Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kılıf baktım bugün forum Bornova Dr de , hiç bişey yok, ozaki vardı 106 tl. İnternetteki gbi geniş değildi ürünler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneunu satan bilge

Neden ucuz olduğuna ilişkin konunun Rusya ile ilgisi yok muhtemelen, cihaz Türkiye modeli ve Apple Türkiye garantili. Belki Rusya'ya da aynı cihaz gidiyordur, bilemem...

Konuyla ilgilenen arkadaş ucuzluğun nedenini Appledan gelen talimat olarak açıkladı:

"Ipad Mini Retina 64lük üretilmiyor artık, Çünkü mini 3 pazarını etkiliyor. Mini 2 ile 3 birebir tamamen aynı, sadece touch id farkı var. Mini 3 te 16 dan sonra 64lük var. Dolayısıyla stoktaki mini 2 64 modeli onun Önünü tıkıyor. Zaten dünya genelinde yeni uretim mini2 64 Satış da yok"

Arkadaşlar ucuzluk için sebep aramaya çalışmayın boşuna. Stoklar kadar devam eder bu, yoksa Apple ürünlerini değil mediamarkt Amazon olsa ciddi bir indirim ile satamaz sürekli, firmanın fiyat politikası var, iPad mini 3ü baltalayan 64lukleri piyasadan silin demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneunu satan bilge -- 21 Aralık 2014; 21:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet hocam haklısınız sanırım şu an apple Store'da 64 lük mini 2 yok. Fiyatlar bu sekilde devam etmez.

• Arkadaslar duyurumu tekrar etmek istiyorum.dun aldigim kampanyali cihazi ayni fiyattan satiyorum.isteyenler pm atabilir.iyi aksamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Beyler bu urun Vatan'da indirime girmeden once uzun sure boyunca 1028TL'den satildi. Yani adamlar 1400'den 800lere indirmediler. Vatan'a gore normal bi indirim oldu. Zaten 64lukler piyasada yok gibi bir sey artik. O yuzden okuzun altinda buzagi aramaya gerek yok neden boyle bi indirim yaptilar diye. Adamlar artik uretilmeyen bi mali stoklardan erittiler, surumden kazandilar.

hocam herhangı bır lınk varmı gecmıse aıt yada yazı vs 1028 satıldıgına daır

ipad mini retina 64 gb 1028 den satlmıs olsa uzun sure mutlaka burda paylasılırdı
  • O mini 2 (retina) değil, olsa olsa mini 1 olabilir. Apple Türkiye altında (ciddi bir indirim ile) fiyata sürekli satış mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneunu satan bilge -- 21 Aralık 2014; 22:39:43 >
  • quote:

quote:

Neden ucuz olduğuna ilişkin konunun Rusya ile ilgisi yok muhtemelen, cihaz Türkiye modeli ve Apple Türkiye garantili. Belki Rusya'ya da aynı cihaz gidiyordur, bilemem...

Konuyla ilgilenen arkadaş ucuzluğun nedenini Appledan gelen talimat olarak açıkladı:

"Ipad Mini Retina 64lük üretilmiyor artık, Çünkü mini 3 pazarını etkiliyor. Mini 2 ile 3 birebir tamamen aynı, sadece touch id farkı var. Mini 3 te 16 dan sonra 64lük var. Dolayısıyla stoktaki mini 2 64 modeli onun Önünü tıkıyor. Zaten dünya genelinde yeni uretim mini2 64 Satış da yok"

Arkadaşlar ucuzluk için sebep aramaya çalışmayın boşuna. Stoklar kadar devam eder bu, yoksa Apple ürünlerini değil mediamarkt Amazon olsa ciddi bir indirim ile satamaz sürekli, firmanın fiyat politikası var, iPad mini 3ü baltalayan 64lukleri piyasadan silin demiş.

Vatanın fiyat politikası bugünlerde biraz garip. Macbookpro (halk arasındaki adıyla fatbook) -MD101 almayı planlıyordum, bugünlerde genel fiyat 2700-2900 bandında. Ama vatanda webe özel sınırlı stokta 2599'a satıldı, sayaçta hergün düştü. Tam 2599 TL fiyatlı adet bitti, şimdi 2589'a satmaya başladılar, sınırlı stok kampanya vb ibareleri de kaldırıp. O yüzden arada derede stok bulurlarsa yine uygun fiyata satılabilir. Biraz da vatan yıl sonu kapatmak amacıyla elindeki ürünü taban fiyata çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Beyler bu urun Vatan'da indirime girmeden once uzun sure boyunca 1028TL'den satildi. Yani adamlar 1400'den 800lere indirmediler. Vatan'a gore normal bi indirim oldu. Zaten 64lukler piyasada yok gibi bir sey artik. O yuzden okuzun altinda buzagi aramaya gerek yok neden boyle bi indirim yaptilar diye. Adamlar artik uretilmeyen bi mali stoklardan erittiler, surumden kazandilar.

hocam herhangı bır lınk varmı gecmıse aıt yada yazı vs 1028 satıldıgına daır

ipad mini retina 64 gb 1028 den satlmıs olsa uzun sure mutlaka burda paylasılırdı

Apple.com.tr'de "ipad mini 3 64 GB Wifi" fiyatı 1449. Yani mini 2 64 GB Wifi modelin fiyatı 1400 falan değil. Aynı şekilde apple.com.tr'de yer alan ipad mini 2 32 GB Wifi model de 1029 TL. Bu durumda mini 2 64 GB modelin fiyat olarak bu iki cihaz arasında olması gerekiyor. Geçenlerde de bir teknomarkette Iphone 6'nın %5 şok şok şok indirimle 2349 TL'ye satıldığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 21 Aralık 2014; 23:41:31 >

• %4 luk bir fiyat farkından (2700-2589) bahsediyorsunuz dikkatinizi çekerim, biten ipad mini 2 için ise neredeyse %40 lık bir fiyat farkı söz konusu.

Bunun tek açıklaması var, zaten çok az kalmış olan 64 luk stok tüketilmeli idi, ki hali hazırda tüketildi...

• Hocam 2-3 haftadır indirim olsun da alayım diye iPad kovalıyorum. Hatta bi ara almak için Vatan'a gittim almak için, uzun uzun inceledim nedense almadan çıktım. Retina olduğuna eminim yani. Araştırmaya başladığımdan beri Vatan'da fiyat 1028 lira. Hatta bir kaç konuya mesaj bırakmıştım linklerini vereyim:

10 Aralıkta yazmışım: http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100347194

18 Aralıkta: http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100616753

17 Aralıkta: http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100597648

• Dediğiniz doğrudur, çünkü ipad mini 3 64 GB modelin apple.com.tr'de fiyatı 1449 TL. mini 2'nin 64 GB modelinin 1400 küsur olması olanaksız (geçen yıl top ürünken olası ama şu anda besin zincirinin alt halkası oldu).

1400 küsur vereceksem gider touch id'li mini 3 64 GB alırım.

MD101 modelin de apple.com.tr fiyatı 2999 TL, ME276 16 GB mini 2 model de Apple.com.tr'de 879 iken birçok teknomarkette 750 bandına alınabiliyor (geçen hafta kredi kartı kampanyası vs ile 720 TL civarına malettim).
    Daha önce verdiğim örnekte de iphone 6'yı indirimle 2349 TL'e satan yerler mevcut.
  • Kullanmış olduğum klavyeyi merak eden arkadaşlar olmuştu sizler için bir inceleme hazırladım dileyenler bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_100742328/f_//tm.htm#100742843
  • Vatanda genelde mantıksız fiyatlar olduğu için tablet vb konularda, bana garip geldi 1028. Kampanya olmadan piyasadan 2-3 yüz TL bile aşağı olsa aynı ürün (dediğiniz fiyata) , talan olurdu diye düşünüyorum, zaten biterdi. Ki, vatan maillarina baktım öyle bir kampanya da yok. Ne siz ne de ben kanıt sunabildiğimize göre konuyu kapatıyorum kendi açımdan :)

Vatanda Mantıksız fiyatlar diyorum ya, bakın şimdi 1400+ TL diyor bu ürüne. Mini 2 ret, mini 3ten pahalı şu an vatanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneunu satan bilge -- 22 Aralık 2014; 6:32:42 >
  • Arkadaşlar aldığı ipad ı aynı fiyattan ya da 850 TL gibi bir rakamdan satmak isteyenler ne derece güvenilir? Peşin olarak alan arkadaşların birinden ipad almak istiyorum, nasıl guvenebilirim?

• @shevaozzy sanalpazar üzerinden satın alabilirsiniz.
    Konuyu başlatan arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackhellfofer

@shevaozzy sanalpazar üzerinden satın alabilirsiniz.

Elden kapalı kutu faturalı alsam ters bir durum olmaması adına ürünü nasıl kontrol edebilirim

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: shevaozzy

quote:

Elden kapalı kutu faturalı alsam ters bir durum olmaması adına ürünü nasıl kontrol edebilirim

Teşekkürler

Elden alacaksanız, satıcıya söylersiniz, açıp kontrol edeyim, bir sıkıntısı yoksa alırım dersiniz.
    Kapalı kutu olabilir ama içinden hıyar da çıkabilir ki zamanında çıkmıştı
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Elden alacaksanız, satıcıya söylersiniz, açıp kontrol edeyim, bir sıkıntısı yoksa alırım dersiniz.

Aynen öyle :)

En iyisi vatan mağazasına gidip orada ürünün orjinalligini kontrol ettirmek sanırım, iphone un sitesinde ürünün orjinalligini sorgulayacagimiz bir sayfa var mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Aynen öyle :)

En iyisi vatan mağazasına gidip orada ürünün orjinalligini kontrol ettirmek sanırım, iphone un sitesinde ürünün orjinalligini sorgulayacagimiz bir sayfa var mı

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.