Bildirim
İpad kalem önerisi
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kalem olarak gereksinimini bilsem onerecemde. Standart dijital kalemler oluyorsa çok ucuza bulunabilir.
Bende onda takıldım. Normal Samsung kalemleri falan algılamıyor apple.
GOB2C yorumlarına baktığınızda çoğu kişi tarafından beğenilmiş. Basınç değeri sizin için sorun değilse bunu araştırabilirsiniz. Çizim yapıyorsanız basınç değeri önem arz eder onun için apple pencil 2. el de olsa almanızı öneririm.
-
2. el apple pencil aldım memnunum. bu cıhaz kalem ile çok iyi sonuclar verıyor. cok kullanıslı oluyorquote:
Orijinalden alıntı: lajsuney
GOB2C yorumlarına baktığınızda çoğu kişi tarafından beğenilmiş. Basınç değeri sizin için sorun değilse bunu araştırabilirsiniz. Çizim yapıyorsanız basınç değeri önem arz eder onun için apple pencil 2. el de olsa almanızı öneririm.
-
not almak için nasıl GOB2C ler acaba 150 lira civarına varquote:
Orijinalden alıntı: lajsuney
-
Aliexpress'te var. 19-20 dolar civarı fena değiller. Ben de var bir tane kullanıyorum. -
aldın mı kalem... almadı ısen mecbur apple kalem onercem ama gıdıp 600-700 vermıcen tabı letgo sahıbnden arastırp 300 e alıcam 1 adet -
logitech crayon var bulabilirsen amazondan falan. apple pencil kadar iyi neredeyse. sadece basınç sensörü yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X