Merhabalar ben amerikadan 16 GB wifi ipad aldım ve jailbreak konusunda araştırma yapsam da tam netleşmedi kafamda. Bilen arkadaşlar sorularımı cevaplayabilirse sevirinim ipad 3.2.2 1. ipad 4.2 için jb çıktı ama düzgün çalışmıyor deniyor, böyle midir cidden 2. ipad için shsh kaydı almaya gerek var mı 4.2 nin düzgün jailbreaki çıktığında direk yükleyebilecek miyim ? 3.bunu yaparken dikkat etmem noktalar nelerdir acaba ? youtube dan nasıl yapıldığını izledim ama belki orada söylenmemiş olan püf noktalar vardır.. teşekkürler..
Arkadaşım öncelikle alete jb yapman lazım.sormuş olduğun sorular jb ile kısmen çözülecek.Şu anda 3.2.2 için jb yapıp beklemek en iyisi.4.2.1e update edersen tethered jb yapabilirsin, her aleti kapatıp açtığında pc başında olup jbi tekrarlaman gerekir.SHSH kaydını her ihtimale karşı jb yaptıktan sonra alman lazım.Cydiadan ishsh programını kurup sonra tinyumbrella ile shsh kaydını pcye yedekle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme