Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim burada varmış 799 ama almaya değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet ihtiyacım vardı dün aksam Eryaman Vatan Bilgisayar' dan aldım. Kuzenim ihtiyacım olduğunu bildiği için kendisi de almış bana. Dolayısı ile bir tanesi fazla isteyene adığım fiyata elden teslim edebilirim kutusunda. Kutusunu Vatan Bilgisayar' da açtılar ekran krıık çıkabilir kontrolunu yapalım diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Arkadaşlar bizim burada varmış 799 ama almaya değer mi

Değer mi diye soruyor musunuz hocam, ortalık yıkıldı dünden beri
    Ortalama fiyatı 1.300 - 1.400 TL. İhtiyacınız yoksa alın 950 TL. - 1.000 TL. ye satın bence.
  • hackhellfofer H kullanıcısına yanıt
    920'e satsam gider mi acep? bütün 2.el siteleri iPad ilanlarıyla dolmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

920'e satsam gider mi acep? bütün 2.el siteleri iPad ilanlarıyla dolmuş.

Her türlü gider, burada bile arayanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Logitech klavye ile mükemmel oldu arkadaşlar tavsiye ederim.

Hocam bu klavye ayrılıyor mu taşıma esnasında? Yoksa smart cover gibi ekranın üzerine mi kapanıyor? Nedir tam olarak, biraz daha aydınlatabilir misiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

Tablet ihtiyacım vardı dün aksam Eryaman Vatan Bilgisayar' dan aldım. Kuzenim ihtiyacım olduğunu bildiği için kendisi de almış bana. Dolayısı ile bir tanesi fazla isteyene adığım fiyata elden teslim edebilirim kutusunda. Kutusunu Vatan Bilgisayar' da açtılar ekran krıık çıkabilir kontrolunu yapalım diye.

Tabi tabii hep öle olur telefon diye bişey var dimi açar sorar deki arkadas ben gittim iki tane aldım birini satmaya diğerini kullanmaya de bitti bu kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Hocam bu klavye ayrılıyor mu taşıma esnasında? Yoksa smart cover gibi ekranın üzerine mi kapanıyor? Nedir tam olarak, biraz daha aydınlatabilir misiniz...

Smart cover gibi hocam mıktanıs ile birbirine kenetleniyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Tablet ihtiyacım vardı dün aksam Eryaman Vatan Bilgisayar' dan aldım. Kuzenim ihtiyacım olduğunu bildiği için kendisi de almış bana. Dolayısı ile bir tanesi fazla isteyene adığım fiyata elden teslim edebilirim kutusunda. Kutusunu Vatan Bilgisayar' da açtılar ekran krıık çıkabilir kontrolunu yapalım diye.

Tabi tabii hep öle olur telefon diye bişey var dimi açar sorar deki arkadas ben gittim iki tane aldım birini satmaya diğerini kullanmaya de bitti bu kadar

33 yasındayım devlet memuruyum bu tarzda konusmanız hic hos degil
    kimseye yalan soyleyecek degilim. karsınızda cocuk yok konusmanıza dikkat edin.

• quote:

Hocam alıp almamakta çok kararsızım biraz detaylı yorum yapabilirsiniz teknosa ya uğrayıp alacağım. Malzeme kalitesi, tuşlara basilginda verdiği tepkime hızı en merak ettiğim konular cevaplayabilirseniz çok memnun olurum saygılar :)

• Kaçırdık sanırım

1.439 KDV Dahil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

33 yasındayım devlet memuruyum bu tarzda konusmanız hic hos degil
    kimseye yalan soyleyecek degilim. karsınızda cocuk yok konusmanıza dikkat edin.

Aldığım fiyata veririm demişsin zaten, sıkıntı yok bence. Görüp elden alınabilir.

• arkadaşlar ürünü mağazadan aldım ama daha açmadım. aslında tablet niyetim var gibiydi ama çok da acelesi yoktu. 9,7 ye göre ekran boyutu daha mı kullanışsız yoksa tam kararında mı sizce. özellikle 9,7 inch kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum. açıpta pişman olmayayım. aslında birazdan mall of istanbul a gideceğim bakarım orada da ama yine de danışayım dedim ikisini de kullananlara. bu arada ben daha çok internet gezinme, bankacılık uygulama da kullanacağım. çok fazla filmle işim olmaz. zaten tabletten izleyeceğim filmden zevk alamam.
  • 1400 mu olmus :-)
  • İzmir Bornova şubesinde bir adet varmış ancak teşhir ürünü olduğunu söylediler,ilgilenenlere duyurulur.
  • Buradaki şubeden ön ödemeli alayım dedim kabul etmediler, mağaza sorun çıkarmış geçenlerde. Müşteri hizmetleri de onu mağazayla konuşun dedi. Ön ödemeli satmak mağazanın inisiyatifine kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar ürünü mağazadan aldım ama daha açmadım. aslında tablet niyetim var gibiydi ama çok da acelesi yoktu. 9,7 ye göre ekran boyutu daha mı kullanışsız yoksa tam kararında mı sizce. özellikle 9,7 inch kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum. açıpta pişman olmayayım. aslında birazdan mall of istanbul a gideceğim bakarım orada da ama yine de danışayım dedim ikisini de kullananlara. bu arada ben daha çok internet gezinme, bankacılık uygulama da kullanacağım. çok fazla filmle işim olmaz. zaten tabletten izleyeceğim filmden zevk alamam.

Soyle soylim hocam buyukleri kullanmasi bana zor geliyor. Bir sure sonra eliniz agriyor. Tek elle kullanmasi zor. Kilif falan alirsaniz iyice kalinlasiyor falan... Film izlicek olsan koyarsin bir yere karsisina gecersin ama elinde kullanirken buyukluk hakikaten negatif bir etmen.
    En iyisi gidip acilmis bir taneyi incele oyle karar ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Buradaki şubeden ön ödemeli alayım dedim kabul etmediler, mağaza sorun çıkarmış geçenlerde. Müşteri hizmetleri de onu mağazayla konuşun dedi. Ön ödemeli satmak mağazanın inisiyatifine kalmış.

Hangi şube kabul etmedi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Buradaki şubeden ön ödemeli alayım dedim kabul etmediler, mağaza sorun çıkarmış geçenlerde. Müşteri hizmetleri de onu mağazayla konuşun dedi. Ön ödemeli satmak mağazanın inisiyatifine kalmış.

Hangi şube kabul etmedi hocam?

Üsküdar şubesi
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.