Şimdi Ara

iPad Mini, büyük bir iPod Touch gibi görünecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: simaros

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

bana şu iPad Mininin gerekliliğini gösteren 5 6 madde sayar mısınız cidden merak ediyorum, ben hala inanmıyorum Appleın böyle bir ürün çıkaracağına

bu gerekten çok zorunluluk ipad mini googlenin nexus hamlesinin karşılıdır google ne yapmaya çalıştı neredeyse maliyeti fiyatına satıyor çünkü tablet dünyasında android yerlerde sürünüyor geliştiriciler bile gelişmiş oyun ve uygulamaları sadece ipad için sunuyor google ucuza iyi tablet satara sistemi yaygınlaştırıp uygulma sayısını ve kalitesini artırmak istiyor böylece tablet kısmında android ios a rakip olacak.

apple bunun önüne geçmek için daha ucuza ipad çıkarmak istiyor bunun içinde boyutu küçültecek ve birazda donanımdan kısacak

mini oldu diye urunun fiyati belirgin bir sekilde dusecek degil. toplasan 20-30 dolarlik parca maliyeti tasarruf edilir. daha uygun fiyatli urunu zaten ipod touch apple in . hos onun fiyatlari da yuksek hafizali versiyonlar icin asiri sacma ama ..

• yada küçük bir ipad gibi

• Normal iPad ile mininin işletim sisteminde farklılıklar olmaz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

böyle bir şeyin çıkacağına olan inancım 0

+1907 arkadaş tercümanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: simaros

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

bana şu iPad Mininin gerekliliğini gösteren 5 6 madde sayar mısınız cidden merak ediyorum, ben hala inanmıyorum Appleın böyle bir ürün çıkaracağına

bu gerekten çok zorunluluk ipad mini googlenin nexus hamlesinin karşılıdır google ne yapmaya çalıştı neredeyse maliyeti fiyatına satıyor çünkü tablet dünyasında android yerlerde sürünüyor geliştiriciler bile gelişmiş oyun ve uygulamaları sadece ipad için sunuyor google ucuza iyi tablet satara sistemi yaygınlaştırıp uygulma sayısını ve kalitesini artırmak istiyor böylece tablet kısmında android ios a rakip olacak.

apple bunun önüne geçmek için daha ucuza ipad çıkarmak istiyor bunun içinde boyutu küçültecek ve birazda donanımdan kısacak

mini oldu diye urunun fiyati belirgin bir sekilde dusecek degil. toplasan 20-30 dolarlik parca maliyeti tasarruf edilir. daha uygun fiyatli urunu zaten ipod touch apple in . hos onun fiyatlari da yuksek hafizali versiyonlar icin asiri sacma ama ..

sadece boyutta küçülmeyecek apple maliyeti düşürür ve kârından kısar zaten google nexus tan 8 dolar kâr ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isletim sistemi gene ayni olacak. Yani gereksiz. Al ipod touch daha iyi.

• Hiç çıkacağına inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Hiç çıkacağına inanmıyorum

http://www.ntvmsnbc.com/id/25377035/

Bence çıkmalı ama fiyatı nexus7 ile denk olmalı.100 lira bile fazla vermem nexus7 varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 26 Ağustos 2012; 16:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

Bence çıkmalı ama fiyatı nexus7 ile denk olmalı.100 lira bile fazla vermem nexus7 varken

Apple duyuru yaptı mı ki? Hiç belli olmaz.

Güzelim iPod Touch'ı geliştirmek varken git mini iPad yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

İphone 5 için 12 eylül diyor.
    Öyleyse iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iPod touch yerine iPad mini diye alet çıkartıp segment oluşturacaklar :) iPod touch satışları iPhone yanında iyi degildi ki fazla.

• iPod Touch iPod Touch olarak kalmalı. iPad Mini olmamalı. Gün geçtikçe eskileri arar olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Isletim sistemi gene ayni olacak. Yani gereksiz. Al ipod touch daha iyi.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.