Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Buradaki şubeden ön ödemeli alayım dedim kabul etmediler, mağaza sorun çıkarmış geçenlerde. Müşteri hizmetleri de onu mağazayla konuşun dedi. Ön ödemeli satmak mağazanın inisiyatifine kalmış.

Zorlayın hocam avans yoluyla sipariş geçiyorlar, olmadı mağaza müdürüyle görüşün. yardımcı oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Fiyat arttırıldı. Konu kapatılabilir.

Fiyat hala aynı, netteki fiyat ile mağaza fiyatını karıştırıyorsunuz.
  • hackhellfofer H kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla netteki fiyat geçerli oluyor. Yani barkodu okutunca netteki fiyat çıkmıyor mu? Yanlışlık varsa düzeltelim
  • Ben de az önce diğer mağazanın ürününü almak üzere uğradım. Anladığım kadarıyla personel bu konuda çabalamak istemiyor. Karşı mağazadan zorluk çıkartıldığını, cihazı başka mağazanın satmasını istemedikleri için kapalı ürünlerin teşhir ürünü olduğunun söylendiğini duydum. Görevi dün akşam 5 mağazayı aradığını, hiçbirinden sonuç alamadığını söyledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanda bile bitmis isterseniz siparis edelim dedi yok dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Ben de az önce diğer mağazanın ürününü almak üzere uğradım. Anladığım kadarıyla personel bu konuda çabalamak istemiyor. Karşı mağazadan zorluk çıkartıldığını, cihazı başka mağazanın satmasını istemedikleri için kapalı ürünlerin teşhir ürünü olduğunun söylendiğini duydum. Görevi dün akşam 5 mağazayı aradığını, hiçbirinden sonuç alamadığını söyledi.

merhaba;

ben afyon vatandan satın aldım ve orada bana internette sadece kapalı kutu stoklarının gözüktüğünü teşhir olanların gözükmeyeceğini söylediler bilginize.
  • Kaçırdık kampanyayı iyimi :(
  • 1 saat önce ön ödemeli almak için ankara Sogutozune gittim yetkili kişiyle yarim saat tartismama ragmen alamadım.yetkili kisi bana yuzlerce ön odemeli siparis aliniyor subelerde vatan bunun çoğunu temin edemiyecek bosyere beklersiniz ve temin edilemezse paranizi iade edemeyiz onun yerine cek veririz dedi
  • Sanırım vatan merkezden yazı gitti subelere o yuzden avans satıs yapmıyorlar umarım stoklardan 200 300 adet cıkar yoksa baya bekleriz gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Bildiğim kadarıyla netteki fiyat geçerli oluyor. Yani barkodu okutunca netteki fiyat çıkmıyor mu? Yanlışlık varsa düzeltelim

Mağaza fiyatı ile net fiyatı aynı olmayabiliyor hocam. Bazen mağaza, bazen de net mağazası indirimli olabiliyor.
    Geçenlerde bir arkadaşım netteki fiyatına ladanıp 2 tane ldc tv almaya gitti ama arada 500 TL den fazla fark vardı.
  • Vatanın stoklarını bitirenlere hayırı olsun, kaçıranlara geçmiş olsun.

Benim gibi ihtiyacı olmadan alanlar için ne desem bilemedim, boş mezar bulsak gircek gibiyiz.
  • Az önce Yalova Vatan şubesiyle görüştüm. İnternetteki fiyatla aynı değil arkadaşlar. Mağzada 799tl den verildiğini söyledi. Ama ne yazıkkı stoklarında kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mosley

1 saat önce ön ödemeli almak için ankara Sogutozune gittim yetkili kişiyle yarim saat tartismama ragmen alamadım.yetkili kisi bana yuzlerce ön odemeli siparis aliniyor subelerde vatan bunun çoğunu temin edemiyecek bosyere beklersiniz ve temin edilemezse paranizi iade edemeyiz onun yerine cek veririz dedi

Böyle bir durum söz konusu olamaz ben on ödemeli aldım cihaz çrş günü gelecek en geç dedi eğer çek verelim derse asla kabul etmem sonuçta 800 lirayı çeke döndürmenin manası yok.
  • 800 tl ye aldığım tablete 200 lira kılıf masrafı yapmak istemiyorum yokum ucuz ve kaliteli olabilecek kılıf jelatin tavsiyesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam hicbir sey anlamadim bu vatanda her sube kendi kafasina gore takiliyo
  • arkadaslar samsun vatanda ön ödemeli olarak parayı ödüyomussunuz sonra 3 gün içinde ürün geliyomus gözlüklü kısa boylu bıyıklı bir çalısan dedi şimdi çıktım ordan samsunda olanlara duyurulur.air 128 gb oldugundan ihtiyac duymadım ama içim gitti alsammı diye satarım 1000 tl ye 1 hafta sonra dedim ama bosverr:)))ben öle çakallardan olmayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün üyelik alıp, ipad satmaya çalışan arkadaşlardan uzak durun donanimhaber ahalisi.
  • 1.439 buney lan
  • Mall of istanbul da ürün yok arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.