Şimdi Ara

iPad Mini, büyük bir iPod Touch gibi görünecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iPad Mini, büyük bir iPod Touch gibi görünecek

Birçok kişi Apple'ın iPad Mini'yi piyasaya çıkaracağına kesin gözüyle bakarken cihazla ilgili detaylar gün geçtikçe daha da artmaya başlıyor.

9to5Mac sitesi tarafından yayınlanan habere göre, büyük bir iPod Touch görünümünde olması beklenen cihazın kenar halkaları da daha küçük olacak. 9to5Mac konuyla ilgili hazırladıkları dosyanın Daring FireBall'dan John Gruber'in incelemesine dayandığını ancak, Gruber tarafından hazırlanan incelemenin henüz yayınlanmadığı belirtti. Sitenin belirttiğine göre iPad Mini, küçük bir el çantası boyutlarında ve kenar halkaları da kullanımı kolaylaştırmak için oldukça küçük. Ayrıca, cihazda Facetime için bir ön kameranın bulunacağı belirtilirken, LTE kullanımı ile ilgili kesin bir bilgi bulunmadığı dile getirilirken, fiyatın düşük tutulması için bu desteğin muhtemelen olmayacağı sadece Wİ-Fİ bağlantı özelliğine yer verileceği belirtiliyor.

Apple'ın iPad Mini üretimini Eylül ayının sonuna doğru gerçekleştireceği ifade edilirken, cihazın satışlarının kasım ayında başlayabileceği belirtiliyor.

• Fiyatı uygun olursa Nexus 7'ye rakip olabilir. Tabii Apple'ında işletim sisteminde kısıtlamalara gitmemesi gerek. Normal iPad ile mininin işletim sisteminde farklılıklar olmaz inşallah.

• Sanki normal ipad helikoptere benziyordu
  • bana şu iPad Mini'nin gerekliliğini gösteren 5 6 madde sayar mısınız cidden merak ediyorum, ben hala inanmıyorum Apple'ın böyle bir ürün çıkaracağına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

bana şu iPad Mini'nin gerekliliğini gösteren 5 6 madde sayar mısınız cidden merak ediyorum, ben hala inanmıyorum Apple'ın böyle bir ürün çıkaracağına

Ben de mini bir ipad'in gerekliliğine inanmadığımı belirterek birkaç madde sıralamaya çalışayım.

1) Diğerleri kafam kadar ekranı olan telefonumsu cihazlar çıkardığı için iPhone'u büyütüp dizaynını bozmak yerine arae böyle bir cihaz sokmak olabilir.

2) DH forumda büyük ekran olmazsa almam diyen birçok insanı gördükçe böyle bir ara ekranlı modelin satacağını düşünmüş olabilirler.

3) Pil ömrü diye ağlayanlara kocaman bir pil sunmak maksadıyla tasarlanmış olabilir.

4) iPhone ve MB Pro ikilisine çocuklar ve kadınlar dokunmasın diye böyle bir ürünü göz boyamak için kullanabiliriz.

• quote:

bana şu iPad Mini'nin gerekliliğini gösteren 5 6 madde sayar mısınız cidden merak ediyorum, ben hala inanmıyorum Apple'ın böyle bir ürün çıkaracağına

eğer hat takılıp telefon yerine kullanılırsa 4s'i satıp hemen alırım telefon yerine mini ipad kullanırım, bide bluetooth kulaklık takarım mis gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Ağustos 2012; 17:22:21 >
  • böyle bir şeyin çıkacağına olan inancım 0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baktılar Android 7 inc sekmentinde Nexus'la falan ilerliyo,hemen ipad mini .... Yuh be...

• Bunlara kafa yoracağınıza IPod Touch'ı biraz daha geliştirseniz.. Göz göre göre eriyip gidiyor.

• quote:

bana şu iPad Mininin gerekliliğini gösteren 5 6 madde sayar mısınız cidden merak ediyorum, ben hala inanmıyorum Appleın böyle bir ürün çıkaracağına

bu gerekten çok zorunluluk ipad mini googlenin nexus hamlesinin karşılıdır google ne yapmaya çalıştı neredeyse maliyeti fiyatına satıyor çünkü tablet dünyasında android yerlerde sürünüyor geliştiriciler bile gelişmiş oyun ve uygulamaları sadece ipad için sunuyor google ucuza iyi tablet satara sistemi yaygınlaştırıp uygulma sayısını ve kalitesini artırmak istiyor böylece tablet kısmında android ios a rakip olacak.

apple bunun önüne geçmek için daha ucuza ipad çıkarmak istiyor bunun içinde boyutu küçültecek ve birazda donanımdan kısacak

• Apple ın devrimleri vardır taplet ile ipod arasında kalmış melezleri yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*
    quote:

bana şu iPad Mininin gerekliliğini gösteren 5 6 madde sayar mısınız cidden merak ediyorum, ben hala inanmıyorum Appleın böyle bir ürün çıkaracağına
    eğer hat takılıp telefon yerine kullanılırsa 4si satıp hemen alırım telefon yerine mini ipad kullanırım, bide bluetooth kulaklık takarım mis gibi

Dalga mı geçiyorsun, birader? Bir tablette telefon! Samsung zannettin Apple'ı, herhalde!

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

quote:

quote:

eğer hat takılıp telefon yerine kullanılırsa 4si satıp hemen alırım telefon yerine mini ipad kullanırım, bide bluetooth kulaklık takarım mis gibi

Dalga mı geçiyorsun, birader? Bir tablette telefon! Samsung zannettin Apple'ı, herhalde!

1 tane yanlışlıkla üretti diye abarttınız iyicene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

Bunlara kafa yoracağınıza IPod Touch'ı biraz daha geliştirseniz.. Göz göre göre eriyip gidiyor.

• Daha küçük bir iPad (mini) çıkacak çıkacak elbet diyordum ama şimdi bu haberden sonra aklıma şöyle bir şey geldi, iPad'in küçüğünü çıkartıp iPad'in alt segment bir versiyonunu çıkartmak yerine iPod maxi adı altında çıkartmasınlar!

Nexus 7 gibi 3G iletişimi desteklemeyecektir zaten, iPad kadarda güçlü bir cihaz olmayacaktır, iPod maxi diyip medya odaklı video/film izlemeye yönelik bir cihaz olarak tanıtıp aynı zamanda oyun oynamayada elverişli bir cihaz olarak tanıtabilirler.

Alt segment bir cihaz tanıtmak (iPad mini) yerine, üst segment bir cihaz (iPod touch maxi) neden olmasın!

• Bence mevcut iphone ekranı 4" olduktan sonra (olursa) ipad miniye falan gerrek yok hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

quote:

quote:

bunlar zevk meselesidir, zaten iş yerinde duruyorum oda kenarda durur bluetooth kulaklıkla kullanırım, bence gayet güzel olur hem ekranıda büyültmüş olurum bilgisayarla işim biter

• bence hiç gerek yok nerde çokluk orda ....

• gerekliliği kişiden kişiye tartısılır. mesela ipad i heryere rahat rahat götüremiyordum. ipad mini cıkarsa elimdekini satar büyük ihtimal buna geçerim

• quote:

Steve j. bugün yaşasaydı ben de bu boyda bi ipad'in çıkacagına inanmazdım ama onsuz her şey olabilir diyorum appleda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.