Şimdi Ara

İpad Mini 2 Almayı Düşünüyorum Sizce Mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad mini 2 almayı düşünüyorum sizce mantıklımı ilk çıkan 64 bitlik çip bunda diye biliyorum mini3 lede kayda değer bir farkı yok benim gözümde mini4 e para vermek istemiyorum ios9 da sıkıntı yaşanırmı yaşanmazmı azda olsa aklımı kurcalıyor nedersiniz mantıklımı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markus91 -- 13 Eylül 2015; 2:38:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ios 9 a gecmessen yag gibi kullanirsin. Ben anlamiyorum bu guncelleme askini insanlardaki. 8.4.1 de birakirsan catir catir kullanirsin. Ama bence imkanin varsa pesin ve ogrenci indirimi falan birlestirip app storedan uygun bir mini4 kapatmaya calis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öpğrenci indirimi nasıl oluyor hocm ben onu baktımda çözemedim birtürlü öğrenci olduğumuzu nasıl ispatlıcaz netten apple sitesinde
  • öpğrenci indirimi nasıl oluyor hocm ben onu baktımda çözemedim birtürlü öğrenci olduğumuzu nasıl ispatlıcaz netten apple sitesinde
  • up
  • Mini 2 kullanmaktayım, 8.4 jb ile kullanıyorum. Gözün kapalı alabilirsin, hala güncel bir cihaz. Almışken 64gb almanı öneririm.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    Hocam 1-2 ay bende durduktan sonra babama devredeceğim jb yapmadım hiç pederede jb li cihaz bırakılırmı bilemedim. İos9 da azda sıkıntı çıkartırmı merakta ediyorum.
    Not hiç jb yapmadım ne derece faydalı bilmiyorum

• App store dan alışveriş yaptığında öğrenci olduğunu kanıtlaman gerekmeyecek büyük ihtimalle.
    Öğrenci linkinden ürünü sepete at ve satışı tamamla.
    Ayrıca belirttiğiniz gibi 2 den farkı yok. Tek fark parmak izi okuyucu.

Aşağıdaki linkten eğitim fiyatlarını görebilirsin.

http://www.apple.com/tr-edu/shop/buy-ipad/ipad-mini-4/16gb-alt%C4%B1n-wifi
  • fthasln F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu ibdirimli işi anlamadım bu kinktende girmesem fiyat aynı çıkıyor benim mi hatam var bilemiyorum acaba ödeme sayfasındamı işlem değiliyor

• markus91 kullanıcısına yanıt
    Hocam
    indirimli link :http://www.apple.com/tr-edu/shop/buy-ipad/ipad-mini-4/16gb-alt%C4%B1n-wifi
    İndirimsiz link:http://www.apple.com/tr/shop/buy-ipad/ipad-mini-4/16gb-alt%C4%B1n-wifi

en düşük modelde 54 lira gibi bir fark var.

• Ben olsam iPad Mini 2 yerine Air 2 serisine bakardım.

Tabii bütçe yetiyorsa...
  • Mini 2 iyi bir seçim.
  • Ben de iPad mini 2'yi ios 7.0.4'ten ios 8.4.1'e biraz tereddüt ederek güncelledim, batarya kullanım performansı çok iyi, gayet stabil çalışıyor.. Bu sürümde kalacağım, yeterli bence..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci indirimi dediğiniz şey 100 TL bile değil. Zaten Apple Store diğer mağazalardan daha pahalı satıyor hiçbir faydası yok öğrenci indiriminin.
  • Bir kaç gün önce ikinci el 64 gb aldım, baya memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ipad mini 4 kullanıyorum. Gayet memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.