Şimdi Ara

Ipad mini 2 alıcam bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem ve babam kullanması için tablet alıcaz ama hiç akıllı telefon tablet deneyimi yok en basit kolay ipad olur diye düşündüm fiyat performans olarakta mini 2 yani retina ilgimi çekti tepe nautilus da 830 liraya satiyolardi geçen gün olmadı teknosa dan 900 liraya alıcaz
    Yeni bebek dogucak onun resimleri videosu falan çekmek için kullanacaklar hem harddisk de depolicaz yani Video resimler i 16 gb yeter mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetmez ofiyata 64gb lığını satıyorlar onu alın derim

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Nerde satıyorlar onuda soyleyeydin iyidi :D garanti sıkıntısı falan nasıl?

• Tepe nautilus da carrefour`a da bakın, apple garantili daha uygun bulunabiliyor.
    Ben de 16 gb`lık modelini satın almıştım, ios 7.0.4 yüklü çıktı, gayet stabil, çok memnunum.. uzay grisi çok şık duruyor..

• Tabletlerden kamera video performansı beklemeyin kesinlikle - hepsi rezalet

Yani bi 5s gibi falan asla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Aynen ordan almayı düşünüyorum fiyatı uygun sürüm Update edilir sonuçta mini 2 donanım olarak mini 3 le aynı sanırım güncelleme desteği alır bi süre daha
    16 gb ın hepsini kullanılabiliyor mu hiç ipad almadım bilmiyorum da 16 gb yeter diye düşünüyorum telefonun bile yetiyo 16

• Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Ya çok iyi beklemiyorum da bi iPhone 4s 5 gibi falan cekiyodur heralde bakmadım kamera özelliğine HD Video çekiliyodur sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Aynen ordan almayı düşünüyorum fiyatı uygun sürüm Update edilir sonuçta mini 2 donanım olarak mini 3 le aynı sanırım güncelleme desteği alır bi süre daha
    16 gb ın hepsini kullanılabiliyor mu hiç ipad almadım bilmiyorum da 16 gb yeter diye düşünüyorum telefonun bile yetiyo 16

Kapalı kutu satıyorlar üstelik garantili.bu forumdada var ikinci el bölümüne girin.sahibinden.com dada var

• Hayır o kadar da çekmez flaşı yok 5 mp arka kamera, iPhone serisiyle karşılaştırmak yanlış olur, tablette kamera biraz lükstür zaten ön kamera görüntülü görüşmelere yetsin yeter mantığı vardır. 16 Gb'ın yetmeyeceği kaygısı varsa ki yeter bence 32 lik olanı düşünebilirsiniz (apple storedan) 1000 lira civarı. 16'nın 12 gb'ı falan size kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin G. -- 16 Ocak 2015; 14:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Benim iPad mini retina'da 5 gb'a yakın (4.7 gb)!yer kaldı..
    Zaten 16 gb'ın 13 gb'ı kullanabiliyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Ocak 2015; 17:27:41 >
  • 64 lugu 799dan alip satamayanlarin ilanlarina bakabilirsiniz

• En az 32 al annen baban uzun videolar çeker ayyy oşs bebegim babannen yada annanen sana kurbaaaağn olsun diye uzun videolar çeker fazla fotograg ceker bi foto 3 mb olsa 1 dk lık videoda 150 mb kaplasa hızlı dolar ztn 12 si kullanılabilir 32 al ağır oyun oynamayacaksan 4-5 sene tepe tepe kullan

• Bugün gidip baktık air istediler daha doğrusu büyük olanı beğendiler air Fiyatları da 1000 liradan başlıyo
    Bu arada çocuk benim değil kardeşim olucak 18 yaşından sonra kardeş işte :D
    Harddisk de depolicaz Video ve resimleri genelde çok aşırı cekmeyiz zaten

• Boşver 16 gb olanı al.video ve resimleri bilgisayarında saklarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 16 Ocak 2015; 21:49:22 >
  • Hocam mini 2 var bende, foto çekimi 5s gbi değil, yukarıda arkadas doğru söylemiş. Kesinlikle kaliteli foto çekmiyor mini 2.
    64 gb wifi mini retinayı 799 a aldım Vatandan.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Mini den vazgectik zaten air alıcaz 1000 lira her yerde bakalım ay sonuna kadar kampanya olursa öyle alıcaz yoksa 1000 lira gidicek air için
    Mini 2 ile aynı mı kamerası bilmiyorum da ön kamerası için bile 720 p Video çekimi yazıyo sitesinde air için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.