Şimdi Ara

iPad Mini video inceleme 'Oyun, internet, sosyal ağ için tek cihaz' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
4.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :mert61:

bunun tamamen gereksiz bir cihaz olduğunu düşünüyorum.Tabletin amacı daha büyük ekranda rahat rahat işleri halletmek değil mi?Ozaman ismine ters düşüyor.

Tam olarak öyle değil hocam.

iPad kullanıcısıyken Nexus almam boşuna değil.

Mobil durumdayken Nexus daha elverişli oluyor; el çantama koyuyorum istediğim yere gidiyorum.

iPad için ayrı bir çanta almam gerekmişti.

Dikkat ederseniz yazımda iPad mini demedim; çünkü cihazı görmedim ve 0,9" büyüklük farkı nedeniyle ezbere yorum yapamam.

Tabletin sadece büyük ekranlı olması gerektiğine karşı görüşümü belirttim.
  • Samsungun urunlerindeki adi plastikleri gordukten sonra, ipad mini mucevher gibi geliyor. İpad mini ile su an calistiramayacaginiz ne program var ne de oyun var. İpod touch 3. nesilimle bile calistiramadigim

oyun yok, takilma falan yok. Dusununki 3 yillik bir cihaz bu. İpadin forumuna bakin ve adamlar ipad 1'i hala takilmadan kullaniyorlar. Nexus ve ipad'i kullananlar hangisinin daha kaliteli oldugunu objektif bir sekilde degerlendirebilir. Fiyat konusunda ise nexus daha avantajli. Hâla ipaddeki akiciligi hicbir tabletin yakalayamadigini dusunuyorum. Cesitlilik bakimindan android tabletler daha iyi. Mesela galaxy note 10.1 kalem fonksiyonu harika bir donanim. Lakin fiyat olarak 1500 liraki bu urunun benim gozumde edecegi 800-900 lira. İpadde bu tur yenilikler yapmali. Ozellikle goruntulu video'yu kullanmak isteyenler icin harika bir alet yapmislar. İpadin en buyuk degeri bence aradan 3-4 yil gecse de canavar gibi akiciligindan hicbir sey kaybetmeden calismasi. Yani uzun omurlu bir alet olmasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

Mesut çevike haksızlık ediliyor burada. Yok yanlı inceleme yapılıyormuş, yok hediye gönderilmişmiş.
    Ürünün olumsuz yanları net bir şekilde söylenmiş. Ekran çözünürlüğünün düşük olduğu ve kullanımda etkisi defalarca vurgulanmış.

App Store un yavaşlığı iOS'da genel bir problem zaten. Bunu sadece iPad miniye indirgemek yanlış olur. Harita sorunu da aynı şekilde.
    Elbette cihazla gelen servisler satın almada önemli rol oynuyor fakat şuan app store a baktığınızda ücretsiz pek çok harita uygulaması mevcut.
    Nokia'nın here mapsi, yandex haritalar, CityMaps2Go gibi offline haritalar vs. Google mapsin de eli kulağında.
    Şuan apple mapsin berbat olması iPad mini alma kararını etkileyebilecek bir unsur değil yani.

Android telefon kullanıcıları android tabletlerin de benzer deneyim sunduklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar.
    Gidin bir inceleyin android tabletleri malzeme kalitelerine, sunduğu deneyime, applerine bakın iPadin farkını anlarsınız o zaman.
    iPad Mini reviewlerine de bakın webteki, burda söylenenlerden fazla ya da eksik bir şey söylenmiş mi yanlı inceleme yapılmış mı görürsünüz.

Bence günümüzde malzeme kalitesine bu kadar takılmamalı.
    Kaldıki Nexus 7'nin malzemesi iPad kadar olmasa da fiyatına göre gayet kaliteli.
    Günümüzde bu tür teknolojik cihazların kullanım süresi yaklaşık 1-2 yıl arasıyken malzeme kalitesine para yatırmak bence doğru değil.
    Yeni cihaz aldığımda bunu vitrine süs olarak koyarım diyorsanız orası ayrı.

Bu arada yazılım deneyimine gelirsek; Google firması Play Store'da telefon-tablet orantılamasını sağlayamadığı müddetçe Android tabletler bir iPad seviyesine gelemez.
    Telefonda kullandığım bir çok uygulama Play Store'da görünmüyor.
    Ancak telefonumdan uygulamaların .apk dosyalarını alıp tablete yükleyince (bazılarında çözünürlük bozulsa da) neredeyse tamamı rahatlıkla çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoforum-bs

Mesut abi 4g yada 3g versiyonunda arama gelince ne oluyor ve aim kartı nano mu micro mu bu arada ipad 2 alıcaktım mini de karar kıldım ama cozunurluk konusunda soyledikleriniz kafamı karıstırdı acaba ipad 3 u mu secmeliyim

iPad 2 ile aynı çözünürlüğe sahip.

Ancak iPad mini'de ekran boyutu küçüklüğünden dolayı görüntü (Retina Display modeller kadar olmasa da) daha keskin, daha güzel görünecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba, Bazı arkadaşlar Nexus 7 varken bu cihaz hiç bir şeyi hak etmiyor demiş :) Nexus 7i de incelemiş biri olarak eğer Android yüklü bir tablet ile iOS yüklü bir tableti karşılaştırabiliyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum. Kullandığım telefon One X ve Androidten cep telefonu işletim sistemi olarak çok memnunum ama henüz tablete yazılımlar bir elin parmaklarını geçmemişken Tabletlerde Android kullanmak hiç te mantıklı değil ki tarayıcı ve yeni nesil oyunlardaki Tegra sorunları zaten herkes tarafından bilinen bir şey. Eğer gameloft veya benzeri uç seviye grafiklere sahip oyunlar süren bir firmanın oyununu çıkar çıkmaz satın almak isterseniz takıla takıla oynamayı baştan kabul etmişsiniz demektir. Nexus 7i tek özel yapan şey fiyatı, fiyatı ucuz diye de ondan çok daha fazlasını sunan bir tablete kötü diyemeyiz. Sonuç olarak Nexus 7e inceleme sonunda fiyat/performans ödülümüzü de verdik. Bu konuda hakkı yenemez. Note 2, Nexus 4 incelemesi nerede diyenler olmuş. Nexus 4 bulursanız bize de haber verin seve seve inceleyelim. Cihazı edinmek için elimizden geleni yapıyoruz ama Googleın kendi bile Amerika için satacak cihaz bulamazken bizim Türkiyeden telefonu edinmemiz kolay olmuyor. Note 2 incelemesi ise zaten cihazın ilk duyurulduğu gün pil performansı dışında söylenebilecek bir şey bırakmayan olabildiğince ayrıntılı bir inceleme yayınladık. Bu konuda hakkımızı teslim edeceğinize Note 2 incelemesi nerede kaldı o sayılmaz diyorsunuz :) o incelemeyi bir izleyin ne eksik anlatmışız söyleyin de ona göre yenisini çekelim. iPad Minii eleştirin tabi sonuç olarak sevmek veya sevmemek konusu kullanıcının zevkleri ve ihtiyaçları ile doğru orantılı ama önce kullanın. Kullanmadan, cihazın sunduğu fonksiyonların nasıl çalıştığını 1e1 deneyimlemeden konuşmak hata olacaktır. Nexus 7den malzeme kalitesi ve ağırlık olarak daha üstün bir cihaz var :) Twitterı kullanırken fotoğraf çekip paylaşamadığınız Nexus 7 ile aynı kategoriye koymak yanlış olacaktır. Ek olarak şuradan para aldınız buradan böyle yaptınız o yüzden incelemeleriniz Apple ürünleri olunca yanlı oluyor diyenlere ise tek tavsiyem sakinleşip Samsung, HTC, Nvidia ve AMD incelemelerine gelen yorumlara bakmaları. Herkes kendi satın aldığı ve beğendiği dışında bir başka markanın cihazı incelendiğinde yok efendim taraflısınız siz para aldınız diyor. Sonuç olarak biz inceleme ürünlerini firmalardan temin ediyoruz, gönül bağı kuracak kadar büyük miktarlarda para verip veya uzun süre taksit yükü altına girip bu cihazlarla en az 1 sene geçirme gibi bir zorunluluğumuz yok. Bu durumda yanlı olan kim düşünmek gerekli. Sevgiler, Mesut Çevik

Note 2, Nexus 4 incelemesi nerede diyenler olmuş. Nexus 4 bulursanız bize de haber verin seve seve inceleyelim. Ben size bir örnek vereyim Mesut abi sdn de Nexus 4 incelendi fakat ben pek beğenmedim. Sanırım ürün istenildiği takdirde ulaşılabiliyor

• Uzun lafın kısası Mesut bey teklonojinin içinden biri.Eğer para alsaydı,hediye gelseydi yada yanlı davransaydı cihazı yere göğe sığdıramazdı.Adam lütfedip inceleme yapmış artı ve eksi yönlerini söylemiş.Polemiğe girmemek lazım Mesut beyin önerdiğini almayacam'da kimin önerdiğini alacam gider gözü kapalı alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Mesut çevike haksızlık ediliyor burada. Yok yanlı inceleme yapılıyormuş, yok hediye gönderilmişmiş.
    Ürünün olumsuz yanları net bir şekilde söylenmiş. Ekran çözünürlüğünün düşük olduğu ve kullanımda etkisi defalarca vurgulanmış.

App Store un yavaşlığı iOS'da genel bir problem zaten. Bunu sadece iPad miniye indirgemek yanlış olur. Harita sorunu da aynı şekilde.
    Elbette cihazla gelen servisler satın almada önemli rol oynuyor fakat şuan app store a baktığınızda ücretsiz pek çok harita uygulaması mevcut.
    Nokia'nın here mapsi, yandex haritalar, CityMaps2Go gibi offline haritalar vs. Google mapsin de eli kulağında.
    Şuan apple mapsin berbat olması iPad mini alma kararını etkileyebilecek bir unsur değil yani.

Android telefon kullanıcıları android tabletlerin de benzer deneyim sunduklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar.
    Gidin bir inceleyin android tabletleri malzeme kalitelerine, sunduğu deneyime, applerine bakın iPadin farkını anlarsınız o zaman.
    iPad Mini reviewlerine de bakın webteki, burda söylenenlerden fazla ya da eksik bir şey söylenmiş mi yanlı inceleme yapılmış mı görürsünüz.

Kaldıki Nexus 7'nin malzemesi iPad kadar olmasa da fiyatına göre gayet kaliteli.
    Günümüzde bu tür teknolojik cihazların kullanım süresi yaklaşık 1-2 yıl arasıyken malzeme kalitesine para yatırmak bence doğru değil.

Bu arada yazılım deneyimine gelirsek; Google firması Play Store'da telefon-tablet orantılamasını sağlayamadığı müddetçe Android tabletler bir iPad seviyesine gelemez.
    Ancak telefonumdan uygulamaların .apk dosyalarını alıp tablete yükleyince (bazılarında çözünürlük bozulsa da) neredeyse tamamı rahatlıkla çalışıyor.

o sizin kendi görüşünüz , kimisi sadece fiyata bakar , kimisi malzeme kalitesine ve ekosisteme.
    kimisi işini görecek ucuz bir tablet almak ister, kimisinin bütçe sıkıntısı yoktur en iyi 7-8 inch tableti almak ister.
    iPad Mini yi elime alıp kullanma şansım olmadı henüz. Ama en az 10 tane detaylı review okumuşumdur rahat.
    Bütün reviewerlar aletin eldeki hissinin, ağırlığının inceliğinin mükemmel olduğunu söylüyor.
    Nexus 7 de iyi bir tablet kendi segmentinde. Ama iPad Mini bir üst sınıf ürün bu çok net.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Note 2, Nexus 4 incelemesi nerede diyenler olmuş. Nexus 4 bulursanız bize de haber verin seve seve inceleyelim. Ben size bir örnek vereyim Mesut abi sdn de Nexus 4 incelendi fakat ben pek beğenmedim. Sanırım ürün istenildiği takdirde ulaşılabiliyor

SDN incelemesini ben de izledim. Ancak SDN incelemeleri bana yorucu geliyor. Ben sürekli sunucu(ların) yüzünü görmek istemiyorum.

Cihaz kullanımını izlerken cihazda o an ne yapılıyorsa o söylensin. Sunucu(ları) bir tek baştaki tanıtımda ve sondaki yorumda görsek yeter.

Bizim sitelerimizde sanki ürünü değil de sunucu(ları) inceliyormuşuz gibi oluyor.
    Yurtdışı sitelerinin yaptığı incelemelerde sanki cihazı o an biz kullanıyormuşuz gibi bir hava oluyor.
    Onlar da teknoloji sitesi, bizimkilerde; tek fark, bizimkilerin kamera önüne çıkma ve laf salatası yapma merakı daha fazla.

Nexus 7 için yapılmış Türkçe incelemelerde hep bu vardı. İngilizcem olsa 3 dakika dayanmazdım.
    Hele bir Scroll.tv incelemesi vardı ki sinir oldum; 2 kişi çıkmışlar ve bunlardan bir tanesi 17 dakikalık video boyunca rahat 15 dakika soluksuz konuştu; ne ne ne konuştuğu anlaşılıyor ne de doğru-düzgün cihaz göründü. PC Extra incelemesi de aynı şekildeydi.

http://www.youtube.com/watch?v=I6egy_qv-WE
    http://www.youtube.com/watch?v=cEMA5wFj9js

Bütün videolar böyle; Sen o an cihazda nereye giriyorsun? Cihazın internet hızı nasıl? Varsa önceki modeliyle aynı anda karşılaştır. Bunların hiçbiri yok.

Bunlar da olması gerektiği gibi çekilmiş 3 tane Nexus 4 inceleme videosu örneği:

http://www.youtube.com/watch?v=0LZZdPHPGRs
    http://www.youtube.com/watch?v=nivlLGGLl8Y
    http://www.youtube.com/watch?v=xTKU6m2uQwc

• quote:

quote:

quote:

o sizin kendi görüşünüz , kimisi sadece fiyata bakar , kimisi malzeme kalitesine ve ekosisteme.
    kimisi işini görecek ucuz bir tablet almak ister, kimisinin bütçe sıkıntısı yoktur en iyi 7-8 inch tableti almak ister.
    iPad Mini yi elime alıp kullanma şansım olmadı henüz. Ama en az 10 tane detaylı review okumuşumdur rahat.
    Bütün reviewerlar aletin eldeki hissinin, ağırlığının inceliğinin mükemmel olduğunu söylüyor.
    Nexus 7 de iyi bir tablet kendi segmentinde. Ama iPad Mini bir üst sınıf ürün bu çok net.

Elbette benim görüşüm. Mesajıma bu nedenle direkt "Bence" diye başladım.

...ve bahsettiğiniz farklar benim için Nexus 7 ile iPad mini arasındaki 100$'lık farka değmez gibi görünüyor.

Ayrıca iPad mini'nin değil Türkiye, ABD fiyatı bile lüzumsuzcasına fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Note 2 incelemesi ise zaten cihazın ilk duyurulduğu gün pil performansı dışında söylenebilecek bir şey bırakmayan olabildiğince ayrıntılı bir inceleme yayınladık. Bu konuda hakkımızı teslim edeceğinize Note 2 incelemesi nerede kaldı o sayılmaz diyorsunuz :) o incelemeyi bir izleyin ne eksik anlatmışız söyleyin de ona göre yenisini çekelim.

Bu konuda söylediklerinize katılmıyorum. Madem incelemeyi bu kadar kısa sürede yapabiliyorsunuz neden lumia 920 için 1,5 saat inceleme yapıldı. Hadi wp8 yeni bir platform anladım iphone 5 incelemesi niye 1 saat sürdü. Yanlış anlamayın incelemeleriniz çok hoşuma gidiyor. Aksine uzun, daha detaylı incelemeleriniz film tadı veriyor. Fakat diğer telefonlar çok daha detaylı incelenirken piyasadaki en iyi donanıma sahip telefonların başında gelen note 2'ye yaptığınız inceleme yeterli değildi. Note 2 ile gelen yeni özellikler, s penin yapabildikleri hakkında söyledikleriniz çok yüzeysel idi. Stüdyonuzda çok daha detaylı bir inceleme bekliyorduk olmadı. Aynı tadı vermese de mecburi gittim shiftdeleteden izledim.

• Boşa yaygara koparıyorsunuz....

Burada bir video incelemesi sunulmuş. Tablet satın almak isteyen kişilere ipad mini tanıtılmış. Video'yu adam gibi seyredersin, fikir sahibi olursun, duruma göre ürünü satın alırsın veyahut almazsın.

Ama onun yerine 3.dünya harbi çıkarıyor millet. Yani anlamadığım android kullanan kimseler neden bu şekilde antipati ile yaklaşıyorlar apple ürünlerine incelemelerine ? Savunmaya geçme ihtiyacına sebep olan şey nedir gerçekten merak ediyorum ?

Hissedar desem değilsin, mühendis desem değilsin. Bir boşa alın kendinizi mübarek insanlar.

Burda adamlar tableti satın alıp sırf siz fikir sahibi olun diye video çekiyor, siz adamları yerine dibine sokuyor, türlü türlü karalıyorsunuz.

Adam gibi eleştirmesini öğrnin ilk önce, bu adamlar amatör değil ellerinden çok sayıda ürün geçiyor ve deneyimli bilgili insanlar. Bir konuda fikir belirtirken çok büyük ihtimalle olaya sizden daha geniş açıdan baktıklarını göz ardı etmeyin.

Bu tavırlar ne sektöre, nede ülkenin bilişim sermayesine katkı sağlar. Yıkan değil yapan olmasını öğrenemdik bir türlü.

Apple ne yapmış burda ona bak sen ? 8" kategorisinde 4/3 oranında ips ekranlı pil süresi rakipsiz olan, grafik performansı yine rakipsiz olan, Son derece kaliteli bir ekranı ve rakipsiz seviyede malzeme kalitesi olan Ve sektörün en oturmuş tablet işletim sistemine sahip bir cihaz üretmiş.

1024*768 çözünürlükte powerVR543 e sahip(ipad2 hariç) bir başka tablet varmı ? varsa ben bilmiyorum.

Ayrıca unutulan şeylerden biride şu ki; 1024*768 kullanımda herhangi bir sıkıntı yaratmayan ve 8" için oldukça ideal olan bir çözünürlük. ipad3 de 1gb ram ve daha iyi işlemci kullanılıyor ancak, çözünürlük aşırı yüksek olduğundan sahip olduğu ram ve işlemci onu ipad2 den yada ipad mini'den daha hızlı yapmıyor.

Bu yüzden adamlar ipad4 çıkardılar, sonrada millet kıllanmasın diye ipad4 demek yerine saçma salak bir isim seçtiler.

Söz konusu ios e sahip bir sistem olduğundan 512mb ram konusunu çok dert etmemek gerekiyor. Bu cihaz, sahibini en az 1 sene götürecektir. Aslında daha da uzun süre götürür gtürmesine de, ios 7 ile 512b ram artık problem olmaya başlayacağından bir takım fonksiyonlar makaslanır.

Acelesi olmayanlar ipad mini 2 yi beklesin, ama bugün 300 dolar bandında( ultra taşınabilir, yazılım zengini, malzeme kalitesi rakipsiz, pili çok uzun giden ve sorunsuz bir cihaz isteyen kimseler ipad miniyi ciddi düşünsünler derim.

4g li versiyonların fiyatları daha yüksek olacaktır belki, ama zaten bir çok insan wi-fi sürümlerini tercih ediyor.

Burda apple'ın eleştirdiğim politikası, harici 3g modem kullanımına imkan tanımıyor olması. En azından tabletlerde bir usb yada mini/micro usb portu olmalı ve harici bellek - 3g modem gibi şeylere izin verilmeli idi. Tabi bu firmanın karlılığını olumsuz yönde etkileyeceğinden bu tarz adımlar atmıyorlar.

Hariçten özellik eklemek yok, ne lazımsa ona göre satın al deniyor müşteriye, ki bu tavırda beni rahatsız ediyor.

Fiyat konusunda ürün ciddi eleştiriliyor ancak sorun şu ki, bu malzeme kalitesi ile fiyat daha aşağı düşmezdi. Apple, amazon yada google'ın aksine ürünü maliyetine satıp katma değerli servislerden para kazanma tavrını değil, ürünü satarken de para kazanma tavrını benimseyen bir şirket. Hal böyle oluncada agresif fiyatlandırma söz konusu olmuyor.

Bekleyip görmek lazım. Android telefon konusunda kendine epey yer edindi, benim gözümde asla ios kalitesinde değil. Esneklik kat sayısı aynı zamanda problem kat sayısını yükselten bir değişken. Android, Ios'den daha esnek ve yetenekli gibi görünsede aslında gözden kaçan şey şu: android çok sayıda şeyi "idare eder" yerine getirirken ve bu arada bir çok sorun çıkarken, ios ise, sınırlı sayıda şeyi çok iyi şekilde yerine getiriyor.

Açıkcası bu kadar farklı üretici ve donanım olduğu müddetçede bu android'in bu konseptten öteye gideceğine ihtimal vermiyorum. Ürün satın al, bir sürü sorun çıksın güncelleme bekle, sorunlar çözülsün sonra yenileri baş göstersin o arada google yeni android sürümü çıakrtsın o cihaza gelsin diye bekle, resmi kanaldan gelmesin 3.partiden gelsin. Onu flashla, oydu buydu derken oldu sana denk geldi cihazını brick et vesaire.....

Umudum windows tabletlerde, ios'den daha esnek, android'den daha tutarlı bir sistem ortaya koyarlar ve arada bir fiyatlandırma yaparlarsa belki apple'a gerçek bir alternatif olabilirler. Tabi onlarında b noktaya gelmesi en az1-1,5 seneyi bulacak gibi görünüyor. Windows 8 ve wp8'in hali ortada. Ne ham ne pişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiat -- 4 Aralık 2012; 14:15:23 >

• iPad mini'ye laf atanlar, Türkiye resmi fiyatlarını gördüler mi acaba ?

Bilkom, 16GB'lık WiFi modelini 800TL'dan Türkiye'de sunuyor.

Açıkçası adam gibi uygulama olmayan Nexus 7'ye 600TL vereceğime, gider 800TL'ye iPad mini alırım. Daha fazla uygulama sayısının yanında Apple'ın bir özelliği de cihazlarının ikinci el değerleri Android cihazlar kadar düşmüyor.

He bir de editörlere laf atma diye bir durum oluşmaya başladı. Çamur at izi kalsın mantığındakiler bence buradan uzaklaştırıldın. Hem Nexus 7 hem de iPad mini kullanmamış üstüne üstlük videoyu bile baştan sona izlememiş insanlar, sadece başlığa bakarak sırf fanatiklik adına yorum yapıyorlar.

Donanım Haber editörleri, lütfen siz bunlara aldırış etmeyin, bildiğiniz yoldan şaşmayın. Emek verdiğiniz için teşekkür ederim.

• ah bide retina olsaydın tadından yenmezdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elbette benim görüşüm. Mesajıma bu nedenle direkt "Bence" diye başladım.

...ve bahsettiğiniz farklar benim için Nexus 7 ile iPad mini arasındaki 100$'lık farka değmez gibi görünüyor.

Ayrıca iPad mini'nin değil Türkiye, ABD fiyatı bile lüzumsuzcasına fazla.

hayır ben malzeme kalitesine bu kadar takmam dememişsiniz. malzeme kalitesine bu kadar takılmamalı diyerek genel bir tavsiye vermişsiniz. Herkesin kriterleri farklı dediğim gibi ben şahsen ucuz düşük kaliteli mallardan nefret ederim, çabuk eskiyeceğini bilirim. Her alet 1-2 yıl kullanılacak diye bir şart da yok. Çevremde ilk çıktığından beri iPad veya iPhone 3GS kullananlar var, hala işlerini görüyor.
    Ayrıca iPad Mini 816 liradan geliyor türkiyeye, pahalı bir fiyat değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi fena değilde sistemi bana düşük gibi geldi ayrıca çokta aman aman bi cihaz değil fakat yiğidi öldür hakkını yeme tasarımı cidden çok iyi

• İnanamıyorum ilk defa video sorunsuz açıldı. Evet, bence video içeriğinden ziyade önemli olan bu :D (firefox 16.0.2).

• suna eminim ipad i elestirenler kesinlikle bir 15 dakika da olsa eline alip kurcalamamislardir. telefonda iphone alternatifi cok fazla ama ipad de yok arkadas hepsi sinifta kaliyor ipadin yaninda. sirf web surf deneyimi bile yeter. diger esktralari hic saymiyorum bile.

kisaca daha iyisi var diyen ya art niyetlidir ya da eli ipade hic dokunmamistir.l

• HER ŞEYE RAĞMEN NE SÖYLENİRSE SÖYLENSİN ÜRÜNLERİ BİZE TANITIP BİR FİKİR OLUŞTURUYORLAR KAÇ TANE SİTE, KURUM BİLİYORSUNUZ ÜRÜNLERİ ÇIKAR ÇIKMAZ BELLİ BİR SÜRE SONRA TANITAN ????

ELLERİNİZE SAĞLIK ...

• Dijital çerçeve al daha çok işine yarar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fikriakin

Editörümüz gerçekten muazzam google"" ı gogıl diye okuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoforum-bs -- 4 Aralık 2012; 18:18:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.