Şimdi Ara

Ipad,Iphone 5,5s,6,6s,7 için çelik şarj kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar Arkadaşlar

Herkesin bildiği gibi telefonu şarj ederken kablomuzdaki sürekli bozulmalar,kopmalar,kırılmalar her zaman sorun olmuştur.
    Bende bunların çözümü olarak echo iron wire çelik şarj kablosunu buldum ve bu ürünün de herkese uygun fiyata gitmesi için satış işlemlerini başlattım.

ürünün linki ve testleri:
    https://www.youtube.com/watch?v=i6wZrano9Do

Bana ulaşmanız için telef Ipad,Iphone 5,5s,6,6s,7 için çelik şarj kablosu
    o Ipad,Iphone 5,5s,6,6s,7 için çelik şarj kablosu
    n Ipad,Iphone 5,5s,6,6s,7 için çelik şarj kablosu
     Ipad,Iphone 5,5s,6,6s,7 için çelik şarj kablosu
    numaram: 534 074 95 73

• Süpermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterseniz elimde mevcut :D
  • Elektrik carpar sarj ederken kalsın bu tur kablolarda carpilmalar olabilir dostum hayirli satislar
  • Ücreti ne kadar hocam ?
  • Kargo ile yollayabilirim eğer arzu ederseniz.
  • faydeemusic kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım bir ürünün satışını gerçekleştirmem. O yüzden merak etmeyin öyle bi sıkıntı ile karşılaşsaydım ürünü piyasaya sürmezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    70 lira
  • Atakan Bey;
    Kablo ve sorumlu satış-satış sonrası destek için teşekkür ediyorum. Üründen ziyadesi ile memnunum. Ürün Türkiye de piyasada bulabileceğiniz f/p olarak en kaliteli ürün. bu fiyatta bu kalitede bir ürüne ciddi araştırmalarıma rağmen rastlamadım. Bu arada ürünü 1 haftadır kullanıyorum ve herhangi bir senkronirasyon sorunu vb karşılaşmadım ki ürün MFI sertifikalı. Kablo ile ilgili sorusu olan ve estra bilgi isteyen arkadaşlar benimle de irtibata geçebilirler.
  • İyi satışlar

Araba çekmek için bir adet almayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur araba da bulunsun :D Çok fonksiyonlu..
  • Ben bu ürünü satın aldım üç gündür Orjinal iphone şarj aleti ile birlikte kullanıyorum,şarj etme hızı çok iyi.Kablonun üstündeki mavi led şarj ettiği sürece çalışıyor,şarj bittiğinde mavi ışık yanıp sönerek şarjın tamamlandığını ikaz ediyor.Kabloyu sağlamlık testi için defalarca büktüm çeşitli şekillere soktum sorun yok.Bu kablonun muadillerini amazon.de sitesinde takip ediyordum,o siteden alma arifesinde iken devletin 30 euro sınırı sonucu eklenen ek maliyet sebebi ile bu ürünü bu şekilde satın aldım.Satıcı arkadaş oldukça ilgili,iyi niyetli.İnternetten satışta,kargo vs ile ilgili uyarılarımı yaptım umarım bundan sonraki satışlarda daha da iyi sonuçlar alacak.Ürün kendi sitesinde 24 sterlin, diğer alışveriş sitelerinde 19-20 sterlin civarı.Satın alırken bunu da gözardı etmemenizi isterim.Umarım benim gibi defalarca kablo sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olacak şeyler yazabilmişimdir.İyi günler..

• Ovmen O kullanıcısına yanıt
    Biraz geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Araştırmacı kişiliğiniz ve olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım sizin gibi bilinçli müşteriler sayesinde eksiklerimizi tamamlayıp daha verimli satışlar gerçekleştireceğiz.
  • Yaklaşık 10 gündür arkadaştan aldığım 2 adet kabloyu kullanıyoruz.

Arkadaş hemen kargo yaptı ve ürünlerden gayet memnunuz, özellikle şarj olurken yanan ışık çok hoş ve ürün sağlam hissiyatı veriyor tavsiye ederim

• abuzer1907 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için .
  • Tayland'a gittiğimde bundan daha kalitelisini, metal kutusunda satılır vaziyette 20 TL ye denk gelecek şekilde 200 baht'a almıştım. Sanırım çin sitelerinden de bulunabilir, 70 TL fiyat biraz abartı değil mi ?
  • iyi günler orhan bey kurların artması ile orantılı olarak fiyatta türk lirası olarak 70 liradır. Kendi sitesinden kontrol ederseniz eğer 24 pounta bulabilirsiniz. Toplu bir alım gerçekleştirdiğimiz için aslında 24 pounttan daha ucuz olacağını farkedeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakangungor8

iyi günler orhan bey kurların artması ile orantılı olarak fiyatta türk lirası olarak 70 liradır. Kendi sitesinden kontrol ederseniz eğer 24 pounta bulabilirsiniz. Toplu bir alım gerçekleştirdiğimiz için aslında 24 pounttan daha ucuz olacağını farkedeceksiniz.

anladım, teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.