Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manisa şubesinde ya bir ya iki tane kalmıştı ben sabah gittiğimde uğrama şansı olan baksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

800 tl ye aldığım tablete 200 lira kılıf masrafı yapmak istemiyorum yokum ucuz ve kaliteli olabilecek kılıf jelatin tavsiyesi

+1
  • Lanet olsun kaçırdık ya. Alacaktım vallahi alacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Lanet olsun kaçırdık ya. Alacaktım vallahi alacaktım

Bitti mi kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüh ben de görmedim ankara da mağazada var mıdır hala bilen var mı
  • Arkadaşlar ben dün aldım ama sim kart takılmadığı için satıp sim kartlısını mı beklesem diyorum. Sim kartlıda da kampanya olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Lanet olsun kaçırdık ya. Alacaktım vallahi alacaktım

Bitti mi kampanya

1400 e çıkmış gene.
  • Anlamıyorum.Çoğu insanın evinde telefonu var bilgisayar var ama neden i pad de olması gerekiyor bizim bu teknolojiye düşgünlüğümüz neden bu kadar fazla illa heryeni çıkan şeyi almak zorunda mıyız telefonu olup bilgisayarı olup neden i pad isteyenlere soruyorum neden ipad ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusoy1097

Anlamıyorum.Çoğu insanın evinde telefonu var bilgisayar var ama neden i pad de olması gerekiyor bizim bu teknolojiye düşgünlüğümüz neden bu kadar fazla illa heryeni çıkan şeyi almak zorunda mıyız telefonu olup bilgisayarı olup neden i pad isteyenlere soruyorum neden ipad ?

Neden değil sen bunu açıkla hocam
    İnsan istediğini alir cılgınlıksa cılgınlık? Ayrıca yanında bilgisayardan daha kücük kullanıslı birşey kullanmak isteyenler alıyor. Ya da kimisi alıp karla satmak için.
    Sizin bunu sorgulamanıza gerek yok, piyasaya göre cok ucuz.

• ulusoy1097 U kullanıcısına yanıt
    Telefon symbian, kafayı yedirtir, alo dışında bir şeye yaramıyor, bilgisayar da 3 kilo. Her yere nasıl götürelim? Ipad benim pantolonun cebine bile sığıyor üstelik çantası ile birlikte

64 Gb dil videoları yükler yükler izlerim, arada Hd filmler vs. de güzel gider, stylus kalemi ile de not defteri yerine kullanırım okulda.

Wifi olan yerlerde internetteki tüm işlerimi de hallederim vs. Yolda, otobüste vs.

C6-01 sadece alo işine yarıyor şimdi o da çok nadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Arkadaşlar ben dün aldım ama sim kart takılmadığı için satıp sim kartlısını mı beklesem diyorum. Sim kartlıda da kampanya olur mu sizce?

Gidin 100-120 tl ye wifi modem alın turkcell-vodafone gibi yerlerden. hattı da takıp, interneti paylaştırırsınız. 6-7 saat kullanım süreleri var zaten doğunun.

Ne gerek var ki hatlısına?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusoy1097

Anlamıyorum.Çoğu insanın evinde telefonu var bilgisayar var ama neden i pad de olması gerekiyor bizim bu teknolojiye düşgünlüğümüz neden bu kadar fazla illa heryeni çıkan şeyi almak zorunda mıyız telefonu olup bilgisayarı olup neden i pad isteyenlere soruyorum neden ipad ?

Sen niye başkası hakkında biz diyerek genelliyorsun ki. Alan alır almayan almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Orijinalden alıntı: hackhellfofer

quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

quote:

Orijinalden alıntı: buyukaslan

Ipad mini 2 mi, 3 mü hangisidir??

Ipad mini 2 retina

Bu ürün değil mi hocam? Buysa neden 64 lüğü store da yok anlayamadım.
    http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-2

+1 bende merak ediyorum. Üretimi durduruldu vs diyecekler hariç.

Hariç demişsiniz ama cevap üretimi durduğu için.

Apple cihaz çıkış ve gidiş tarihleri
    http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Apple_Inc._products

En alta doğru bakarsanız
    November 12 iPad Mini (2nd generation) (16 & 32 GB) iPad current
    iPad Mini (2nd generation) (64 & 128 GB) iPad October 16, 2014

16-32-64-128 12 Kasım'da çıkmış 64 ile 128 16 Eylül'de kalkmış.

October ekim yalnız. Tamamda anlamadığım şu neden vatan gibi bir firma böyle fahiş bir indirim yapıyor lakin 1000 lirayada satsa kapış kapış gidecek bir ürünün 16 lığı bile 1000 e satılırken en ucuz, vatanın 64 ü bu fiyattan vermesi sizce biraz ilginç değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Telefon symbian, kafayı yedirtir, alo dışında bir şeye yaramıyor, bilgisayar da 3 kilo. Her yere nasıl götürelim? Ipad benim pantolonun cebine bile sığıyor üstelik çantası ile birlikte

64 Gb dil videoları yükler yükler izlerim, arada Hd filmler vs. de güzel gider, stylus kalemi ile de not defteri yerine kullanırım okulda.

Wifi olan yerlerde internetteki tüm işlerimi de hallederim vs. Yolda, otobüste vs.

C6-01 sadece alo işine yarıyor şimdi o da çok nadir.

Halen c6-01 kullanmanıza saygı duydum demek ki teknoloji açlığınız yok :) ihtiyaçlarınızı bilerek almışsınız ama ben dahil çoğu kişi bu cihazları ihtiyacı olmayıp sırf fiyatı yüzünden aldı pişmanım açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

800 tl ye aldığım tablete 200 lira kılıf masrafı yapmak istemiyorum yokum ucuz ve kaliteli olabilecek kılıf jelatin tavsiyesi

%50 indirim var, ben dahil birçok kişi aldı, kaçırmayın.
    http://www.spigen.com.tr/iPad-Mini-Mini-Retina-Case-Tough-Armor-Champagne-Gold,PR-436.html

@DrBrave hocam ilk mesaja ekler misiniz? Alacaklara faydalı olacaktır.
    http://www.spigen.com.tr/iPad-Mini-Mini-Retina-Case-Tough-Armor-Champagne-Gold,PR-436.html

• koppa kullanıcısına yanıt
    Tüm dediklerini yapabilirsin ama bunları tam anlamıyla sağlıklı yapabilmen için hem jailbreak e hemde bir kaç tane adaptör/çeviciye ihtiyacın olacak. Bunları temin edip sistemi stabil duruma getirdikten sonra işlerini kolayca halledebilirsin. Tüm adaptör veya çeviricileri bir kenara atayım bir tane Apple TV alırım iPad'i de jailbreak yapar kablosuz olarak AppleTV üzerinden HDMI yoluyla televizyonunuza verileri veya her şeyi aktarabilirisiniz.
  • Beyler bu urun Vatan'da indirime girmeden once uzun sure boyunca 1028TL'den satildi. Yani adamlar 1400'den 800lere indirmediler. Vatan'a gore normal bi indirim oldu. Zaten 64lukler piyasada yok gibi bir sey artik. O yuzden okuzun altinda buzagi aramaya gerek yok neden boyle bi indirim yaptilar diye. Adamlar artik uretilmeyen bi mali stoklardan erittiler, surumden kazandilar.

• Ipad mini 2 retina 64gb Uygun fiyattan satmayı düşünen varsa İstanbul içinden elden alabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hackhellfofer

quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

quote:

Orijinalden alıntı: buyukaslan

Ipad mini 2 mi, 3 mü hangisidir??

Ipad mini 2 retina

Bu ürün değil mi hocam? Buysa neden 64 lüğü store da yok anlayamadım.
    http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-2

+1 bende merak ediyorum. Üretimi durduruldu vs diyecekler hariç.

Hariç demişsiniz ama cevap üretimi durduğu için.

Apple cihaz çıkış ve gidiş tarihleri
    http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Apple_Inc._products

En alta doğru bakarsanız
    November 12 iPad Mini (2nd generation) (16 & 32 GB) iPad current
    iPad Mini (2nd generation) (64 & 128 GB) iPad October 16, 2014

16-32-64-128 12 Kasım'da çıkmış 64 ile 128 16 Eylül'de kalkmış.

October ekim yalnız. Tamamda anlamadığım şu neden vatan gibi bir firma böyle fahiş bir indirim yapıyor lakin 1000 lirayada satsa kapış kapış gidecek bir ürünün 16 lığı bile 1000 e satılırken en ucuz, vatanın 64 ü bu fiyattan vermesi sizce biraz ilginç değil mi?

ilginç değil aslında 16 gb 800 e almıştır 1000 e satar ,64 gb olanı 600 e almıştır 800 e satar , bu kadar ucuz nasıl temin etti orası önemli olan rusya olayı mantıklı gibi.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.