Şimdi Ara

iPad Mini video inceleme 'Oyun, internet, sosyal ağ için tek cihaz' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
4.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • appstore'un geç yüklenme sorunu ipad3'te ve iphoneların hepsinde var.(iphone 5'i bilmiyorum).ipad mini'nin bence en çok eleştirilecek tarafı fiyatı.kesinlikle çok pahalı.donanım olarak yeterli görmeyenler olabilir ancak ios gibi bir işletim sistemi için çok yeterli.düşünün 3gs gibi 600mhz işlemcili 256mb ramli bir telefonda bile ios6 gayet akıcı çalışıyor ve appstoredaki oyunların uygulamaların hemen hemen hepsini çalıştırabiliyor. ipad mini'de performans olarak tatmin edecektir kesinlikle.

• Arkadaşlar Merhaba,

Bazı arkadaşlar Nexus 7 varken bu cihaz hiç bir şeyi hak etmiyor demiş :) Nexus 7'i de incelemiş biri olarak eğer Android yüklü bir tablet ile iOS yüklü bir tableti karşılaştırabiliyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum. Kullandığım telefon One X ve Android'ten cep telefonu işletim sistemi olarak çok memnunum ama henüz tablete yazılımlar bir elin parmaklarını geçmemişken Tablet'lerde Android kullanmak hiç te mantıklı değil ki tarayıcı ve yeni nesil oyunlardaki Tegra sorunları zaten herkes tarafından bilinen bir şey. Eğer gameloft veya benzeri uç seviye grafiklere sahip oyunlar süren bir firmanın oyununu çıkar çıkmaz satın almak isterseniz takıla takıla oynamayı baştan kabul etmişsiniz demektir.

Nexus 7'i tek özel yapan şey fiyatı, fiyatı ucuz diye de ondan çok daha fazlasını sunan bir tablete kötü diyemeyiz. Sonuç olarak Nexus 7'e inceleme sonunda fiyat/performans ödülümüzü de verdik. Bu konuda hakkı yenemez.

Note 2, Nexus 4 incelemesi nerede diyenler olmuş. Nexus 4 bulursanız bize de haber verin seve seve inceleyelim. Cihazı edinmek için elimizden geleni yapıyoruz ama Google'ın kendi bile Amerika için satacak cihaz bulamazken bizim Türkiye'den telefonu edinmemiz kolay olmuyor.

Note 2 incelemesi ise zaten cihazın ilk duyurulduğu gün pil performansı dışında söylenebilecek bir şey bırakmayan olabildiğince ayrıntılı bir inceleme yayınladık. Bu konuda hakkımızı teslim edeceğinize Note 2 incelemesi nerede kaldı o sayılmaz diyorsunuz :) o incelemeyi bir izleyin ne eksik anlatmışız söyleyin de ona göre yenisini çekelim.

iPad Mini'i eleştirin tabi sonuç olarak sevmek veya sevmemek konusu kullanıcının zevkleri ve ihtiyaçları ile doğru orantılı ama önce kullanın. Kullanmadan, cihazın sunduğu fonksiyonların nasıl çalıştığını 1e1 deneyimlemeden konuşmak hata olacaktır. Nexus 7'den malzeme kalitesi ve ağırlık olarak daha üstün bir cihaz var :) Twitter'ı kullanırken fotoğraf çekip paylaşamadığınız Nexus 7 ile aynı kategoriye koymak yanlış olacaktır.

Ek olarak şuradan para aldınız buradan böyle yaptınız o yüzden incelemeleriniz Apple ürünleri olunca yanlı oluyor diyenlere ise tek tavsiyem sakinleşip Samsung, HTC, Nvidia ve AMD incelemelerine gelen yorumlara bakmaları. Herkes kendi satın aldığı ve beğendiği dışında bir başka markanın cihazı incelendiğinde yok efendim taraflısınız siz para aldınız diyor. Sonuç olarak biz inceleme ürünlerini firmalardan temin ediyoruz, gönül bağı kuracak kadar büyük miktarlarda para verip veya uzun süre taksit yükü altına girip bu cihazlarla en az 1 sene geçirme gibi bir zorunluluğumuz yok. Bu durumda yanlı olan kim düşünmek gerekli.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Retine ekranli olsa daha iyi olurdu aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

iPad 2 hala üretimde. iPad 3 üretimden kalktı. Bence donanım olarak aynı olduğundan karşılaştırılmalı. Tabii yazdığınız diğer cihazlarla da karşılaştırılmalı.

Teşekkürler düzeltme için, gerçekten ipad 2 hala satışta.
    Ama benim demek istediğim artık eski sayılacak bir jenerasyonla karşılaştırılması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step
    Herkes kendi satın aldığı ve beğendiği dışında bir başka markanın cihazı incelendiğinde yok efendim taraflısınız siz para aldınız diyor. Sonuç olarak biz inceleme ürünlerini firmalardan temin ediyoruz, gönül bağı kuracak kadar büyük miktarlarda para verip veya uzun süre taksit yükü altına girip bu cihazlarla en az 1 sene geçirme gibi bir zorunluluğumuz yok. Bu durumda yanlı olan kim düşünmek gerekli. Sevgiler, Mesut Çevik

Mesut Bey, izninizle size bir sorum olacak: Son günlerde ipad mini kullanıyorsunuz son çekilen videolarda. Apple inceleme için gönderdi ve geri mi alacak, yoksa size hediye mi edildi acaba?

Bu arada kendi adıma söyliyeyim hem ben hem note 2, hem iphone 4s, hem ipad 3 kullanıyorum. (Hiç birinin fanatiği değilim.)
    Ama kusura bakmayın fiyat/performans çok çok önemli bir kriterdir. 199 $ yerine en alt modeli 329 $ olan ipad mini bu yüzden f/p si kesinlikle kötü bir üründür. Hele 1024 x 768 ekranıyla.
    Teşekkürler.

• @veteriner69

Bu ürünü sırf inceleyebilmek adına İngiltere'den satın aldık. Kime ne hediyesinden söz ediyorsunuz? Kaldı ki Apple Türkiye'nin ne inceleme ürünü gönderimi ne de reklam gibi konularda bir çalışması var.

Fiyat / Performans ayrı bir şeydir, para verip alındığında mutlu edebilmek farklı bir şeydir. Eğer her şey Fiyat / Performans olsaydı bir çok araç üreticisi iflas ederdi aynısı PC çevre birimleri üreticileri için de geçerli. 100$'a tablet satılıyor olması ve Fiyat / Performansının iyi olması onu en iyisi yapmaz. Eğer oyun oynamaya meraklı, tabletiyle sosyal medyada vakit geçiren ve paylaşımı seven biriyseniz Nexus 7 bu konuda iPad Mini ile yarışamaz zaten. Ne fotoğraf çekebiliyor ne de oyun, direkt Tegra destekli olsa dahi süper akıcı bir oyun deneyimi sunabiliyor.

Tabi AppStore'da olup henüz Play Market'te yer almayan uygulama ve oyunları hesaba katmıyorum bile. Kaldı ki ben evde iOS cihazı olmayan :) Asus Transformer Prime kullanan biriyim. Gerçi Asus Transformer Prime pahalı değil mi? Bu da Nexus 7'den kötü yapıyor onu kullanmamam lazımdı kusura bakmayın :)

Şu ürün fanatikliği yüzünden kime nasıl iftira ve karalama yapacağını şaşıranlar bir yüzünüzü yıkayıp sakinleşin. Bu işin sonu satın aldığınız cihazı üretenden başkasına fayda sağlamaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bunun tamamen gereksiz bir cihaz olduğunu düşünüyorum.Tabletin amacı daha büyük ekranda rahat rahat işleri halletmek değil mi?Ozaman ismine ters düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu samsung yapsa tefe koyarsınız ipad 2 ile aynı özellikle çıkıyor ve sanki olağanüstü birşey yaratmışlar gibi peynir ekmek gibi satılır deniyor valla allah sonumuzu hayır etsin amerikan rüyası onların kara cumaları gibi yakinda ne koysalar saldiracağız bilinçli tüketici olmak lazım işine yariyorsa almak lazım sadece eğlence için bukadar özelliklere gerek yok abarmayin

• 17. dakikadaki animeyi bilen var mı ? batman animlerinden galiba ama tam adı vs. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Eğer her şey Fiyat / Performans olsaydı bir çok araç üreticisi iflas ederdi aynısı PC çevre birimleri üreticileri için de geçerli. 100$a tablet satılıyor olması ve Fiyat / Performansının iyi olması onu en iyisi yapmaz.

Kusura bakmayın ama ben zaten fiyat/performans herşey demedim, çok önemli dedim.
    Bir cihazın "fiyatının" cihazı olması önemli. Araba üreticileri örneğiniz saçma olmuş, Ferrari vs gibi Ekstra Lüks, ve aşırı pahalı otomobiller fiyat olarak anlamsız zaten, ipad mini benzer konumda değil, ama mesela Vertu gibi telefonlar vs aynı tip ürünlerden.

Yorumlardan da anlayacağınız üzere, incelemede çok objektif görünmüyorsunuz, bilinçli davranmamış olabilirsiniz.
    Teşekkürler, iyi çalışmalar.

• @Speed-Step

Sayın Mesut Çevik, "ipad mini hediye mi?" diye sorarak hata ettim kusura bakmayın.
    Objektif olamama kaynağınız gibi göstermeye çalışmışım gibi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

17. dakikadaki animeyi bilen var mı ? batman animlerinden galiba ama tam adı vs. ??

batman year one
  • Şimdi mesut beyin yaptığı açıklamayı ve video yu karşılaştırdım.atıp tutan arkadaş çok,şahsen ben para karşılığı övülen bir taraf olmadığı kanısındayım , fakat bu forumun en eski üyelerinden biri olarak şunu söyleyeyim. sayın mesut çevik gerçekten sürekli takip ettiğim bir arkadaşımız ve çok başarılı buluyorum .yanlız bu video da çok açık ve net bir şekilde ipad in kötü yada olumsuz yanlarını çok yumuşatarak ifade ediyor ! bu çok dikkatimi çekti , hatta bir arkadaş daha buna benzer bir yorum yazmış.buda demek oluyorki bir tarafçılık yada yoğun bir marka sevgisi bariz bir şekilde var.bende artık bundan sonra apple videoları izlerken olumsuz yanlarının olduğu konuşmaları daha dikkatli izleyeceğim.

• cihazda led flaş yok yanlış yazılmış.

• Mesut çevike haksızlık ediliyor burada. Yok yanlı inceleme yapılıyormuş, yok hediye gönderilmişmiş.
    Ürünün olumsuz yanları net bir şekilde söylenmiş. Ekran çözünürlüğünün düşük olduğu ve kullanımda etkisi defalarca vurgulanmış.

App Store un yavaşlığı iOS'da genel bir problem zaten. Bunu sadece iPad miniye indirgemek yanlış olur. Harita sorunu da aynı şekilde.
    Elbette cihazla gelen servisler satın almada önemli rol oynuyor fakat şuan app store a baktığınızda ücretsiz pek çok harita uygulaması mevcut.
    Nokia'nın here mapsi, yandex haritalar, CityMaps2Go gibi offline haritalar vs. Google mapsin de eli kulağında.
    Şuan apple mapsin berbat olması iPad mini alma kararını etkileyebilecek bir unsur değil yani.

Android telefon kullanıcıları android tabletlerin de benzer deneyim sunduklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar.
    Gidin bir inceleyin android tabletleri malzeme kalitelerine, sunduğu deneyime, applerine bakın iPadin farkını anlarsınız o zaman.
    iPad Mini reviewlerine de bakın webteki, burda söylenenlerden fazla ya da eksik bir şey söylenmiş mi yanlı inceleme yapılmış mı görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 4 Aralık 2012; 10:36:11 >

• Apple'nin eskimiş bir donanımla ürettiği bir cihaza Editorün Seçimi ödülünün verilmesinin objektif olmadığını daha öncede söyledim. Turuncu rengin zorla kırmızı diye kabul ettirilmesi gibi bir şey.

• ''Bir retina ekran değil'' Erdi özüağ :)

• Mesut abi 4g yada 3g versiyonunda arama gelince ne oluyor ve aim kartı nano mu micro mu bu arada ipad 2 alıcaktım mini de karar kıldım ama cozunurluk konusunda soyledikleriniz kafamı karıstırdı acaba ipad 3 u mu secmeliyim

• öle bi konusmuslar sanki androit markette app storedeki oyunlar yok özellikle most wanted androitte yok zannetmişler galiba

• Kesinlikle apple apple apple

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.