Bildirim
İpad Kilitlendi!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
home+power tuşuna 20sn kadar basılı tutarsanız mecburen kapanır tekrar başlattığınızda sorun düzelmezse mesajımı alıntılayın yardımcı oluyum -
oldu, teşekkürler:) -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
home+power tuşuna 20sn kadar basılı tutarsanız mecburen kapanır tekrar başlattığınızda sorun düzelmezse mesajımı alıntılayın yardımcı oluyum
Sizi bulmuşken bir soru sorsam :)
Yeğenimin 3gs cihazı 3.1.2 sürümünde,
Bunu 4.3.3 sürümüne yükseltebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba benim ipad kilitlendi..kilit ekranımı kaydıramıyorum dolayısıyla açılmıyor...ipad de şifre de olduğu için itunes den geri yükleme yapamıyorum çünkü ipad kilitli olduğu için ipade erişilemiyor diyor...acaba yardımcı olabilir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: ifooot
merhaba benim ipad kilitlendi..kilit ekranımı kaydıramıyorum dolayısıyla açılmıyor...ipad de şifre de olduğu için itunes den geri yükleme yapamıyorum çünkü ipad kilitli olduğu için ipade erişilemiyor diyor...acaba yardımcı olabilir misin?
home+kilit tuşuna 10 saniye basmayı denedin mi -
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
home+power tuşuna 20sn kadar basılı tutarsanız mecburen kapanır tekrar başlattığınızda sorun düzelmezse mesajımı alıntılayın yardımcı oluyum
Sizi bulmuşken bir soru sorsam :)
Yeğenimin 3gs cihazı 3.1.2 sürümünde,
Bunu 4.3.3 sürümüne yükseltebilir miyim?
Sadece 6.1.6 ya yükseltebilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dfu mod a alıp retore atabilirsiniz
Ama içindeki herşey silinir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X