Şimdi Ara

iPad Masaüstünüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ipad masaustunuzu nasil sekillendiriyorsunuz? 5.1 kullandigim icin jb yok. O yuzden tema yerine klasorleyerek uygulamalari tutuyorum. Sizler nasil yapiyorsunuz acaba? Belki daha guzel olabilir diye soruyorum bunu.

• Bende yedi adet tab var. İlkinde Apple'ın kendi silinemez programları, diğerinde şifre ve authenticator programları, diğerinde sosyal medya ve navigasyon programları, diğer iki tab da oyunlar son tablarda da kalan programlar. Hepsi alfabetik sırayla dizili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Bende yedi adet tab var. İlkinde Apple'ın kendi silinemez programları, diğerinde şifre ve authenticator programları, diğerinde sosyal medya ve navigasyon programları, diğer iki tab da oyunlar son tablarda da kalan programlar. Hepsi alfabetik sırayla dizili.

Hocam harikasın
  • Screen de koyabilirseniz cok iyi olur :)
  • quote:

Bende yedi adet tab var. İlkinde Apple'ın kendi silinemez programları, diğerinde şifre ve authenticator programları, diğerinde sosyal medya ve navigasyon programları, diğer iki tab da oyunlar son tablarda da kalan programlar. Hepsi alfabetik sırayla dizili.

Alfabetik manyakligi bendede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bést

quote:

Alfabetik manyakligi bendede var.

Böyle bisi de ilk kez gördüm

Tam destek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    4 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPhone'um gayet sıradan

iPad Masaüstünüz

iPad Masaüstünüz

iPad Masaüstünüz

•  iPad Masaüstünüz

iPad Masaüstünüz
  • ipad 3 wp kullanıyorum :)

iPad Masaüstünüz

iPad Masaüstünüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.