Şimdi Ara

Ipad, Iphone vs Nds serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği gibi apple yeni süper icadını yakınlarda tanıttı, her ne kadar şark kurnazlığı ile birtakım özellikleri eksik konulsa da (usb, sd kart girişleri, mikrofon ve kamera olmayısı), ileriki sürümlerinde bunların konulacağını da gözeterek, oyun için çok güzel bir alternatif olacak diyebiliriz. Nintendonun yakın gelecek için kendisine en yakın rakip olarak gördüğü iphone ile birlikte ipad (ipad iphone daki bütün programları ve oyunları çalıştırabiliyor) geleceğin oyun cihazlarına dönüşerek nds yi geçebilir mi ? Özellikle iphone a son zamanlarda çıkan oyunların kalitesini ve bir nds emulatörü çıkabileceğini (şayet bu emulatörü çalıştaracak kadar güçlü ise) ve nds nin pek çok oyununun oynanabileceğini de göz önüne alarak...

Multimedya gücü, dağları taşları aşan program desteği, on saatlik kesintisiz çalışma özelliği, multitouch ekranı ve grafik gösterim gücü ile nds olmasa bile kulvar bakımından (multimedya üstünlüğünü kastediyorum) kendisine daha yakın bir çizgide olan ve ndsden fark yiyen pspyi en azından piyasada daha çok zorlayacağını ve gerilere itebileceğini düşünebiliriz. Bunların hepsi bir tartışma konusu...

Tabii ipadin kendi dalında eleştirilen özellikleri satış rakamlarına yansımazsa. Iphone da çok eleştirildiği halde iyi sattı.
    Şuraya tanıtım videosunu da koyayımda tam olsun, koydukları yazılıma diyecek yok (multitask dışında) herşeyiyle dokunup mıncıklayası geliyor insanın.

http://www.apple.com/ipad/

Sizce ne olacak dersiniz sayın forum kişiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRgAKaRA -- 30 Ocak 2010; 0:08:40 >

• tamam herkes hemfikir demek
  • nintendo bi efsane
    apple, sonradan mahalleye gelen zengin şımarık veledi gibi havalı havalı ortalarda geziniyo

1 yıllık wii tecrübeme ilaveten, 4 aylık nintendo dsi tecrübem var, nintendoya saygım ve güvenim
    1 yıllık 2nd gen. ipod touch kullanıcısı olmama rağmen, beni de şaşırtacak derecede apple den çok çok daha fazla

açıkcası buralar nintendo dan sorulur
    apple ın bize elbette çok farklı ve eğlenceli bi deneyim yaşatma potanisyeli ortada gün gibi duruyor.
    fakat bir ds sistemi sahibi olmadan ds keyfini anlayamazsınız

bu arada beni bir fanboy filan değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.