Şimdi Ara

iPad Pro ekran koruyucusu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kısa zaman önce iPad 9.7 sahibi oldum. Çizim ve not alma amaçlı kullanıyorum. Yabancı çizerler "paperlike" adında bir ekran koruyucusu öneriyor.
    Türkiyede satılmıyor tabiki, farklı bir markadan deneyen oldu mu? ya da başka bir koruyucu önerebilir misiniz mat olursa özellikle iyi olur.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPad Pro Ekran Koruyucusu: En İyi Seçenekler ve Niçin Gereklidir?

iPad'in hassas ekranını çiziklerden, çatlaklardan ve diğer hasarlardan korumak için bir ekran koruyucu şarttır. Piyasada çok sayıda iPad Pro ekran koruyucu seçeneği mevcutken, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek zor olabilir.

Önerilen Ekran Koruyucular:

• Cam Ekran Koruyucular: Yüksek dayanıklılık ve netlik sunarlar. En iyi iPad Pro 12.9 ekran koruyucu seçeneklerinden biridir.
    • TPU Ekran Koruyucular: Esnek ve çizilmeye karşı dayanıklıdırlar. Uygulamaları kolaydır ve bütçe dostudurlar.
    • Hibrit Ekran Koruyucular: Cam ve TPU'nun özelliklerini birleştirir. Hem dayanıklı hem de esnektirler.

Ekran Koruyucu Gerekliliğinin Nedenleri:

• Çizikleri ve Çatlakları Önler: iPad ekranı günlük kullanıma karşı savunmasızdır. Bir ekran koruyucu, anahtarlar, bozuk paralar ve diğer nesnelerden kaynaklanan çizikleri ve çatlakları önler.
    • Darbelere Karşı Korur: iPad'inizi düşürmek veya çarptığınızda, bir ekran koruyucu darbenin emilimine yardımcı olur ve ekranın kırılmasını önler.
    • Ekran Kalitesini Korur: Bir ekran koruyucu, ekrandaki parmak izlerini, yağları ve diğer kirleticileri uzak tutarak ekranın netliğini ve canlılığını korur.

En İyi Ekran Koruyucuyu Seçme:

Hangi ekran koruyucunun sizin için en uygun olduğuna karar verirken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurun:

• Dayanıklılık: Ne kadar korumaya ihtiyacınız var?
    • Esneklik: Uygulaması ve çıkarması kolay olması mı önemli?
    • Netlik: Ekran kalitesini etkilemeden koruma mı istiyorsunuz?
    • Bütçe: Ne kadar harcamaya hazırsınız?

İhtiyaçlarınızı karşılayan bir iPad Pro ekran koruyucu seçerek, değerli cihazınızın ekranını hasarlardan koruyabilir ve size uzun yıllar hizmet etmesini sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Paperlike İle Türkiyede Satılan MAT EKRAN KORUYUCU Ürünler Arasında Neredeyse Fark Yok Diye Yazmıştı Forumdan Birisi, Bu Arada Dikkat Edin Hocam Benim Kendi Cihazıma Aldığım Kırılmaz Cam Esasında Beni Bozguna Uğratmış Bütün Dokunmatik Hassaslığını, Renkleri Götürmüş. Cihazı Kendi Kendine Biryerlere Basıyor Gibi Yapmıştı Ayrıca Çok Parlıyordu Söktüm Attım Direk Şuan Bir Şey Yok Ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Paperlike İle Türkiyede Satılan MAT EKRAN KORUYUCU Ürünler Arasında Neredeyse Fark Yok Diye Yazmıştı Forumdan Birisi, Bu Arada Dikkat Edin Hocam Benim Kendi Cihazıma Aldığım Kırılmaz Cam Esasında Beni Bozguna Uğratmış Bütün Dokunmatik Hassaslığını, Renkleri Götürmüş. Cihazı Kendi Kendine Biryerlere Basıyor Gibi Yapmıştı Ayrıca Çok Parlıyordu Söktüm Attım Direk Şuan Bir Şey Yok Ekranda
    Teşekkür ederim hocam, marka öneriniz ya da uzak dur dediğini bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskup33

Teşekkür ederim hocam, marka öneriniz ya da uzak dur dediğini bir şey var mı?

Alıntıları Göster
    Hocam Ben Kendime Bulamadım Daha Dolayısıyla Yok Bu Arada Mat Ekran Koruyucuların Ekranda Pixelleşme Yaptığı Söyleniyor Ve Çizildikleri İçin Ben Hiç Kullanmadım Ama Sırf Not Almak İçinse Herhangi Bir Mat Koruyucu İş Görecektir Tahminimce. Fiyatları 40-50 Tl

• Paperlike 2.versiyonunu çıkardı ben bir tane sipariş ettim ancak 30 gün oldu hala gelen giden bir şey yok muhtemelen sağolsun bizim gümrükte bekletiyorlardır.. Mail attım paperlike'a ve bir paket daha ücretsiz olarak göndereceklerini söylediler. Ben Paperlike'ı özellikle çizim için istedim özellikle 2.versiyonda ekrandaki pikselleşmeleri mercekle bakmadığınız sürece göremiyorsunuz isterseniz bir inceleyin. Ama ne zaman gelir bilmiyorum.
    Paperlike
    Paperlike Screen Protector: write and draw on your iPad like on paper
    https://paperlike.com

• limpmust L kullanıcısına yanıt
    Benzeri bir ekran koruyucu aldım, birkaç haftadır kullanıyorum aşırı fark etti. Sadece takarken baloncukları engelleyemedim. O biraz üzücü oldu.
    Çizimde %100 daha rahatım ve normal kullanımda da gözüm rahat etti. Çok iyi yapmışsınız hocam. Güle güle kullanın.
  • çok iyi....
  • Var mı peki yeni önerisi olan? Kolayca bulabileceğimiz bir marka, model :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde ben de arıyorum mat ekran koruyucu. Var mı ürün tavsiyesi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.