Şimdi Ara

Macbook Air Ana Konu (Soru-Cevap-Tecrübe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fark ettim ki şu an forumda macbook air almak isteyenler sürekli yeni konu açıp hangisini almalıyım yardım edin şeklinde beyanatları var. Bunu en iyisi bir başlık altında toplayalım herkes yardımı, tavsiyesini buradan yapsın.

Benim sorum yeni nesil Air kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi işlemcisi yavaş geldi bana ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanAtPegasus -- 28 Temmuz 2013; 14:45:22 >

• dün itibari ile 2020 yeni model laptop'un şiparişini verdiğim güzide alet.

sipariş 4 haftayı bulacak yazıyor inşallah virüs nedeninden etkilenmez yetkili servisi aradım şimdilik bir sıkıntı yok diyor her yere kargolar çalışıyor dedi.
    neden bu modeli aldım öncelikle farklarından başlayalım 2019'un aynısı diyebilirler ancak teknik detayda baya bir fark var.

-ilk önce işlemciyi i5 seçtim artık bu devirden sonra i3 gitmez i5 çok güzel uzun yıllar götürür zaten konfigre ettiğimden dolayı yetkili servis önce üretilip öyle ülkemize gelecek dedi.

- 2020 model pro modellerde kullanın 2k true tone destekli 'xdr' teknolojili retina ekran eklediler bunu air'lere ilk defa bu sene eklediler güzel bir özellik oldu.

- depolamada çok şükür 128 gb lık modelden vazgeçildi ilk defa bu sene 256 gb ssd ile geliyor cihaz.

- ram tarafında da bir gelişme var. önceki modellerde 2333 mhz olan 8 gb ramlar, 2020 modelin 3777 mhz ye çıkartıldı araların kayda değer bir fark var.

-sadece 16. inc macbooklarda kullanılan makas mekanizmalı magic keyboard ilk defa 2020 modelindeki air'e eklendi.

-hoparlörlerde ses seviyeleri bir tık daha artırıldı eski modelere göre.

benim bildiklerim bu kadar görünürde fark yok gibi duruyor ama apple artık macbook airlerin gücünü teknik kalitesini daha da yukarıya taşıdı belki de 2020 model diye biraz daha bol koydu özellikleri ancak güzel oldu şuan laptop.

siparişi verdik bakalım bekliyoruz gelince yine yazarım

• Aktardığınız bilgiler için teşekkür ederim. Benim için çok faydalı oldu. MBA almayı düşündüğüm şu zamanlarda faydalı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

dün itibari ile 2020 yeni model laptop'un şiparişini verdiğim güzide alet.

sipariş 4 haftayı bulacak yazıyor inşallah virüs nedeninden etkilenmez yetkili servisi aradım şimdilik bir sıkıntı yok diyor her yere kargolar çalışıyor dedi.
    neden bu modeli aldım öncelikle farklarından başlayalım 2019'un aynısı diyebilirler ancak teknik detayda baya bir fark var.

-ilk önce işlemciyi i5 seçtim artık bu devirden sonra i3 gitmez i5 çok güzel uzun yıllar götürür zaten konfigre ettiğimden dolayı yetkili servis önce üretilip öyle ülkemize gelecek dedi.

- 2020 model pro modellerde kullanın 2k true tone destekli 'xdr' teknolojili retina ekran eklediler bunu air'lere ilk defa bu sene eklediler güzel bir özellik oldu.

- depolamada çok şükür 128 gb lık modelden vazgeçildi ilk defa bu sene 256 gb ssd ile geliyor cihaz.

- ram tarafında da bir gelişme var. önceki modellerde 2333 mhz olan 8 gb ramlar, 2020 modelin 3777 mhz ye çıkartıldı araların kayda değer bir fark var.

-sadece 16. inc macbooklarda kullanılan makas mekanizmalı magic keyboard ilk defa 2020 modelindeki air'e eklendi.

-hoparlörlerde ses seviyeleri bir tık daha artırıldı eski modelere göre.

benim bildiklerim bu kadar görünürde fark yok gibi duruyor ama apple artık macbook airlerin gücünü teknik kalitesini daha da yukarıya taşıdı belki de 2020 model diye biraz daha bol koydu özellikleri ancak güzel oldu şuan laptop.

siparişi verdik bakalım bekliyoruz gelince yine yazarım
    Ben de sipariş verecektim de stokta yok şu anda dediler. Stoğa gelince alacağım.

• enevre kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun nereden ve ne kadara aldınız bilgi verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.