Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uzay grisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Ben de az önce diğer mağazanın ürününü almak üzere uğradım. Anladığım kadarıyla personel bu konuda çabalamak istemiyor. Karşı mağazadan zorluk çıkartıldığını, cihazı başka mağazanın satmasını istemedikleri için kapalı ürünlerin teşhir ürünü olduğunun söylendiğini duydum. Görevi dün akşam 5 mağazayı aradığını, hiçbirinden sonuç alamadığını söyledi.

merhaba;

ben afyon vatandan satın aldım ve orada bana internette sadece kapalı kutu stoklarının gözüktüğünü teşhir olanların gözükmeyeceğini söylediler bilginize.

Görevlinin söyledikleri mantıklı geldi, sonuçta karşı tarafın yalanına bakıyor bu iş, ben zaten geçen hafta kredi kart kampanyası dahil 16 gb retina miniyi 724 tL'ye almıştım, bu biraz keyfe keder bir alışveriş olacağı için üstelemedim de. Ama gönlümden geçen de yüklü bir stok miktarı ile toplu alım yapan tüccarların elinde cihazların patlaması. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün saat 21.45 gibi 3 4 şubeyi aradım. Bitanesinde uzay grisi varmış. Bugün sabah havale yaparak yaptım ödemeyi mağazaya. Yarın kargoya verilecek bakalım. Ankara'da hiçbir yerde bulamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

quote:

Ben de az önce diğer mağazanın ürününü almak üzere uğradım. Anladığım kadarıyla personel bu konuda çabalamak istemiyor. Karşı mağazadan zorluk çıkartıldığını, cihazı başka mağazanın satmasını istemedikleri için kapalı ürünlerin teşhir ürünü olduğunun söylendiğini duydum. Görevi dün akşam 5 mağazayı aradığını, hiçbirinden sonuç alamadığını söyledi.

merhaba;

ben afyon vatandan satın aldım ve orada bana internette sadece kapalı kutu stoklarının gözüktüğünü teşhir olanların gözükmeyeceğini söylediler bilginize.

Görevlinin söyledikleri mantıklı geldi, sonuçta karşı tarafın yalanına bakıyor bu iş, ben zaten geçen hafta kredi kart kampanyası dahil 16 gb retina miniyi 724 tL'ye almıştım, bu biraz keyfe keder bir alışveriş olacağı için üstelemedim de. Ama gönlümden geçen de yüklü bir stok miktarı ile toplu alım yapan tüccarların elinde cihazların patlaması. :)

inşallah demekten başka birşey yapamıyoruz maalesef.

şahsen ben de afyondan dönerken yol üzerindeki vatana şansa girdim ve son ürün dediler 6 tane gelmiş 1 tanesini mağaza müdürü almış.benden öncekini alan arkadaşla da kasada karşılaştım.

daha jelatinlerini bile açmadım ben de ihtiyaç fazlası aldım gerek var mıydı diye düşünüp duruyorum...

benzer kampanyaların farklı mağazalarda olacağını düşünüyorum.malum mediamarkt ta demo ürün olduğu söylense de retina 16 gb lığı 699 tlden sattı bir süre.bu ürünler için de rusyadan deniliyor yani resmi fiyatın altındaki satışlar için hep bir bilgi kirliliği üretiliyor diye düşünmekteyim.

• ipad mini için sadece arka sert plastik kılıf lazım. Alan var mı buradan. veya tavsiye verecek olan? uygun fiyatlı olması gerekli...
  • hackhellfofer H kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teknosa da öyle bir durum olduğu için dedim belki vatanda da aynı durum vardır.
  • Logitech ın big bang case ıs unı teknosada gördüm müthiş bi kılıf, 249 tl gbi fiyatı var. Ekran koruyucu olarak ttec almayı düşünüyorum.

• Çorlu'da bayağı uğraştırdılar. Sonuç olarak ben de Tekirdağ merkezden aldım biraz uğraşarak.
  • Arkadaşlar ankara'da olup cihazı yine aynı fiyattan satmayı düşünen var mı? Kendim için kostururken ihtiyacı olan bir arkadaşa söylemeyi unuttum bugün aklıma geldi biraz vicdan azabı duydum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone da %20 yi görünce şarja takıyorduk. Ilk kullanımda 70 ile başladım şu an %22 de , tamamını bitirip öle mi şarja takayım? Yoksa %10 da mı şarja takayım?

• N11'de Dijitall mağazasında 999 Tl. Sadece gümüş var 5 adet. Mağaza ne kadar güvenilir bilemiyorum. Ben K.Maraş Vatan'dan aldım.
    Yıldızlı alışveriş kuponlarından 1000/222 Tl'lik hesap Çek&Takas bölümünde 90-100 Tl aralığında satılıyor.
    Yıldızlı alışveriş kuponu, N11 Bonus ve Bonus BOSYOK kampanyasıyla 803 Tl'ye geliyor.
    1000-132 (222 Tl'lik Yıldızlı alışveriş kuponunu 90'a aldığımızı düşünürsek)-55 Tl N11 Bonus-10 Tl Bonus (BOSYOK kampanyasından)=803 Tl.
    Tabi 222'lik kuponunuz varsa 713'e gelir ipad mini retina 64 GB'lık.
    http://www.n11.com/apple-ipad-mini-me281tua-retina-64-gb-wifi-gumus-P41069435

• 2013 Nisan'da Ipad Mini 32Gb her yerde 1000 üzeriyken Vatan'da yine böyle bir indirim olmuştu, 831'e almıştım. Bu indirimler bu oranda bir tek Vatan'da oluyor nedense...

• quote:

Orijinalden alıntı: Befega19

Tüm dediklerini yapabilirsin ama bunları tam anlamıyla sağlıklı yapabilmen için hem jailbreak e hemde bir kaç tane adaptör/çeviciye ihtiyacın olacak. Bunları temin edip sistemi stabil duruma getirdikten sonra işlerini kolayca halledebilirsin. Tüm adaptör veya çeviricileri bir kenara atayım bir tane Apple TV alırım iPad'i de jailbreak yapar kablosuz olarak AppleTV üzerinden HDMI yoluyla televizyonunuza verileri veya her şeyi aktarabilirisiniz.

Çok tşk ederim ilgin için. Zaten evde duran wifi bir cihaz olacağı için JB yapıcam bu akşam. JB den dönüş de rahat anladığım kadarıyla.

Itunes kullanmamak için bile JB yapmak yeterli bir sebep. İçine bolca dosya atmam lazım zaten

• manisa vatanda hala var 2 adet spacegray fiyat 799 tl

• İlginç yada değil koskoca firma çok güzel reklamını yaptı benimde ihtiyacım vardı çok güzel denk geldi.Ürün sorunsuz kusursuz zaten TU/A ile bitiyor ülkemiz için üretilen cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

iPhone da %20 yi görünce şarja takıyorduk. Ilk kullanımda 70 ile başladım şu an %22 de , tamamını bitirip öle mi şarja takayım? Yoksa %10 da mı şarja takayım?

Hocam sizi bahsettiğiniz durum Nokia 3310 lar döneminde kaldı. Lityum-İon pillerde böyle bir durum yok.
    Sadece ayda bir kez bataryayı boşaltıp, tam şarj etmeye dikkat edin.
    Fırsat buldukça da şarja takın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Çorlu'da bayağı uğraştırdılar. Sonuç olarak ben de Tekirdağ merkezden aldım biraz uğraşarak.

Hayırlı olsun fırat. Nasılsın kardeş hatırladın mı beni
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Jelatin olarak Buff, kılıf olarak Dark ve Spigen öneriyorum. Ben şahsen böyle kullanıyorum.

• Ilk şarjı nasl yaptınız? Tamamını bitirip mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Jelatin olarak Buff, kılıf olarak Dark ve Spigen öneriyorum. Ben şahsen böyle kullanıyorum.

Aynen spigenden şaşmayın derim. Buff biraz pahalı ama hakkını veriyor.

@navigator_ tak şarja dolsun, takılmayın bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.