Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İpad İçin Wacom Bamboo Fineline 3 PDA Kalemi Siyah Satın Al 10 Eylül 2020 14:04 1 1 İpad İçin Wacom Bamboo Fineline 3 PDA Kalemi Siyah Ürünü İpad 5. Nesil de Kullanmak İçin Satın Aldım . Çok Kısa Bir Süre ( 1 Şarj Süresi Kadar ) Kullandım . Sonrasında İpad 5 Cihazını Satıp İpad 7. Nesil'e Geçtiğim ve Apple Pencil Alacağımdan Ötürü Satılıktır. Ürün Neredeyse Sıfır Gibi . Ekstra Fotoğraf , Video İsteyen Olursa Çekip Atabilirim . Fiyat Konusu Şöyle Fatura'da Görüleceği Üzere 443 TL ' ye Aldım Ama Sonrasında Zam Geldiği İçin Şu Anda En Uygun Gördüğüm Fiyat 500 TL'nin Üzerinde . Süreç Malum Herşeye Zam Geldiği İçin ( Apple Pencil'de Zamlandığı İçin ) Bende Satarken Cüzi Bir Miktar Fiyat Ekleyerek Satışa Koydum . Fiyat Konusu Halledilir . Zaten Referanslarıma Bakarsanız Önceliğim Hizmet , Sonra Para Şeklinde . Aklınıza Takılan Herhangi Bir Husus Var İse Sormaktan Çekinmeyin . Ürün Linki :Wacom Bamboo Kalem Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 470 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox Wireless Controller + Sarj Edilebilir Batarya Satılık Windows 11-10 Pro , Microsoft Office 2021-2019-2016 vb. Key'ler( Güncel )