu nerden aldınız hocam. aliexpres linki filan varsa bende alabilirim
  • İpad'lerde harici diske dosya atma veya alma nasıl oluyor yazılımı hacklemeden tabi ? Örneğin SD karttan fotoğrafları harici diske atmak istiyorsun diyelim. ( İpad kullanıcısı değilim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

İpad'lerde harici diske dosya atma veya alma nasıl oluyor yazılımı hacklemeden tabi ? Örneğin SD karttan fotoğrafları harici diske atmak istiyorsun diyelim. ( İpad kullanıcısı değilim )

jailbreak yapmadan kullanamazsınız. jailbreak yaptıktan sonra dosya yönetici bazı programlar var cydia da, oradan indirir kullanırsınız.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    sandisk İXpand diye harici usb belleği var onu kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

Biraz araştırdım wireless harici diskler var,onlar nasıl? Kullanan var mı acaba forumda. Harici disk meselesi benim için önemli,ona göre Ipad alıp almamaya karar vereceğim çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

http://www.avansas.com/maxell-tank-500-gb-wireless-kablosuz-tasinabilir-harddisk-usb-3-0-beyaz.html?utm_source=google-shopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping-tasinabilir-harici-harddiskler-69705

bu daha mantıklı duruyor hem 500 gb hem daha ucuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.