Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SquallTr

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Karfur da 16 gb olan 599 tl, reklamlarda çıktı az önce

Apple batıyor mu nedir

Retina modeli ise daha sıcak bir fırsat bana göre.

retina değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekcaredrogba

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: war3z

quote:

http://www.spigen.com.tr/iPad-Mini-Mini-Retina-Case-Tough-Armor,PR-435.html kaptım bir tane bu da indirimde mi?

bu kılıfıda çok düşündüm ama ekran için jelatin yetmez düşüncesiyle ekran çantanın içinde falan cizilir diye vazgeçtim
    Düşününce smart cover lar la bu tam ters mantıkda tasarlanmış yani smart cover aletin ekranını koruyor bunlar arkasını
    yani smart cover ın dünyada daha popüler olduğunu düşünürsek cihazın ekranını korumak daha mantıklı geldi banada ,
    Sadece arkayı koruyan kılıflarda tablet değilde telefonu tutayormuşsun gibi oluyor yani tabletin kılıfını açıcaksın masaya katlayıp koyacaksin falan ben hep öyle alıştığım için olabilir oda ayrı bir konu

Haklısınız ancak smart cover 100 lira, hem arkasını hem ekranı koruyan smart case 200 lira olunca 42 liraya bunu aldım. Ekran koruyucu takarım güzel korur artık. Uygun fiyata bulursam smart cover alırım ilerde.

Ankaradaysanız Smart Cover 25 TL, denedim çok güzeldi

pm attım hocam

Firmanın adı Anadolu Pars, sanal pazar Dükkan adı world net bilişim. Orjinal ürünleri Piyasanın 3/1 ine Satıyor ama sanal pazardan geldiğinizi söylerseniz sadece.

• Bende gittim erzurumdan aradığımda mağazada çok stoğumuz var dedi

Mağazaya gittim birisi geldi toplu alım yaptı dediler hanginiz o?

bu arada bende 799 nakit aldı fatura kesti ürün gelince sizi ararız kesin dedi 3sn sürdü alışverişim ama ilk defa bin lira harcayıp mağazadan elim boş çıktım dolanmadım bile:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Karfur da 16 gb olan 599 tl, reklamlarda çıktı az önce

Apple batıyor mu nedir

Hocam carrefourun sitesinde ilk nesil icin o fiyat yaziyor.Eminmisiniz retina ile eski cihazi ayni fiyata satacaklarina?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forumdan bir arkadaşa Smart Cover alacağım 25 TL ye isteyen varsa fazladan alabilirim ekstra bir şey istemem. Tek Parça, mıknatıslı, geri iade kabul eder mağaza ayrıca, kahverengi turuncu beyaz lacivert beyaz ve bej rengi vardı en son gördüğüm. Ben denedim ama almadım çünkü çantaya gerek kalmazdı.
    PTT ile göndereceğim Alıcı ödemeli isteyen varsa haber versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 lık retina mini 770 lira vatanda

• quote:

Arkadaşlar forumdan bir arkadaşa Smart Cover alacağım 25 TL ye isteyen varsa fazladan alabilirim ekstra bir şey istemem. Tek Parça, mıknatıslı, geri iade kabul eder mağaza ayrıca, kahverengi turuncu beyaz lacivert beyaz ve bej rengi vardı en son gördüğüm. Ben denedim ama almadım çünkü çantaya gerek kalmazdı.

orijinal apple ürünümü eğer öyleyse bu fiyata nasıl olur anlamadım , tanıyorsanız sanalpazardan satış yapsın söyleyin kapış kapış gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engg

quote:

Arkadaşlar forumdan bir arkadaşa Smart Cover alacağım 25 TL ye isteyen varsa fazladan alabilirim ekstra bir şey istemem. Tek Parça, mıknatıslı, geri iade kabul eder mağaza ayrıca, kahverengi turuncu beyaz lacivert beyaz ve bej rengi vardı en son gördüğüm. Ben denedim ama almadım çünkü çantaya gerek kalmazdı.

orijinal apple ürünümü eğer öyleyse bu fiyata nasıl olur anlamadım , tanıyorsanız sanalpazardan satış yapsın söyleyin kapış kapış gider.

sanalpazarda dükkanı var zaten worldnetbilişim diye, biz Logitech lapdesk almıştık kargo bedava 22 TL ye, bugün de Addison laptop çantası aldık 10 TL ye normalde 40 TL, orijinal apple ürünü değil tabi ki, ama ben bir farkını görmedim şahsen, denedim çalıştı sorunsuz, mıknatıslı tek Parça

• Satış Fiyatı 1.028 KDV Dahil
  • Yahu bursa mağaza sin da var midir acaba
    Bos yere gitmesek
  • Su konuya netlik getirecek bir forumdas araniyor!
    Magazada yarinda bu fiyat varmidir??
    Carrefourdaki mini retina midir?
    Yardimci olun duruma gore hareket edelim yarin.

• Bornova vatanda 2 adetti öğlen birini aldım. Burdan kampanyayı duyuran arkadaşa teşekkür ediyorum.
    Ayrıca almak isteyen olursa pm den mesaj atabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

16 lık retina mini 770 lira vatanda

Link?

• ben de 1 adet havale ile aldım sitesinden ama daha parayı yollamadım, kararsızım hala
  • cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    Hangi renk aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

16 lık retina mini 770 lira vatanda

Link?

Vatan diye belirttim ama görmediniz sanırım.

http://www.vatanbilgisayar.com/ipad-mini-ret-16gb-wifi-gumus-79-led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-331-gr.html

• böyle kampanya yılda bir gelir ondanda yararlanamadik

• Bugun izmir balcova magazasına urunu almaya gittim adam 10 tane vardı 8 ini zaten personel aldı 2 tane kaldı onlarda satıldı dedi avans odeme yaptım forumada bakınca baya avans olarak alan goruyorum adam carsamba veya persembe gelir dedi bence talepten dolayı bu surec 2 haftaya kadar uzayacak gibi direk teslim alanlara hayırlı olsun bekleyenlere allah sabır versin diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

quote:

Orijinalden alıntı: buyukaslan

Ipad mini 2 mi, 3 mü hangisidir??

Ipad mini 2 retina

Bu ürün değil mi hocam? Buysa neden 64 lüğü store da yok anlayamadım.
    http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-2

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.