Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

beyaz ipad de hangi renk daha güzel duru sizce

http://www.spigen.com.tr/iPad-Mini-Mini-Retina-Case-Tough-Armor-Silver,PR-437.html

bende bunu alacam gibi jelatine de gerek yok gibi?
  • Arkadaşlar kampanya bittimi? Alma şansımız varmi hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma sabahi aldigim urun hala kargoya verilmedi. Keske gidip Cevizlibagdan alsaydim 15 dk mesafe, usengeclikten gitmedik kac gundur kargo bekliyoruz.

• Benim aldığımda power ya da kilit tuşu oynuyor yukarı aşağı hareket ettirince, böyle bir sıkıntısı olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturada ürünün kutusunda yazan seri numarası yazıyor, arkadaşların dediği gibi selfsolve.apple adresinde bu seri numarayı denersiniz hocam. Kapalı kutu zaten, yine denildiği gibi alıcıysanız açmanıza satıcı bir şey demeyecektir ürünü açınca da bir kez daha seri numarası kontrolu yaparsınız..

edit:anlık hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert_1 -- 22 Aralık 2014; 14:58:22 >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar

• Konuyu açan arkadaşım canını yirim kaç aydır 16 nın fiyatının düşmesini beklerken gördüğüm anda hemen gidip aldım. Bugün fırsatım oldu yazmak için teşekkürler tekrardan ;)
  • Arkadaşlar, haftasonun kampanyadan aldığım iPad retinayı hem daha önce hiç iOS kullanmadığım için hem de telefonumu değiştireceğim için satmayı düşünüyorum. Forumun gazına gelip alanlardanım sadece.
  • 3 saatte %48 den %72 ye çıkması normal mi?

• @theologist benim power tuşta sanki hafif oynuyor,bir sorun olur mu acaba arkadaşlar

• Merhaba alanlara hayırlı olsun tabletten bende almıştım ama maalesef kargoda başına iş geldi. İnanması zor bir olay gerçekten.
    Kargodaki ürünüm evime getirilirken başka bir sokakta araca hırsız girmiş.Şirket zararımı tazmin ederse ki etmesi gerekir ben ürünü kampanyalı almıştım.
    Şimdi o fiyata almam mümkün değil. Faturadaki bedeli mi iade eder ,piyasa fiyatını mı iade eder yoksa aynı ürünü mü alıp bana mı verir?Bu durumda sonuç ne olur kestirebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 22 Aralık 2014; 20:17:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mickey444

@theologist benim power tuşta sanki hafif oynuyor,bir sorun olur mu acaba arkadaşlar

Ses tuşları sağlam ama power tuşu laşka sonra Kullanıcı hatası vs derler uğraşır dururuz. Herkes de mi aynı problem var?

• Dayanamayıp aldım miniyi ama,parayı borçlandım bir arkadaşa o nedenle IPad air 16 gb ı satmayı düşünüyom,ıstanbul içi elden verebilirim.gold dan almıştım.14-15 ay garantisi vardır,hiç bir sorunu kusuru,üzerinde tek bir çizik yoktur.logitech kilifiyla kullandim,kolay kolay benden başkasına elletmedim daha mobil kullanmak icin miniyi aldım,yoksa airi satmayi düşünmüyordum,fiyat 849 tl üzerinde 50 tl değerindeki ttech ekran koruyucu bulunmakta,o hediyem son olarak isteyene +50 tl ye logitech marka orijinal kılıfı verebilirim,kilifin satış fiyatı apple store da 149 tl,ben 99 a medimarktan almıştım.ilgilenenler pm ile ulaşabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

@theologist benim power tuşta sanki hafif oynuyor,bir sorun olur mu acaba arkadaşlar

Ses tuşları sağlam ama power tuşu laşka sonra Kullanıcı hatası vs derler uğraşır dururuz. Herkes de mi aynı problem var?

Arakadaşlar eğer bu sorun olarak tespit edilirse ayıplı ürün statüsüne girer. Değişim gerektirir. Vatana bence götürün. 30 gün süre var.

• Servis falan derlerse ürünü hurda olarak geri almayalimda
  • quote:

quote:

quote:

Arakadaşlar eğer bu sorun olarak tespit edilirse ayıplı ürün statüsüne girer. Değişim gerektirir. Vatana bence götürün. 30 gün süre var.

Sizin power tuşu oynamıyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin power tuşu oynamıyor mu?

Daha fırsat bulupta kutusundan çıkaramadım ki

• Benim de Power tuşu oynuyor hafif... Önemsiz bir şey.

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    ''Kargo tutanağını imzalamadan önce ürününüzün kutusunun taşımadan dolayı hasarlı olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Kutuda herhangi bir nedenle hasar var ise teslimatla ilgili hiç bir belgeyi imzalamadan kargo yetkilisine tutanak tutulması için kutunuzu iade ediniz. Size tarafımızdan yeni ürünleriniz derhal gönderilecektir. Kutusu hasarlı olan ürünlerin teslim alınması durumunda içindeki ürünlerin hasarından veya eksikliğinden vatanbilgisayar.com sorumlu değildir."

Vatan Bilgisayarın sitesinde bu bilgiler mevcut, kesinlikle senin zararın tazmin edilecektir hocam. Burda sorumluluk Vatan Bil.'da ve ürün hala stoklarda mevcut olduğu için sana yenisini göndermesi gerekir benim fikrime göre.
  • quote:

beyaz ipad de hangi renk daha güzel duru sizce

http://www.spigen.com.tr/iPad-Mini-Mini-Retina-Case-Tough-Armor-Silver,PR-437.html

alamadan bitti iyi mi

bir tek lacivert kaldı ama beyaz ipad için nasıl olur.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.