Şimdi Ara

ipad hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yarın bir arkadaştan sıfır jelatini açılmamış ipad air elden satın alacağım kendisi yarışmadan kazandığın söyledi aple garantisi olduğunu faturasının kutunun içinde olduğunu söyledi alırken nelere dikkar etmem lazım garantisini o an sorgulatabileceğim numara varmı. şimdiden teşekür ederim

• Fatura kutunun içinde olamaz, faturasını isteyeceksiniz ve ürünün kutusunun arkasındaki etiketten anlarsınız hangi ülkeye ait ithalat olduğunu. Ayrıca seri numarası ile apple.com'dan garanti sorgulaması yapılabildiğini duymuştum, araştırmanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 23 Aralık 2013; 1:52:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynen fatura kutunun için de olmaz..garanti kağıdı olur kutunun için de..Ürün hediye ise,hediye eden yerin aldığı elektronik marketin ismi,faturası vardır ona bak sen..
  • yalnış yazmışım garanti belgesi kutunun içerisinde demişti arkadaş hediye olduğu için fatura vermediler demişti.
    faturanın olmaması garanti açısından sıkıntı olurmu??
  • Aslında yarışma veya çekilişle kazandığınız ürünlerinde bir faturası olur sembolik bir rakam üzerinden de olsa. Eger yoksa garantinin geçerli olması için çok uğraşmanız gerekir. Tabi eğer ürünü piyasa fiyatının altına ve bu kusura değecek bir rakama alıyorsanız, düşünmeyin alın derim. Ben garantisiz bile olsa alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 23 Aralık 2013; 10:06:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

Aslında yarışma veya çekilişle kazandığınız ürünlerinde bir faturası olur sembolik bir rakam üzerinden de olsa. Eger yoksa garantinin geçerli olması için çok uğraşmanız gerekir. Tabi eğer ürünü piyasa fiyatının altına ve bu kusura değecek bir rakama alıyorsanız, düşünmeyin alın derim. Ben garantisiz bile olsa alırdım.

hocam 1350 tl ye anlaştık 2 yıl app storeden garantili diyor fakat fatura garanti için şartmı? kafam karıştı
  • garanti için fatura gerekmiyor diye biliyorum seri numarasından anlaşılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulaşım hakkında acil yardım.
    4 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet seri numarsından bulunabiliyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışverişi yaparken seri numarasından sorgulamam gerekiyor anladığım kadarıyla
    beni aydınlattığınız için teşekkür ederim
  • https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

yukarıdaki adresten seri numarası ile garanti sorgulama yapabilirsiniz
  • Fatura garanti icin şart bilmeden yazmayın.Mesela iclood şifresini vs unutursun faturasız o şifreyi geri alma imkanın yok.
    Apple sadece faturası olan cihazlara destek veriyor.
    Sen cihazı satarkende alan kişi fatura ister sebebi dediğim iclood hesabı yüzünden yoksa cihaz bildiğin cöp oluyor kullanılmaz duruma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Fatura garanti icin şart bilmeden yazmayın.Mesela iclood şifresini vs unutursun faturasız o şifreyi geri alma imkanın yok.
    Apple sadece faturası olan cihazlara destek veriyor.
    Sen cihazı satarkende alan kişi fatura ister sebebi dediğim iclood hesabı yüzünden yoksa cihaz bildiğin cöp oluyor kullanılmaz duruma geliyor.

hocam bugün aple müşteri hizmetlerini aradam faturanın garanti için şart olmadığını söylediler
  • kazdal1 K kullanıcısına yanıt
    Fatura ürün tamiri icin şart değil.
    Şöyle düşünün cihazınızdaki İclod şifresini unuttunuz.Gizli sorularınızı bilmiyorsunuz yani kurtarma imkanınız yok. Belkide cihazını satacaksınız fakat cihazın kayıtlı oldugu iclod hesabına ulasamıyorsunuz.Bu cihazı restor etmek icin iclod hesabına ihtiyacınız var.Şifresini bilmiyorsanız o cihaz cöp olmuş demektir.
    Bunun forumda bir sürü örneği var 2. el cihaz alıp şifresine ulasamayan bu şifre kırılmıyorda sadece Apple Stor Faturanız varsa şifreyi kaldırıyor.Bunun dışında bir cözümü yok.Ben bundan bahsetmiştim.
  • Apple store'lar fatura sormuyor. Acilinca turkiyede de sormayacaklar.

Bilmeden konusmayin diyen arkadas hakli, bencede bilmeden konusmasin: zira iclood degil icloud!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Fatura ürün tamiri icin şart değil.
    Şöyle düşünün cihazınızdaki İclod şifresini unuttunuz.Gizli sorularınızı bilmiyorsunuz yani kurtarma imkanınız yok. Belkide cihazını satacaksınız fakat cihazın kayıtlı oldugu iclod hesabına ulasamıyorsunuz.Bu cihazı restor etmek icin iclod hesabına ihtiyacınız var.Şifresini bilmiyorsanız o cihaz cöp olmuş demektir.
    Bunun forumda bir sürü örneği var 2. el cihaz alıp şifresine ulasamayan bu şifre kırılmıyorda sadece Apple Stor Faturanız varsa şifreyi kaldırıyor.Bunun dışında bir cözümü yok.Ben bundan bahsetmiştim.

kafam karıştı şuan tek bildiğim garanti için faturanın şart olmadığı. diğer bahsettiğiniz icloud hesap bilgilerini kaybedersem faturanın şart olup olmadığını yarın tekrardan müşteri hizmetlerini arayıp öğreneceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.