Şimdi Ara

Ipad Mini kapanın elinde kalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
4.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zhny

Hayır çıkan ilk model yani ipad mini 1

Çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın arkadaşlar Çöp demek nedir ya? Güncel cihaz değil de, bu fiyat bile fazla de anlarım, ama şu ipadlerin sırf batarya ömrü bile yeter. Ekranı eski teknoloji, pikselleri belli oluyor, işlemci, Ram düşük biliyoruz ama çöp değil. Şu cihaz şimdi 250 TL olsun bakın orada nasıl kıyamet kopuyor.
  • orda olsaydım 50 tane alırdım da işte şartlar .. forumdan tanıdık birisi alabilse karını da veririm ama yorum yapanların hiç birini tanımıyorm :D . D
  • Evde 6 tane ipad var ama fiyat ucuzmus kaptim 1 tane

• ipad mini 1 de tüm oyunları tüm videoları izleyebiliyorum internete de çok seri bi şekilde girebiliyorum anlamadığım gidin 300 liralık çin mallarından alın o zaman 2 günde perdi çıksın o zaman görün androidi 500 liraya böyle bir tablet bana kalırsa kaçmaz iPHONE 4S den daha iyi özellikli onun çalıştıramadığı oyunu ipad mini 1 çalıştırıyor yok retina metina anlamam ben ama gerekte yok sanki 4 4 lük kullanıyoruz o zman gidin milyarlar verin tv ye 4k nın en iyisini alın
  • 399 olsa fiyat cazip derdimde ilk ipad mini olduğundan fiyatı normal pek indirimli gözükmüyor.
  • bu çöp kaç aydır anca 100 liramı inmiş. windows sektörü bu kadar gelişmişken bu zamanda bunlardan almak enayiliktir. ederi 150tl civarıdır max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 30 Mayıs 2015; 0:05:56 >
  • İpad mini 2'ye paranız varsa onu alın tabi ama bu alete çöp diyenler de saçmalamış. Nerdeyse 1 senedir kullanıyorum hiç pişman etmedi. Oyundan pek anlamam ama asphalt 8- fifa 15 gibi güncel oyunları hiç kasmadan oynuyorum. İos 8 yüklü. İlk ios cihazım ama cidden androidlere göre çok daha iyi. Flash açmaması haricinde. Özellikle sarj süresi çok iyi. Full kullanımda bile 10-12 saati görüyor. Hele ki parlaklığı kısıp oyun falan oynamazsanız 1 günde bitmesi imkansız.

Çöp diyenlere hiç kulak asmayın. Sadece ederi bi 50-100 tl daha aşağıda derseniz haklısınız ama dolar o kadar yükseldi. Normal sayılır o yüzden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak335

ipad mini 1 de tüm oyunları tüm videoları izleyebiliyorum internete de çok seri bi şekilde girebiliyorum anlamadığım gidin 300 liralık çin mallarından alın o zaman 2 günde perdi çıksın o zaman görün androidi 500 liraya böyle bir tablet bana kalırsa kaçmaz iPHONE 4S den daha iyi özellikli onun çalıştıramadığı oyunu ipad mini 1 çalıştırıyor yok retina metina anlamam ben ama gerekte yok sanki 4 4 lük kullanıyoruz o zman gidin milyarlar verin tv ye 4k nın en iyisini alın

mantığa bak retina anlamam diyorsun bence anlamadığım çok daha fazla şey var. telefonla tableti kıyaslayıp tablet diyorsun 4k tv alalım o zaman diyorsun. sen git 37 ekran crt tv al. gerçi oda fazla sana

• Sen bir tabletle uzaya mı çıkmayı planlıyorsun 500 liraya alınabilecek en iyi tablettir ipad mini
  • 150 liraymış max tamam sen alırsan o fiyata ben alıyım 100 fazlasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak335

150 liraymış max tamam sen alırsan o fiyata ben alıyım 100 fazlasına

dediğim fiyatı ciddiye mi aldınız? eğer ciddiye aldıysanız sıkıntı büyük. mecaz anlamda söyledim yani sembolik bir rakamdı. ayrıca, 450 tl civarına gayet güzel windows tabletler bulabilirsiniz. oda olmadı android, çin malı dediğiniz tabletler bu ipad mini yi 2 ye katlar. android kasıyor yeaaa dersenizde bırakın allah aşkına 2gb lık android bir cihazda gayette kasmadan kullanılıyor. canavara dönüşüyor cihazlar. android eskiden kasıyordu şimdi değil.
  • Bir ara bimeks 440 tl den satti 5 6 ay once sitesinde(online stok vardi) sonra magazalarda dedi ama almadim bunlar duser diye meret 500 un altina inmedi

• Retina yok çöp yazan olmuş , kardeşim retina ihtiyaç mı? Sen zamanında 17 inç tüplü monitörlerde 1024x768 çözünürlükte gözlerini heba etmiş adamsın , şimdi 7.9 inçte aynı çözünürlüğe çöp diyosun. Cihaz çöp falan değil , on numara cihazdır. Sırf kitap okumak için bile alınabilir.
  • cin coplerini tavsiye edenlerin aklina uyun alin. elektronik zaten sans isi, cin urunlerinde ise resmen sansliysan sorun yasamazsin. 6 ay sonra sebepsiz yere touch sensoru calismayi birakinca veya ekran gidip gelmeye baslayinca, pili artik 2 saat bile dayanmayinca da o tavsiye edene bolca hayir dua edersiniz, size sabirli ve hosgorulu olabilmeyi ogrettigi icin.
  • standart yayınların çözünürlüğü 704×576 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

standart yayınların çözünürlüğü 704×576 idi.

Kastım, tüplü bilgisayar monitörleri
  • ipad de mkv dosyalarını açabiliyormusun?
  • Vallahi bence biraz eski bir cihaz. Bu paraları çok buluyor, alana da saygı duyuyorum
  • Acaba ?? Bu saatden sonra kapanın degilde alanın mı elinde kalır demek daha dogru olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.