Şimdi Ara

Ipad Mini Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 3gli Ipad Mini var ve aldığım günden beri cihazdan çok memnunum ve iyiki almışım diyorum ancak bildiğiniz üzere Ipad Mini'nin retina displayi çıktı. Sizce Ipad Miniler fazla değer kaybeder mi ve Apple güncelleme desteğini Ipad Mini için kaldırır mı? Bir de son olarak donanım olarak değil de ekran bakımından retinalı mini de ne kadar görüntü farkı olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: v€rgil

Arkadaşlar bende 3gli Ipad Mini var ve aldığım günden beri cihazdan çok memnunum ve iyiki almışım diyorum ancak bildiğiniz üzere Ipad Mini'nin retina displayi çıktı. Sizce Ipad Miniler fazla değer kaybeder mi ve Apple güncelleme desteğini Ipad Mini için kaldırır mı? Bir de son olarak donanım olarak değil de ekran bakımından retinalı mini de ne kadar görüntü farkı olur?

İpad mini ler şimdiden değer düştü zeten,her bi modelin üstüne yeni model gelince doğal olarak..

Güncelleme desteğini kaldırır diye bişey yok,ipad mini yeni cihaz,yeni çıkan ürün..

Güncelleme geldiğinde cihazınla tam stabilize çalışırmı diye düşünmek daha doğru..

Mesela bende ipad mini kullanıyorum,ios 7 şuan cihazımdan soğudum,satıp,ios 6 ipad mini alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Life Loading DH

quote:

Arkadaşlar bende 3gli Ipad Mini var ve aldığım günden beri cihazdan çok memnunum ve iyiki almışım diyorum ancak bildiğiniz üzere Ipad Mini'nin retina displayi çıktı. Sizce Ipad Miniler fazla değer kaybeder mi ve Apple güncelleme desteğini Ipad Mini için kaldırır mı? Bir de son olarak donanım olarak değil de ekran bakımından retinalı mini de ne kadar görüntü farkı olur?

İpad mini ler şimdiden değer düştü zeten,her bi modelin üstüne yeni model gelince doğal olarak..

Güncelleme desteğini kaldırır diye bişey yok,ipad mini yeni cihaz,yeni çıkan ürün..

Güncelleme geldiğinde cihazınla tam stabilize çalışırmı diye düşünmek daha doğru..

Mesela bende ipad mini kullanıyorum,ios 7 şuan cihazımdan soğudum,satıp,ios 6 ipad mini alıcam.

Evet artik iPad mini guncelleme almayacak cunku ipad mini ipad 2 ile ayni donanimda.Ipad 2 son guncellemesini aldigi icin mini de son guncellemesini aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

quote:

Orijinalden alıntı: Life Loading DH

quote:

Evet artik iPad mini guncelleme almayacak cunku ipad mini ipad 2 ile ayni donanimda.Ipad 2 son guncellemesini aldigi icin mini de son guncellemesini aldi.

Aslında güncelleme almaması ipad mini için,daha iyi ve cihazın geleceği için daha hayırlısı...

Güncelleme olduda ne oldu,cihaz malum durumu,bidaha bi güncelleme olsa cihazı çöpe atarım herhalde,

O yüzden güncelleme desteğide almasak ipad mini için,çokta önemli değil,hatta süper olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Loading DH -- 25 Kasım 2013; 21:13:47 >

• Evet haklısınız Ipad mini artık donanım olarak eskidi. IOS7'den ben de sizler gibi memnum değilim. Özellikle klavye geçişlerinde olan gecikme ve IOS 7nin çocuksu arayüzü beni sinir ediyor. Keşke downgrade yapabilsek. Peki dediğiniz gibi Ipad Mini güncelleme desteği gelmese bile beni en azından bir 2 yıl idare edebilir mi dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet haklısınız Ipad mini artık donanım olarak eskidi. IOS7'den ben de sizler gibi memnum değilim. Özellikle klavye geçişlerinde olan gecikme ve IOS 7nin çocuksu arayüzü beni sinir ediyor. Keşke downgrade yapabilsek. Peki dediğiniz gibi Ipad Mini güncelleme desteği gelmese bile beni en azından bir 2 yıl idare edebilir mi dersiniz?

Max 1 yil idare eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.