Şimdi Ara

Carrefoursa'dan iPhone 5s Alacağım Sorularım Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1299 tl fiyatı ve +50 tl puan vermesi cazip geldi. Carrefoursadan alacağım. Ama sorum var dediğim gibi.
    internet sitesinde de bir bilgi yok.
    acaba normal 2 yıl apple türkiye garantili mi? malum garanti önemli bir mevzu.
    https://www.carrefoursa.com/d/iphone-5s-16gb-silver
    bir de orada adamdan silver rengini istedim diyelim. silver olduğunu dışarıdan anlar mıyım? yazar mı yani? a1457 modeli bu arada.

• Paralel ithalat olma şansı yüksek dikkat et alırken ayarladan modelde tu yazmalı ben 2.5 sene önce 5c almıştım migrostan ekranın kenarı yeşillenmişti apple storeye randevu almıştım gittiğimde ilgilenmediler asya cihazı olduğu için o yüzden ona mutlaka dikkat et mümkünse öyle yerlerden alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hess.com

Paralel ithalat olma şansı yüksek dikkat et alırken ayarladan modelde tu yazmalı ben 2.5 sene önce 5c almıştım migrostan ekranın kenarı yeşillenmişti apple storeye randevu almıştım gittiğimde ilgilenmediler asya cihazı olduğu için o yüzden ona mutlaka dikkat et mümkünse öyle yerlerden alma

hocam tam olarak neresinde tu yazmalı? kutuda mı? kutuda değilse anlamamın bir yolu yok sanırım?
  • Örneğin, ME325LL/A yazan yerde LL yerine TU yazmalı kutunun arkasında altta yeri, ordaki harflar hangi ülke için üretildiğini ifade ediyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyFreeSoul -- 16 Mayıs 2016; 23:24:10 >
  • quote:

Örneğin, ME325LL/A yazan yerde LL yerine TU yazmalı kutunun arkasında altta yeri, ordaki harflar hangi ülke için üretildiğini ifade ediyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

anladım hocam çok sağolun cevabınız için. Bu yöntemle TR apple resmi garantili almış oluyorum yani? kutuyu dikkatle inceleyeceğim.

• Apple Store larda garanti geçerli oluyor distribütör garantilerinin yanında
  • quote:

Apple Store larda garanti geçerli oluyor distribütör garantilerinin yanında

Git mağazaya, telefonun apple garantili olup olmadığını sorgulamak istiyorum de, kutuyu çıkarsınlar kendi telefonundan apple garanti sorgulamaya gir, telefonun kutusunun arkasından seri numarayla sorgulama yap anlaşılır durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Satın alındıktan sonra aktif oluyor senin dediğin olay

• quote:

Satın alındıktan sonra aktif oluyor senin dediğin olay

Yatar o zaman bu iş
  • Türkiye cihazı ise yukarıda dediğim gibi kontrol edilirse apple garantili olmama gibi durumu yok

• Sonucu merak ettim ne haber var acaba?

• carrefoursa ile telefonda gorustum.
    ithalatci firma garantisi varmis.

apple turkiye garantisi yokmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulka -- 19 Mayıs 2016; 18:32:21 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Kendi telefonunda İMEİ kontrol kısmına girip kutu üzerindeki imei numarasını kontrol edebilirsin. Kutuyu ve telefonu açmadan da kontrol edilebilir.

Arkadaşın verdiği fotoğrafta da göreceğin gibi o etikette imei ve seri numaraları yazar.

Ama kutu üzerindeki imei ile telefonun çipinde yazan imei farklı olur mu bilemem.. Bu durum iPhone kutusundan hıyar çıkmasına benzeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 19 Mayıs 2016; 19:05:52 >
  • Apple Türkiye garantili alırsan daha iyihttp://www.hermarkabizde.com/iphone-5s-16gb-spacegray-apple-turkiye-garantili.html bu ürüne bak derim. fiyatıda 1309 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardailmene

Apple Türkiye garantili alırsan daha iyihttp://www.hermarkabizde.com/iphone-5s-16gb-spacegray-apple-turkiye-garantili.html bu ürüne bak derim. fiyatıda 1309 tl

hocam hepsiburada dan alinir mi? apple tr garantili 1299

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: ardailmene

Apple Türkiye garantili alırsan daha iyihttp://www.hermarkabizde.com/iphone-5s-16gb-spacegray-apple-turkiye-garantili.html bu ürüne bak derim. fiyatıda 1309 tl

hocam hepsiburada dan alinir mi? apple tr garantili 1299

Alınır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.