Şimdi Ara

iPad mini,retina ekransız MacBook Pro almamaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mart ya macbook pro retina yada retinasız macbook pro alacağım.eğer retina alırsam,ipad mini alamayacağım ama retinasız alırsam ipad mini alacağım.
    sizce macbook pro 2011 yerine retina mı?yoksa hem 2011 hem de ipad mini mi (ipad mini 1)

• Retina macbook pro yeter de artar. Macdeki deneyim iosla karşılaştırılamaz. retina macbook alırsam bir dakika düşünmem ipad ve 2011 mbpyi.retinasız macbook eskidi iyice. Opsiyon filan eklesek de çok pahalıya geliyor gereksiz. Bu yüzdeb retina macbook. Ipad mini çok güçsüz bir cihaz ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohan -- 13 Aralık 2013; 9:43:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam retina macbook pro alırdım.

• 15 inch 2013 model Macbook Pro Retina 16 GB ram kullanıyorum. Çok güzel alet ama bir zamandan sonra sıkıyor :) iPad mini retina siparişi verdim, onu bekliyorum.
  • Hem retina hemde ipad mini retina al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

15 inch 2013 model Macbook Pro Retina 16 GB ram kullanıyorum. Çok güzel alet ama bir zamandan sonra sıkıyor :) iPad mini retina siparişi verdim, onu bekliyorum.

Katılıyorum mac bir süre sonra sıkıyor ama asla kendisinden vazgecirmiyor, bende aos'dan rMini beklemedeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Retina macbook pro yeter de artar. Macdeki deneyim iosla karşılaştırılamaz. retina macbook alırsam bir dakika düşünmem ipad ve 2011 mbpyi.retinasız macbook eskidi iyice. Opsiyon filan eklesek de çok pahalıya geliyor gereksiz. Bu yüzdeb retina macbook. Ipad mini çok güçsüz bir cihaz ayrıca.

Güç gerektirecek hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
    Her programa ayrı lisans ücreti ödemek nasıl bir duygu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Retina macbook pro yeter de artar. Macdeki deneyim iosla karşılaştırılamaz. retina macbook alırsam bir dakika düşünmem ipad ve 2011 mbpyi.retinasız macbook eskidi iyice. Opsiyon filan eklesek de çok pahalıya geliyor gereksiz. Bu yüzdeb retina macbook. Ipad mini çok güçsüz bir cihaz ayrıca.

Her programa niçin lisans ücreti ödeniyormuş? Windows gibi kolaylıkları var lisanslarda.
  • arkadaşlar bende mac almayı düşünüyorum. retina mbp 13 inç telefon s3 pc 5 senelik asus artık kasım kasım kasılan telefon ve laptoptan sıkıldım yağ gibi akan bir cihaz düşünüyorum sizce nasıl ? mbp alamazsam air alayım mı retinasız ?
  • quote:

quote:

Mac kullanmıyorum şu an. Powerbook G4 kullandım, o da babamındı. Lisans ödeme zorunluluğu yok, birliktesinde çok iyi programlar geliyor. Bir iki işlemle lisans sorununu ortadan kaldırabilirsiniz

• quote:

quote:

Mac, "ilaç"lamak istediğiniz uygulamalarda Windowsta olduğu gibi taklalar attırmıyor. Ya kendiliğinden o şekilde geliyor ya da tek tıkla yama yapılabiliyor. Yine de Mac AppStore u kullanmak çok mantıklı çünkü güncellemeler iOS te olduğu gibi tek click le güncelleniyor. Diğer türlü güncellenmiş versiyonları bulup kurmak gerekli manuel olarak... Yani kısaca düşündüğünüz gibi her programı ücretli kullanmak zorunda değilsiniz

@brise - Herhangi bir elektronik markete gidip retinalı ve retinasız MacBook Pro yu karşılaştırırsanız zaten kararı zaman geçmeden vereceksiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 13 Aralık 2013; 11:39:05 >

• iPad mini retinasız olucak
    Ya iPad mini 1+Macbook air 2011 ya da 2013 Macbook retina olacak.Hangisi?

• Bütçe kısıtlamanız olduğunu düşünerek söylüyorum: Retinasız (2011 sonu ya da 2012 ortası çıkışlı) az kullanılmış ikinci el bir MacBook Pro böylece dahili DVD-Writer, LAN, akü değiştirme, ucuza 16GB RAM takma imkanınız olur, yeni modellerin hiçbirinde bu imkanlar yok! Artan parayla iPad Air.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.