Şimdi Ara

İPAD MİNİ VS İPAD PİL ÖMRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu inceledim ama net bilgiler bulamadım. İpad mini wifi kullanıyorum geceleri kullanırsam pil 9 saat hatta 10 saati deviriyor.Bu özellik notebooktan tablete geçince beni şaşırttı ama geçen gün cihazı genelde gündüz kullandım yani parlaklık full olarak 8 saat kullandım ve %7 kaldı yani gece kullanımana göre %25 daha az gibi.
    Pil süresi benim için çok önemli bu yüzden biraz canımı sıktı bu durum ve bir şey fark ettim ipad minide 1 tane pil hücresi var İpadlerde ise(ipad 4) 3 tane pil hücresi var

İPAD MİNİ VS İPAD PİL ÖMRÜ  İPAD MİNİ VS İPAD PİL ÖMRÜ

şimdi merak ettiğim ipadlerde 3 tane pil hücresi varsa düz mantık kurarsak ipad miniye göre şarjın 25-30 saat gitmesi gerek ama okudum yorumlarda bir hafta şarj etmeden kullanıyorum diyenlerde var 5-6 saat anca gidiyor diyenlerde var
    evet beyler kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum.

İPAD MİNİ VS İPAD PİL ÖMRÜ
    Arkadaşlar bu şekilde ekran görüntüsü koyarsanız daha anlaşılır olur.Bilmeyenler için önce uyku düğmesine basılı tutun(sağ üstteki düğme) sonra alttaki geri düğmesine basın ekranın görüntüsünü çeker ipadiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msbphoenix -- 11 Haziran 2013; 16:07:05 >

• büyük ipad lerde retina ekran olduğundan daha fazla güç tüketiyor bu yüzden pil hücresi sayısı daha fazla pil süreleri ortalama ikisinde de aynı.Ortalama 8-10 saat gitmesi lazım yoğun kullanımda zaten.Oyunlarda süre belki daha da kısalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

büyük ipad lerde retina ekran olduğundan daha fazla güç tüketiyor bu yüzden pil hücresi sayısı daha fazla pil süreleri ortalama ikisinde de aynı.Ortalama 8-10 saat gitmesi lazım yoğun kullanımda zaten.Oyunlarda süre belki daha da kısalabilir.

Yani ipad mini ye göre bir farkı yok yani? Öylese büyük ipadler bayağı güç tüketiyor ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: msbphoenix

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

büyük ipad lerde retina ekran olduğundan daha fazla güç tüketiyor bu yüzden pil hücresi sayısı daha fazla pil süreleri ortalama ikisinde de aynı.Ortalama 8-10 saat gitmesi lazım yoğun kullanımda zaten.Oyunlarda süre belki daha da kısalabilir.

Yani ipad mini ye göre bir farkı yok yani? Öylese büyük ipadler bayağı güç tüketiyor ozaman

aynen mesela ipad mini 2 de retina ile gelecek ve şu anki mevcut pilinden daha yüksek bir pille gelecek ama pil süresinde çok büyük bir fark olmayacak çünkü eklenen pil retina ekran a gidecek.Retina ekran maalesef baya pil ve ram tüketiyor.Sanırım apple yeni bir ekran teknolojisi geliştiriyor.2-3 yıla retina yerine geçecek o çıktığı an tabletlerin pil süreleri de 15-20 saate kadar yükselebilir bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Pil Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.