Bildirim
İpad uygulamalar kendiliğinden kapanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benımde iphone 4s de oyle 5.01 acıyorum reklam gelıyor sonra kendiliginden kapanıyor anlamıs degilim -
Reklam falan gelmiyor bende direk kapaniyor -
quote:
Orijinalden alıntı: çaylak98
Reklam falan gelmiyor bende direk kapaniyor
Kapanan uygulamaları silip tekrar yüklersen düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: Lastshadow5
quote:
Kapanan uygulamaları silip tekrar yüklersen düzelir
Güzel cevap ama bütün uygulamaları mı silip yükleyeceğim :D -
Bende de bi kaç gündür cok olmaya başladı bu olay.. Cihaz iPad 1 64GB 3G, sürüm 5.0.1 untethered Jailbreakli, bazen safaride video izlerken atıyor, bazen oyun oynarken atıyor.. neden olabilir ? -
quote:
quote:
quote:
Kapanan uygulamaları silip tekrar yüklersen düzelir
Güzel cevap ama bütün uygulamaları mı silip yükleyeceğim :D
Oyunları önceden yükleyip daha sonra iOS 5 falan yaptıysan öyle yapmak zorundasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erdm24
Bende de bi kaç gündür cok olmaya başladı bu olay.. Cihaz iPad 1 64GB 3G, sürüm 5.0.1 untethered Jailbreakli, bazen safaride video izlerken atıyor, bazen oyun oynarken atıyor.. neden olabilir ?
Aynı cihaz aynı durum..son 1 haftada cok daha fazlalasti. -
quote:
Oyunları önceden yükleyip daha sonra iOS 5 falan yaptıysan öyle yapmak zorundasın
Sıfırdan İOS 5 kurup, oyunlarımı yeniden yükledim.. Kapanma sorunu bende de var, ayrıca safari youtube gibi uygulamardan da atıyor, onları silip yeniden kuramam ya.. Restore etmek istemiyorum çünkü JB yapılmış, herşeyi geri yüklemek uğraştıracak.. -
Uğrastırmaktan degilde restore ettim teker teker yukledim ama sorun gitmiyor sanirim garanti gibi gozukuyor bu isin sonu ama artik sıkmaya baskadi yaw surekli artiyor -
ayni sorun bende de oluyor surekli degil ama bazen oluyor cozumu nedir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iPod touch tada oluyor bazen çok yüklendiğimden olabilir diye düşünüyorum şu ana kadar iPad te hiç rastlamadım iPad 3 İOS 5.0.1 -
Sanırım bu problem herkesde yaşanmıyor. Heryerde benzer problemden yakınan birileri mevcut fakat gerçekçi bir çözüm mevcut değil. Sorunu orjinal yazılıma bağlayan da var jailbreak yapılmasına bağlayan da.
Ancak, 5.01 ve 5.1 de ayrıca jailbreakde de aynı problem devam ediyor. uygulamaları yeniden yuklesem de problem çözülmüyor. Sürekli değil arasıra kapanıyor ama tüm uygulamalar için söz konusu sıkıntı devam ediyor bende.
( Cihaz Iphone 4s 16 GB 5.1.1 jailbreakli ) -
tanılar ve kullanımda panic.plist hatası var mı ben ipadi de iphoneyi de jbsiz kullanıyorum hiç sorun olmadı sadece bir kez ipadde gtr racing oynarken ekran açılıp kapanmaya başladı restore ettim gtr racing denen saçmalığı yüklemedim sorun çözüldü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X