Şimdi Ara

İpad kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPad i yeni kullanmaya başladım.fakat program indirmeye çalışıyorum Safari ile indirmiyor.
    Örneğin internet explorer ı indirmeye çalışıyorum Microsoft un sitesinden yine hata(MAC için olan sürüm).bu cihazı Windows gibi nasıl kontrol ediyoruz;) sadece Apple Store dam mı indiriliyor program?torrent kullanmak istiyorum Mac sürümünü indireyim diyorumyine hata.çözemedim birtürlü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• program sadece app store dan indirilir. hiçbir programın mac sürümü çalışmaz ipad'de. ios ayrı mac os ayrı.
    jailbreak olmadan torrent'te olmaz. jailbreak ne diye girme uğraşma önce ipad i ögren. explorar indirmeye çalıştığına göre hiç bilmiyorsun demektir.

not: internet explorar kullanan ya da kullanmak isteyen bir sen kaldın herhalde :)
  • Kullanmak ıstedığımden değil mecburıyetten bu durum.chrome çıktığından beri chrome daha oncesı de fırefox.neyse sımdı burayı gecelım öncelikle ilginiz için teşekkürler sonrası dediğim gibi üniversite hesabımı kullanabilmem için Java uygulaması ie dışında çalışmıyor.sorunumun biri bu.diğeri de dediğim gibi program indirmek rarlı dosyalar indirmeme veya download yazan butonlara tıklayamamak vs sorunlar yani hiçbirşeyi inmiyor.bunun dışında da Apple Store haricinde net üzerinden program indirmem için iOS sürümleri bulmalıyım sanırım var ise yani öyle mi?jailbreak i araştırdım fakat yapmalı mıyım bilmiyorum?sizin fikriniz nedir?

• Uygulama app store dan indirilir. Okul hesabina gireceksen puffin web browser indir. Ordan javali siteyede girersin flashli siteyede.

Ben jb kullanmiyorum. Jb yapip uygulamalari bedava edinmeyide kul hakki yemek, hirsizlik olarak goruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.