Şimdi Ara

İpad = hdmi baglanti kiti nereden alinir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad e hdmi baglanti saglayacak kit veya kabloyu nereden, hangi fiyata ve hangi markayi aldiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu hakkinda buyuk talep ve ürün eksikliği mevcut. Apple shoplarda ve bilkom sitesinde orijinal ürün bulunamiyor. Bu konu hakkında tecrübelerimizi paylasirsak iyi olacağı kanaatindeyim... Ben bu arada hepsiburada'dan "dark" marka bağlantı kablosu siparis ettim . fiyat 114 TL ...

• DAha ucuzu yokmu bu kablolarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuzu gittigidiyor'da 60 TL ye var.

• Ne kadar ucuz olursa görünte kalitesi o kadar düşer bence.

• Hdmi sayısal veriler ile görüntü sağlar yani ya görüntü vardır ya yoktur kalite farkı olacağını sanmıyorum.

• http://dx.com/c/iphone-ipad-ipod-299/adapters-223

• Ben 118 liraya almistim 1 yil once bilkomdan ama fazlasiyla hakediyor pahali da olsa

• http://dx.com/p/ipad-30-pin-dock-connector-to-hdmi-female-adapter-cable-white-20cm-119611?item=25
    al pişman olmazsın zaten kargo bedava
    ben de benzer bi siteden 20 dolar a vga bağlantı kiti aldım gayet iyi çıktı.
  • bu tarz kablolarla normal lcdlerde de görüntü alabiliyor muyuz yoksa illa apple tv mi gerekli? linkte dvi dönüştürücü vs. var...
  • Ne geregi var Hdmi kablonun bir tane apple tv alin daha iyi kablosuz kullanirsiniz film muzik oyun birde jailbreak yapip xbmc yuklersiniz ipad ekranini tvye mirror yaparsiniz olmadi airplayle ipaddeki resimleri videolari muzikleri tvden oynatirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.