Şimdi Ara

Ipad Mini kapanın elinde kalıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
4.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 buçuk yıldır kullanıyorum tık demedi. daha 2-3 yıl daha kullanırım anlaşılan
  • Cihaz standartları bu kadar yükselmeseydi bu fiyat iyiydi.Şu an için 300-400 aralığında olsa alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl çöp denilen mini 1 32 gb i kullandım,memnundum,vatandan 800 e mini2 64 alınca yeğene verdim,onda ios6 kurulu,real racing3 ü kasmadan oynuyor..benim retinada (ios7) takılıyor real racing3.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda da yazmıştım, tekrar yazacağım. Şu anda Mini 2 kullanıyorum, çok çok memnunum. Oğluma da LG nin alt model bir tabletini geçen sene almıştım 250 TL ye. Bu mini 499 değil de 300 TL civarına düşsün tereddütsüz alırdım bir tane. 3-4 farklı marka Android tablet kullanmış ve de Android cihazları seven bir insan olarak söylüyorum (her iki telefonum da Android), kullanın farkı anlarsınız. Ha Ipad'in negatif yanları da yok mu? Bir sürü var, onu da bilen biliyor. Hatasız kul, dikensiz gül, eksiksiz elektronik olmaz! :)
  • iPad Mini'nin gerçekten ekranı, rami, işlemcisi çok kötü. Ederi 300 350 TL. Daha fazlası verilmez.

799TL'ye 64GB iPad Mini 2 (Retina) almıştım Vatan'dan. Bunun gibi hiçbir kampanya gelmedi, gelmeyecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

iPad Mini'nin gerçekten ekranı, rami, işlemcisi çok kötü. Ederi 300 350 TL. Daha fazlası verilmez.

799TL'ye 64GB iPad Mini 2 (Retina) almıştım Vatan'dan. Bunun gibi hiçbir kampanya gelmedi, gelmeyecek gibi.

1000 küsüre 32 GB lık iPad Mini 2. Nesil almıştım, 3 hafta sonra Vatan kampanyayı patlatınca içim fena cız etmişti
    Şaka maka müthiş kampanyaydı. İhtiyacı olan olmayan kapış kapış almıştı.Böylesi gerçekten gelmez.

Bu arada iPad Mini 1. Nesil için çok kötü demişsin hocam ancak bence iOS stabilitesi cihazı kurtarıyor. Ses kalitesi ve batarya süresini göz önüne alırsak çok da kötü denemez.
    Ekranın retina olmaması , ios 8'de hafif kasılmaları saymazsak genel olarak performansı iyi durumda. En azından Samsung'un çöp tabletlerinden daha sağlam ve kaliteli.
    Kasası yeter. Ancak fiyat konusunda haklısınız. 2. el piyasası 375'i geçmemeli.

Edit: Hort için kusura bakmayın , kampanya bitmiş farketmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 7 Haziran 2015; 0:01:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

iPad Mini'nin gerçekten ekranı, rami, işlemcisi çok kötü. Ederi 300 350 TL. Daha fazlası verilmez.

1000 küsüre 32 GB lık iPad Mini 2. Nesil almıştım, 3 hafta sonra Vatan kampanyayı patlatınca içim fena cız etmişti
    Şaka maka müthiş kampanyaydı. İhtiyacı olan olmayan kapış kapış almıştı.Böylesi gerçekten gelmez.

Bu arada iPad Mini 1. Nesil için çok kötü demişsin hocam ancak bence iOS stabilitesi cihazı kurtarıyor. Ses kalitesi ve batarya süresini göz önüne alırsak çok da kötü denemez.
    Ekranın retina olmaması , ios 8'de hafif kasılmaları saymazsak genel olarak performansı iyi durumda. En azından Samsung'un çöp tabletlerinden daha sağlam ve kaliteli.
    Kasası yeter. Ancak fiyat konusunda haklısınız. 2. el piyasası 375'i geçmemeli.

Edit: Hort için kusura bakmayın , kampanya bitmiş farketmemişim.

Evet kampanya bitti arkadaşım salla la boşver...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacaksanız sürümü 7.1.1 de bırakın. En hızlı çalıştığı sürümdür.

• Fiyatını etmez

• 800 liraya vatandan mini2 aldıktan sonrai bu fiyat pahalı kalıyor yanında.
  • İki yıl önce vatandan 599 liraya aldım, 600 lira olsaydı alamazdım Cihaz bir kere bile ben bunaldım az bekle hacı demedi. Parasını sonuna kadar hak ettiğini düşündüğüm cihaz. Üstüne retinasını almayı düşünüyorum çocuk için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    avplayer ile açabilirsin.
  • Urunun fiyatina bir sey diyemiyecegim ama tablet alicaksaniz iPad den sasmayin Android'e falan sakın bulasmayin tecrubeyle sabit. Ben zamanında bu hatayı yaptım siz yapmayın. iPad 2 ile Galaxy Tab 2 10.1 arasında kaldım Galaxy Tab 2 aldim benim tablet çöp olalı 1 seneyi geçti arkadaş hala çatır çatır kullanıyor iPad 2 yi bi 2-3 sene dahada kullanilir.

• Kutudan ios 6 ile çıkıyorsa, alanlar güncellemesin

• MediaMarkt geçen sene 64GB olanı 699tl den sattı.. yanlış görsellerl ve ürün koduyla aldıktan 2 saat sonra iade ettim.. çünkü şu zamanda iphone4 almak kadar anlamsız bu cihaza 500tl vermek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.