Bildirim
İpad kampanyası var mı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Vede hangi iPad’i önerirsiniz 128lik 8. Nesli mi pro 11 incimi AirPods kalem kılıf hepsini alacağım arada bi 2500 oynuyor air 4ü eledim zaten air 4 alacağıma 700/800 ekler pro alırım ???
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
Pro al geç, Airpods kampanyası ile bir ay beklesen de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bir ay erken alcam diye AirPods’tan vazgeçmek demek ekstra 1000 lira demek
Kral erkenlik bir durum yokki zaten airpodsu hediye etsede etmesede alacağım 8. Nesilde kulaklık kılıf kalem ekleyince 6600 küsür tutuyor pro kalem kılıf hediye kulaklıkla 8900 felan oluyor yani 2500 lira felan fark var onu diyorum
Açılmamış kutuyu da satarsın 1.000-1200'e kalır cebine hocam. 120hertz ve işlemciye değer diyorum kalan para da
Anladım reis doğru diyorsun ama ben airpodsu kullanacağım. Ondan dedim yani çok fark ediyor mu ekranları ? Birde bu herhalde defter yerine kullanmak için bi ekran koruma varmış o nedir bilgin var mı ?
Evet. Mediamarkt'ta teşhir ürünü beş dakika falan kullandım görgüsüz bir şekilde test ettim
120 Hertz çok akıcı ve inanılmaz zevkli.
Sonra iPhone'a geçtiğimde bu neymiş dedim.
Paperlike kılıflardan bahsediyorsun. İyisini alırsan iyi bir his verebilir ama ucuzunun hiç iyi olmadığını duydum.
Bir de konu açıp sorduğumda kalemin ucunu aşındırıyormuş. Bu problem değil. 169 liraya dörtlü uç satılıyor Apple'da. Bu 2 sene bile götürür.
Ben çizim yapmayacağım için ve sadece not alıp yazacağım için Temper cam aldım.
Kullanım tarzına göre Paperlike da deneyebilirsin.
Yok hocam denemek en doğal hakkın neden görgüsüzlük olsun :) en iyisini yapmışsın sonuçta az bi para değil bir tablet için gerçekten çok. Bu dörtlü orjinal Apple sitesinde mi satılıyor ? Ben normal not almak için belki ara sıra çizim yaparım hangileri kaliteli rica etsem link atabilir misin ?
Zaten o testi yaptıktan sonra siparişi geçtim direkt. Yoksa iPad Air 4 bekleyecektim ama AirPods da harika. İyi ki kaçırmamışım.
Bir arkadaşımız yurt dışından Spigen aldı. O çok iyi ama ben Engo'dan iPad Pro 11" için normal cam aldım. Gelse de deneyebilsem. Fiyatı da 89₺ idi sanırım. Trendyol siparişi, bir bakar mısınız? Link atamıyorum.
-
Aynen öyle hocam. Şu an kenarda bekliyor
8. nesle bulaşma usta pro al geç. air 4 de kafamı karıştırıyor air 3ü satıp geçebilirim belki kararsızım ama 8. nesil eski bir işlemciye sahip denebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro 11 inç sipariş geçtim hocam
Öyle yaptım kardeşim pro 11inç sipariş geçtik tşkr
Okul nasıl gidiyor bu arada Kars nasıl
Hayırlı olsun. Allah sabır versin şimdiden 😅
Hahaha Allah razı olsun 😂
aga uzaktan daha çok seviyorum okulumu açılmasa pek sevinirim :) sende nasıl durumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haha vallahi bende sevdim bu uzaktan işini 10dklık molada biraz kestireyim diyorum uyandığımda ders bitmiş oluyor. Geçiyor ne olsun ya tıp gerçekten sıkıntı sınavlar ne zaman sizin ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ipad pil sağlığı öğrenme
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- apple pencil tutukluk yapıyor
- apple sipariş kaç günde gelir
- apple pencil ucu ne kadar gidiyor
- en çok satan tablet
- en iyi tablet
- apple sahibi
- apple se 4
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X