Şimdi Ara

İpad'e Whatsapp Yükleme [İos 7.1.1]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi forumda birçok konu var ipad'in 3g olmayan modelinde whatsapp çalıştığına dair ; Ben bugün buraya bu konuyu açmadan önce bir çok işlem yaptım fakat Mini Retina ios 7.1.1 sürümlü cihazda bir türlü whatsapp programını çalıştıramadım ve sonunda buraya bu konuyu açıp belki benim gibi aynı sorunu yaşayanlara birlikte bir çözüm oluşturabiliriz diyerek düşündüm.

* Yaptığım İşlemlere gelince;

- 25pp programından whatsapp uygulamasını indirerek ifunbox uygulamasıyla göndermeye çalıştım ;

Verdiği Hata;

Zanledersem apple kimliğini sordu girince'de otomatikman programdan attı.

- 25pp proramından indirmiş olduğum whatsapp uygulamasını direk olarak cihaza gönderme işlemini uygulamaya çalıştım ;

Verdiği Hata;

Üzgünüz, Cihazınız desteklenmiyor.

- Sonrasında İtools programında kendi hesabımla oturum açıp eşleştirme yapıp göndermeye çalıştığımda yetkilendirme istedi , yetkilendirmeyi tanıdığım zaman eşleştirme sırasında uyguluma tekrar göndermeye çalıştığımda.

Verdiği Hata;

Cihazınız henüz desteklenmiyor...

Şimdi Ben bugün bu deneyimlerle İpad Mini retina ios 7.1.1 sürüme whatsapp uygulamasını yüklemeyi açıkcası beceremedim ; Acaba aramızda bu konuda fikir ve önerilerini paylaşıcak olanlar varmı ?

Unutmadan şunuda eklemek isterim ki... Cihaz Jailbreaksiz olup 7.1.1 sürümü olduğu içinde henüz JB çıkmış olmadığından ötürü bu öneriyi sunmazsanız sevinirim.

Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder , Herkese eğlenceli ve hoşça vakit geçirmelerini dilerim..

Murat

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83804805&p=1#83804805

Hocam böyle bişey var bi deneyin olmazsa birkaç seçenek daha var Google'da arayıp bulabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkalcılıkcı

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83804805&p=1#83804805

Hocam böyle bişey var bi deneyin olmazsa birkaç seçenek daha var Google'da arayıp bulabilirsiniz

işe yaramıyor maalesef yapabilen var mı
  • Arkadaşlar, i phone4 ve ipad 4G wifi senkronizasyonunu sagladım, burada anlattıklarınızı teker teker uygulasamda itools denen adi program hep engel oldu :) çünkü dosyaları pc ye yada cihaza aktarımda hata veriyordu, şimdi size anlatıcam yardımcı program ifunbox <3
    ilk iş itools ile ipa dosyası akratırımı yapmak, iphone 4 teki whatsapp ipa sını yine itools ile ipada aktarmak, bu sadece programı kurar ama çalıştırmaz( cihaz için uyumsuz hatası verir )
    Daha sonra itools ile işiniz kalmıyor :) ifunbox programı ile iphone ı (model farketmez ) baglayıp whatsapp içindekileri pcye aktarıyorsunuz masa üstünden bir klasör oluşturup yapabilirsiniz, Daha sonra ipadı takın ve pcdekiler ipad a aktarın, Sorunsuzzz ve hızlı bir şekilde başınız ağrımadan halledin :)
  • arkadaşlar bende ipad3 var sorunsuz çalıştırıyorum ama arkadaşımın ipad4 üne yüklerken dosya aktarımını hep %80 lerde kesti ve bir türlü çalıştıramadık. ifunbox ile yapıyoruz işlemi. itools ile de denedik olmadı. whatsupı kuruyoruz ama iphonedan kopyaladığımız dosyaları atarken hep % 80 lerde kesiyor olmuyor.
  • Jb çıktı zaten 7.1.1 e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jb siz yüklüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluanas

Arkadaşlar, i phone4 ve ipad 4G wifi senkronizasyonunu sagladım, burada anlattıklarınızı teker teker uygulasamda itools denen adi program hep engel oldu :) çünkü dosyaları pc ye yada cihaza aktarımda hata veriyordu, şimdi size anlatıcam yardımcı program ifunbox <3
    ilk iş itools ile ipa dosyası akratırımı yapmak, iphone 4 teki whatsapp ipa sını yine itools ile ipada aktarmak, bu sadece programı kurar ama çalıştırmaz( cihaz için uyumsuz hatası verir )
    Daha sonra itools ile işiniz kalmıyor :) ifunbox programı ile iphone ı (model farketmez ) baglayıp whatsapp içindekileri pcye aktarıyorsunuz masa üstünden bir klasör oluşturup yapabilirsiniz, Daha sonra ipadı takın ve pcdekiler ipad a aktarın, Sorunsuzzz ve hızlı bir şekilde başınız ağrımadan halledin :)

+1

Bu şekilde yapılabildiğini birkaç yerde daha okumuştum, bunu deneyin

• aynısını yaptık olmuyor. kafayı yiyeceğiz. %80 lere gelince dosya aktarımını durduruyor.
  • yanlış yere yazdım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem_adakoglu -- 17 Ağustos 2014; 21:22:32 >
  • bora39 B kullanıcısına yanıt
    Whatsapp dosyasını aldığınız cihazın appstore kullanıcı adı şifresi ile ipaddekinin aynı olması gerekiyor... En azından ben sorunumu öyle çözmüştüm. Bir çok cihazada sorunsuz yükledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 18 Ağustos 2014; 2:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Whatsapp dosyasını aldığınız cihazın appstore kullanıcı adı şifresi ile ipaddekinin aynı olması gerekiyor... En azından ben sorunumu öyle çözmüştüm. Bir çok cihazada sorunsuz yükledim...

synı anda hem iphone hem ipadde kullanabiliyormuyuz ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amonRa kullanıcısına yanıt
    Whatsapp ı tek bir cihazda online olarak kullanabilirsin. Ama tabi ikisinde de yüklü olur hangisini eline alırsan onu aktif yapabilirsin.
  • quote:

Whatsapp ı tek bir cihazda online olarak kullanabilirsin. Ama tabi ikisinde de yüklü olur hangisini eline alırsan onu aktif yapabilirsin.

misal ipadi evde bıraktım telefon bende. mesaj hangisine geliyo ?

• amonRa kullanıcısına yanıt
    arkadaşım yazmışım işte.... ipad i bırakıp dışarı çıktın. İphone dan whatsapp a girip aktif ediceksin sadece iphone gelecek mesajlar. Eve gidincede İpad deki whatsapp ı aktif yapınca oraya gelecek mesajlar... Heralde daha açık yazılmaz umarım anlatabilmişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 18 Ağustos 2014; 16:26:41 >
  • quote:

arkadaşım yazmışım işte.... ipad i bırakıp dışarı çıktın. İphone dan whatsapp a girip aktif ediceksin sadece iphone gelecek mesajlar. Eve gidincede İpad deki whatsapp ı aktif yapınca oraya gelecek mesajlar... Heralde daha açık yazılmaz umarım anlatabilmişimdir...

her seferinde aktive etmekle uğraşamam. aynı anda iphone yazıp cevap alırken ipade gelse yani tam senkron olsa süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

whatsapp kullanmayan bir telefonun üzerinden aktif etmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

çok problem değil whatsapp kullanmak msnde. ben ipadin büyük elranının avantajını whatsappda kullanmak istiyorum yoksa çokta enterese etmiyor :)

• quote:

Hocam bunu tavsiye etmiyorum, whatsapp fazla cihaz değiştirme sonucunda numarayı bloke edebileceğini söylüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

çok problem değil whatsapp kullanmak msnde. ben ipadin büyük elranının avantajını whatsappda kullanmak istiyorum yoksa çokta enterese etmiyor :)

Hayır anlamadın. Ben ipaddeki whatsapp'i basit telefon kullanan telefon numarasından aktive etmiştim. Öyle her seferinde değiştirmen gerekmiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.